Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Matematiklærer i udskolingen til Skærbæk Distriktsskole

Har du lyst til at arbejde i et inkluderende miljø i tæt samarbejde med lærere og pædagoger - på en skole med et godt arbejdsklima? Så er du måske vores nye kollega.
 
Da en af vores dygtige udskolingslærere har fået nyt job, har vi brug for en lærer fra den 1. april 2018 eller før, hvis det er muligt. Der er tale om en fast stilling. Udgangspunktet er fuld tid, men der er også mulighed for at blive ansat på deltid. 
 
Du bliver en del af vores matematikteam på tre lærere, som står for matematikken i vores seks udskolingsklasser. I 7. og 8. årgang underviser alle tre lærere i samarbejde de to klasser på hver årgang. Således er der mulighed for holddannelse, elevsamtaler, særlige turboforløb for mindre grupper af elever og andre lignende tiltag. Du bliver en del af Fagligt Løft projektet, hvor vi arbejder aktivt på at reducere andelen af elever, der får under 4 i matematik til eksamen. 
 
Der er 15 lektioners matematik i skemaet. Resten af skemaet sammensætter vi ud fra dine kompetencer. Hvis du har vejlederkompetencer, bliver der mulighed for at bringe dem i spil. 


Fakta om skolen 
Vi er en faseopdelt folkeskole med ca. 85 ansatte og 540 elever fordelt på to-tre spor i almenklasserne og et specialtilbud med ca. 25 elever.  
 

Vi tilbyder

 • en ambitiøs medarbejdergruppe med et højt engagement 
 • et godt arbejdsmiljø 
 • en arbejdsplads hvor der er fokus på nye tiltag for at styrke fagligheden 
 • en fleksordning med mulighed for at lægge noget af arbejdstiden hjemme 
 • et gennemsnitligt ugentligt undervisningstimetal på 25 lektioner for skolens lærere. 
Vi forventer, at du
 • er uddannet lærer og vedhæfter dit eksamensbevis, når du søger 
 • skaber læring og trivsel 
 • er en tydelig voksen og har stærke klasseledelseskompetencer 
 • er god til at danne gode relationer
 • har lyst til at arbejde i inkluderende miljøer i tæt samarbejde med lærere og pædagoger 
 • bidrager til det gode arbejdsklima, der er på skolen.
Løn og ansættelse  
Stillingen er fuld tid med tiltrædelse 1. april 2018 eller før. Løn og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst. Ønsker du yderligere oplysninger er du meget velkommen til at kontakte distriktsskoleleder Klaus Fog på tlf. 21 15 69 09. 
 
Vi gør opmærksom på at vi inden ansættelsen indhenter straffe- og børneattest for den ansøger som vi tilbyder stillingen. Vi indkalder løbende til ansættelsessamtaler, så det er en fordel at sende ansøgningen tidligt.
 
Du søger stillingen ved at sende ansøgning, CV og anden dokumentation elektronisk via ansøgningslinket. 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her