Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Matematik og musik i indskolingen

Brænder du for matematik og musik i indskolingen, har vi højt til loftet og et tæt kollegialt fællesskab. 

  • Vi er en skole med humørfyldte lærere og pædagoger, som søger en ny kollega til vores indskoling.
  • Lærerne og pædagogerne arbejder i årgangsteam.
  • Vi har to-lærertimer og pædagogerne er med i undervisningen.
  • Vores PLC ressourcepersoner har timer til at deltage i undervisningsforløb og til kollegial sparring.
  • Vi skemalægger så undervisningen i bl.a. matematik ligger parallelt med de øvrige klasser på årgangen, for at skabe de bedste muligheder for undervisningsdifferentiering.
  • Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere har en anerkendende tilgang til eleverne og forståelse for, at alle elever lærer forskelligt. At kunne motivere alle elever er en væsentlig kompetence, da vi har klasser med en bred sammensat elevgruppe.
  • Vi ønsker, at alle elever skal stå på tæer for at udvikle deres potentiale, så de kan blive så dygtige som muligt.
 
I Furesø Kommune er der en fælles forståelse for arbejdet, der blandt andet betyder, at lærerne i gennemsnit skal arbejde på skolen 35 timer om ugen. Individuel forberedelse kan derfor i nogen grad foregå hjemme.
 
Du bliver en del af et godt kollegialt fællesskab, hvor vi er sammen om at lykkes med kerneopgaven.
 
Fagkompetencer
Vi søger en lærer, der brænder for at undervise i indskolingen.
Er du faglig stærk i matematik og musik vil det være en fordel, er det dig vi mangler.
 
Lyngholmskolen
Vores skole er en tre-sporet skole med et positivt miljø, hvor vi ønsker at motivere alle elever til at være ambitiøse i forhold til deres læring både fagligt og socialt.
Vi har 670 elever og 70 lærere fordelt på tre afdelinger: indskoling, mellemtrin og overbygning. Vi tilbyder desuden et af Furesø Kommunes læsetilbud for elever med læseudfordringer, og vi har basishold for nydanskere. Vores fritidstilbud er velfungerende og stærkt integreret i skolens dagligdag. Skolen er kendetegnet ved gode fysiske rammer og et positivt læringsmiljø, hvor vi har et anerkendende syn på, at alle elever lærer forskelligt. Vi har et stærkt fokus på målsætning, evaluering og samarbejde og er optagede af, hvordan vi får skabt en fleksibel og varieret skoledag for vores elever.
Vil du vide mere, så kontakt skoleleder Pia Christensen på tlf. 72164180 eller mail pich@furesoe.dk. Eller kontakt os på telefon 72357100 eller mail lyngholmskolen@furesoe.dk
Stillingerne er på fuld tid. Løn og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst og principperne for Ny Løn med tiltrædelse 1. marts 2018 eller snarest herefter.
 
Søg stillingen via furesoe.dk/job
 
Ansøgningsfristen er den 16.februar 2018. Vi vil afholde ansættelsessamtaler løbende.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her