Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Matematiklærer til 2. årgang og dansklærer til 6. årgang på Mølleholmskolen

Er du en stærk klasseleder, der formår at skabe inkluderende læringsrum præget af anerkendelse? Bliver du motiveret af at være en del af forpligtende tværfaglige samarbejder med kolleger såvel som ledelsen? Så bliv en del af Mølleholmskolen og vær med til at:

  • Indgå i fagligt stærke læringsmiljøer.
  • Udvikle elevernes faglighed gennem synlig læring i din undervisning.
  • Gøre en forskel for vores børn.
Vi har brug for to engagerede lærere:
  1. En lærer til 2. årgang med undervisningskompetencer i matematik, natur-teknologi og idræt.
  2. En lærer til 6. årgang med undervisningskompetencer i dansk, engelsk og historie.
Bliv en del af en arbejdskultur med en stor teamånd
Teamsamarbejde er en stor del af vores arbejdskultur på skolen. Vi står aldrig alene. Du får en arbejdsplads med fælles forberedelse, hvor vi blandt andet idé- og kompetenceudvikler i teams. Kollegial støtte er centralt for os, og vi står til rådighed for hinanden med en hjælpende hånd, når behovet melder sig. Vi har desuden særdeles velindrettede forberedelsesrum med gode arbejdspladser.

Vi vægter faglighed og udvikling højt    
Du bliver en del af en skole, hvor du får støtte og kan skabe udvikling i professionelle læringsfællesskaber - herunder supervision i forhold til dit arbejde med årsplanlægningen. Vi samles omkring de faglige miljøer, og det er derfor vigtigt, at du har indsigt i og er refleksiv omkring din egen praksis. 

Vi lægger stor vægt på, at du får en god opstart. Derfor tilrettelægger vi et opstartsforløb, hvor du blandt andet får sparring med din nærmeste leder og et introduktionsforløb i kommunen. Du får endvidere udleveret personlig PC og iPad. 

Du har et drive for at undervise og begejstres af digitale læremidler
På Mølleholmskolen har vi en anerkendende og inkluderende tilgang til børnene. Vi fokuserer på at skabe en tryg hverdag, der understøtter høj trivsel blandt eleverne. Du skal brænde for at udvikle og skabe de bedste rammer for læring – og herigennem være nysgerrig ift. at inddrage digitale læremidler i din undervisning.
 
Om Mølleholmskolen
Mølleholmskolen er en moderne folkeskole med nyindrettede læringsmiljøer beliggende i en naturskøn del af kommunen. Vi har 850 glade elever og 130 engagerede ansatte. Udover almenskole har vi et heltidstilbud for børn med vidtgående vanskeligheder, gruppeordninger og SFO, som er en sammenhængende del af skolen. Du vil således indgå i et spændende multi-pædagogisk miljø, hvor der er rig mulighed for at udvikle din faglighed.

Ansøgningsfrist torsdag den 2. juli 2020
Vi holder løbende samtaler.

Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst samt principper om ny løn.

I forbindelse med ansættelse indhentes der børne- og straffeattest samt referencer fra tidligere ansættelser.

Yderligere oplysninger
Begge stillinger er på 37 timer/ugen og ønskes besat pr. 1. august 2020.
Der er 35 timers tilstedeværelse på skolen og du har ca. 26 ugentlige lektioner.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingerne eller arbejdspladsen, er du velkommen til at kontakte indskolingsleder Rikke Groth Krumbach på + 45 21 81 49 08 eller skoleleder Per Hovmand på + 45 29 12 09 96. Du kan også læse mere om skolen på www.moelleholmskolen.dk
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.