MATEMATIKLÆRER søges til Bernadotteskolen

Bernadotteskolen søger en kreativ, visionær og ambitiøs matematiklærer til mellemtrin og udskoling - deltid eller fuld tid.  

Vi er en skole, hvor hverdagen er i højt tempo, og hvor alle er engagerede og ambitiøse omkring at lave en varieret og spændende skole for både børn og voksne - og nu mangler vi en dygtig matematikkollega, der vil være med.   

På vores skole har man rig mulighed for at lave undervisning, som man selv tænker, den er bedst. Fagligt står vi mål med folkeskolens forenklede Fælles Mål, men der er stor frihed til og mulighed for at sætte sit personlige præg, og vælge den metode man tror på. 

Vi forventer, at du brænder for dit fag, udvikler det sammen med kolleger, og at du møder eleverne anerkendende og nysgerrigt – og gerne med en god portion humor. Og så tror vi, at du vil føle dig godt tilpas hos os, hvis du kan lide at nørde, lege og udvikle dit fag og undervisningen omkring det.   

Du er ikke bundet til et bestemt lærebogssystem, og flere af dine kommende kolleger baserer deres undervisning på egne materialer og digitale hjælpemidler. Vi er glade for sjove projekter, alt fra velplanlagte undervisningsforløb til pludselige indfald, der får klasselokalet til at hænge sammen med den store verden. Selvfølgelig er IT gennemgående i undervisningen. Alle elever medbringer deres personlige iPad på mellemtrinnet og bærbare computer i udskolingen, og du skal beherske Office 365 (Word, Excel og One Drive) samt GeoGebra på undervisningsniveau.

Du får en arbejdsplads med godt humør, høje ambitioner, kreativitet, medbestemmelse og ikke mindst masser af dygtige kolleger. Lærerkollegiet er sammensat af læreruddannede, men også flere fra andre uddannelser – og lande, da vi har en international afdeling, hvor der undervises på engelsk.

På Bernadotteskolen er vi optaget af dannelse af selvstændige individer gennem den enkeltes engagement for et berigende fællesskab kombineret med et højt fagligt ambitionsniveau. Vi ønsker at uddanne vores elever til samfundsansvarlige borgere, der tager medansvar nationalt og globalt. Dette søges gjort gennem bl.a. projektorienteret undervisning, værkstedsfag og nære og respektfulde relationer i et kreativt skolemiljø med mange udfoldelsesmuligheder. Der er mange opbrud fra det almindelige skema, hvorfor du som lærer, skal være indstillet på at tilsidesætte din egen undervisning og indgå i alverdens projekter som teater, emneuger, lejrskole, osv.. 

Ansættelse er pr 1. august 2018 og sker i henhold til gældende Fællesoverenskomst og Organisationsaftale for ledere, lærere m.fl. indgået mellem Finansministeriet og Lærernes Central Organisation. Hertil lokal lønaftale for Bernadotteskolen.

Yderligere oplysninger om stillingen eller ansøgning kan fås hos skoleleder Marina Kaiser: 69 89 81 31 eller viceskoleleder Lars Storgaard: 31 71 16 23.

Kort ansøgningsfrist: Fredag d. 20. april 2018 kl. 12.

En kort ansøgning bedes sendt pr. mail til adm@bernadotteskolen.dk - vedhæftet CV, eksamensbeviser og øvrig relevante dokumenter i PDF-format.

Ansættelsessamtaler foregår d. 24. april 2018 fra kl. 14.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Rygaards Skole Søger Lærer til Matematik

RYGAARDS SKOLE

Gentofte
Til en fuldtidsstilling med start 9 8-18. Vi søger en uddannet kollega, der kan undervise i matematik og gerne et eller flere af følgende fag: musik, natur teknik, religion og specialundervisning kan indgå i et positivt samarbejde med forældre, børn...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Nærum Privatskole søger lærer pr. 1. august 2018

NÆRUM PRIVATSKOLE

Vi søger en fagligt dygtig og engageret uddannet lærer, som kan undervise i: Matematik og naturteknik i indskoling, idræt på mellemtrin og i udskoling, geografi og evt. samfundsfag. Som medarbejder på Nærum Privatskole har du stor indflydelse på din...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Master-Ling søger danskunderviser

MASTER-LING V/INGELISE RASMUSSEN

Gentofte
MASTER-LING er et sproghus baseret på ideen om at levere målrettet, individuelt tilpasset sprogtræning og sproglig coaching til dansk erhvervsliv. Med vores gennemprøvede træningsmetode som grundelement i undervisningen har vi siden etableringen i 1...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Lærer søges

AL QUDS SKOLE

København
Brænder du for at arbejde med udskolingen, og motiveres du af at arbejde sammen med fagligt dygtige, engagerede kollegaer med en høj arbejdsglæde? Vi søger en ambitiøs danskærer, der brænder for høj faglighed og ønsker at arbejde på en skole, hvor e...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:19. april 2018

VUC Lyngby søger HF lærer til barselsvikariat i matematik

VUC Lyngby

Vil du arbejde i et spændende uddannelsesmiljø med fokus på samarbejde og udvikling? Og har du lyst til at udfordre dig selv i en stilling, hvor den primære målgruppe er voksne mennesker mellem 18-25? VUC Lyngby søger i perioden 1. august 2018 31. d...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:12. maj 2018