Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Matematikforlag søger redaktør

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329830652Phoenix-5739f3ea12018-06-12T00:00:00Matematikforlag søger redaktør

Vær med til at udvikle fremtidens digitale grundsystem til matematik.

Vi søger en matematiklærer, som vil være med til at udbygge vores populære matematikportal til grundskolen. Du vil indgå i redaktionen på vores kontor i Aarhus sammen med resten af vores medarbejdere. Stillingen er en et-årig projektstilling på fuldtid (37 timer) med start til 1.august eller efter nærmere aftale.

Vi tilbyder

Du vil blive en del af et stærkt og energisk team af tidligere lærere, som har en fælles vision om at skabe nye digitale veje til matematik for hele grundskolen. Du vil sætte et betydningsfuldt præg på vores digitale matematikportal, Skoledu.dk, hvor dit indhold vil blive anvendt af mange tusinde lærere og elever landet over.

Du vil møde udfordrende og lærerige arbejdsopgaver med en blanding af faglig sparring, samarbejde og individuel fordybelse. Vi tilbyder en stor fleksibilitet i dine arbejdstider, men det forventes, at du er på vores kontor det meste af tiden.

Arbejdspladsen ligger i kontorfællesskabet ’Venture Village’ i Aarhus, som huser mange forskellige virksomheder og aldersgrupper. Stedet rummer en god stemning og byder på udviklende snakke, som særligt sker under vores fælles frokost eller på gangen over en friskbrygget kop kaffe, te eller kakao.

Arbejdsopgaver

Du vil få ansvar for at udtænke, skabe og redigere indhold og tilhørende vejledninger på Skoledu.dk. Dette foregår i en vekselvirkning mellem samarbejde, selvstændigt arbejde og sparring.

Til tider vil det være forventet, at du assisterer på andre områder. Det gælder eksempelvis planlægning og afholdelse af introkurser for skoler og kommuner samt deltagelse i messer og konferencer.

Vi forventer at du

  • Brænder for at udvikle verdens bedste undervisningsmateriale til matematik
  • Er læreruddannet med matematik som linjefag og har undervisningserfaring
  • Trives godt med at fordybe dig i få udvalgte arbejdsopgaver, hvormed du arbejder effektivt, struktureret og grundigt
  • Har erfaring med at anvende værktøjsprogrammet Geogebra
  • Kan tale, læse og formulere dig sikkert mundtligt og skriftligt
  • Har en god sans for teknik og visuelle detaljer

Ansøgning

Ansøgning og CV sendes til Lasse Vang på lasse@skoledu.dk.

Ansøgningerne behandles løbende og der vil løbende blive kaldt til samtaler, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Lasse Vang på tlf. 61716624.

Vi glæder os til at høre fra dig.

2018-07-01T00:50:46.113 Vær med til at udvikle fremtidens digitale grundsystem til matematik. Vi søger en matematiklærer, som vil være med til at udbygge vores populære matematikportal til grundskolen. Du vil indgå i redaktionen på vores kontor i Aarhus sammen med resten af vores medarbejdere. Stillingen er en et-årig projektstilling på fuldtid (37 timer) med start til 1.august eller efter nærmere aftale. Vi tilbyder Du vil blive en del af et stærkt og energisk team af tidligere lærere, som har en fælles vision om at skabe nye digitale veje til matematik for hele grundskolen. Du vil sætte et betydningsfuldt præg på vores digitale matematikportal, Skoledu.dk, hvor dit indhold vil blive anvendt af mange tusinde lærere og elever landet over. Du vil møde udfordrende og lærerige arbejdsopgaver med en blanding af faglig sparring, samarbejde og individuel fordybelse. Vi tilbyder en stor fleksibilitet i dine arbejdstider, men det forventes, at du er på vores kontor det meste af tiden. Arbejdspladsen ligger i kontorfællesskabet Venture Village i Aarhus, som huser mange forskellige virksomheder og aldersgrupper. Stedet rummer en god stemning og byder på udviklende snakke, som særligt sker under vores fælles frokost eller på gangen over en friskbrygget kop kaffe, te eller kakao. Arbejdsopgaver Du vil få ansvar for at udtænke, skabe og redigere indhold og tilhørende vejledninger på Skoledu.dk. Dette foregår i en vekselvirkning mellem samarbejde, selvstændigt arbejde og sparring. Til tider vil det være forventet, at du assisterer på andre områder. Det gælder eksempelvis planlægning og afholdelse af introkurser for skoler og kommuner samt deltagelse i messer og konferencer. Vi forventer at du Brænder for at udvikle verdens bedste undervisningsmateriale til matematik Er læreruddannet med matematik som linjefag og har undervisningserfaring Trives godt med at fordybe dig i få udvalgte arbejdsopgaver, hvormed du arbejder effektivt, struktureret og grundigt Har erfaring med at anvende værktøjsprogrammet Geogebra Kan tale, læse og formulere dig sikkert mundtligt og skriftligt Har en god sans for teknik og visuelle detaljer Ansøgning Ansøgning og CV sendes til Lasse Vang på lasse@skoledu.dk. Ansøgningerne behandles løbende og der vil løbende blive kaldt til samtaler, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Lasse Vang på tlf. 61716624. Vi glæder os til at høre fra dig.11Jobnet5739f3ea100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-06-30T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3284705Skoledu11Hermodsvej 5B, 38230ÅbyhøjDKDanmark0
lasse@skoledu.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset588755JobNet48389131000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5739f3eahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=5739f3eahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5739f3ea&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5739f3ea&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Salg_marketing_og_kommunikation/Media/4.jpgMed et job indenfor Media bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Forlagsredaktør lige noget for dig.12008001Dansk3Læse/ tale245135Forlagsredaktør14Media355590313Lasse Vanglasse@skoledu.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK