Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Matematiklærer til 2. årgang

Nordregårdsskolen søger en matematiklærer til 2. årgang som brænder for at undervise. Foruden matematik har vi brug for en lærer, der kan undervise i håndværk/design, musik eller fransk.

Du får en hverdag på en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet. Vi er seriøse og ambitiøse omkring vores undervisning og pædagogiske arbejde og vægter samtidigt, at der er plads til en uformel omgangsform og masser af humor i hverdagen. Vi tør løse problemstillinger på nye måder og stræber hele tiden efter at tilbyde vores børn de bedste rammer for læring, ude-liv og kreativitet.

Vi har store ambitioner på elevernes og skolens vegne og lægger derfor vægt på, at du:
 • er læreruddannet med linjefag i matematik og et eller flere af ovenstående
 • er god til tydelig og anerkendende klasseledelse
 • er ambitiøs mht. din undervisning og de mål, du sætter sammen med eleverne
 • har lyst til at indgå i et forpligtende teamsamarbejde
 • har erfaring med at arbejde inkluderende
 • har lyst til at bidrage aktivt til et godt arbejdsmiljø.

Vi kan tilbyde dig:
 • et godt arbejdsmiljø, hvor kollegaer hjælper og kerer sig om hinanden
 • engagerede kolleager med et højt fagligt niveau
 • en nærværende ledelse, der er bevidst om, at glade medarbejdere skaber bedre resultater
 • en tryg skole med et godt ry
 • individuel fleksibel placering af arbejdstiden med mulighed for at arbejde hjemme
 • en skolebestyrelse samt kontaktforældregruppe, som har et godt samarbejde med ledelsen og lærerne
 • højst 24 lektioner om ugen som nyuddannet.
 • Individuel fleksibel placering af arbejdstiden.

Nordregårdsskolen er en velfungerende to-sporet skole med ca. 450 elever fra 0. - 9. klasse fordelt på 2 spor og 50 med medarbejdere. Skolen er faseinddelt, og lærere og pædagoger arbejder i årgangsteam med skemalagt tid til teammøder.

Årgangsteamene er grundlæggende for samarbejdet om elever og undervisningen, ligesom vores fagteam er basis for at skabe sammenhæng i den faglige udvikling. Vi arbejder med den digitale læringsplatform MinUddannelse og er godt i gang med et flerårigt udviklingsarbejde med professionelle læringsfællesskaber.

Vores grundholdning er, at læring og udvikling bedst sker i fællesskaber, i gode anerkende relationer og i en positiv stemning.


Praktisk information

Nordregårdsskolen ligger i kommunens vestlige del med gode transportforbindelser. Det er let at komme hertil i bil eller på cykel. Tårnby station ligger få minutters gang fra skolen.

Stillingen er en fastansættelse på fuld tid med tiltrædelse 1.3.2021 eller snarest derefter.

Synes du ovenstående lyder interessant, kan du læse mere om skolen på https://ng.aula.dk/

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med Lærernes Centralorganisation efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Værdigrundlag og perspektiv for Tårnby Kommunale Forvaltning samt hvilke personalegoder Tårnby Kommune tilbyder, kan ses her.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til skoleleder Niels Bahn Rasmussen eller viceskoleleder Ann Holm Lauridsen på telefon 3251 4033.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 3.

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af persondata

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.