Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Matematiklærer til Hørve skole pr. 1. december 2020

Vil du arbejde i en professionel, udviklings- og ressourceorienteret skole, hvor der ikke er langt fra tanke til handling?

Så kom til Hørve!

Hørve skole, som også rummer Heldagsklassen samt sprogklasserne ligger midt i den smukke vestsjællandske natur med et stærkt lokalsamfund, som støtter op om den fortsatte gode skoleudvikling. I Hørve er der tog og bus lige til døren. Vi har gode faciliteter i form af idrætshaller og flotte faglokaler og arbejder løbende på at skabe motiverende læringsmiljøer.

Vi er stolte af vores daglige arbejde og samarbejde på tværs af hele skolen, og vi får i fællesskab tingene til at lykkes. Vi tror på åbenhed, tillid, fællesskaber, sætter kollegial sparring højt og arbejder ud fra grundtanken at ”børn gør det godt, når de kan” Dagligdagen er præget af engagement, høj faglighed og ikke mindst en varm humoristisk og god tone.

Hørve skole er en del af Skolerne i Asnæs, Fårevejle og Hørve. Skolen er fra 0-6 kl. med et elevgrundlag på ca. 115 elever. Her et lille og trygt miljø, lave klassekvotienter og vi kender alle, børn som voksne.

Som indsatsområde i skoleåret 20/21 samarbejder vi på tværs af klasserne for at skabe nye muligheder for sociale sammenhænge samt højne det faglige niveau for alle elever i skolen. Derudover har vi hver uge fagdage, som anvendelses- og projektorienteret skal understøtte den daglige undervisning.

Vi har derfor et meget tæt teamsamarbejde og ledelse tæt på og det er forudsætning, at du har lyst til at gå aktivt ind i både undervisningen og teamsamarbejdet, da vi har brug for alles perspektiver for at lave den bedst mulige skole.

V søger en lærer der:

  • Kan varetage undervisningen i matematik og naturfag på mellemtrinnet. Derudover er alle kompetencer meget velkomne, da vi er en lille skole og vi hjælpes ad.

  • Arbejder ud fra at børn gør det godt, når de kan og det er den voksne, der tager ansvar for elevernes trivsel og faglige udvikling.

  • Trives med at arbejde struktureret og er tydelig i sin kommunikation.
  • Initiativrig og igangsættende.
  • Har gode samarbejdsevner og kan samarbejde med skolens øvrige personale samt en engageret forældregruppe.
  • Kan lide en uformel omgangstone, der bygger på tillid og gensidig respekt.

Vi tilbyder:

  • Et kollegialt fællesskab hvor fagligt engagement, gå på mod og humor er nøgleord.
  • Dejlige børn.
  • En skole i udvikling og med vilje til høje ambitioner på elevernes vegne.
  • En lektions fælles faglig forberedelse med din matematikmakker på mellemtrinnet samt teamtid hver uge.

I Odsherred har vi en læreraftale, der sikrer fleksibel individuel forberedelse, et tæt teamsamarbejde og nedsat timetal til nyuddannede lærere.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, du meget velkommen til at kontakte: Afd. Leder Hørve Skole Susanne Kerndrup. Tlf: 41 39 37 70 Mail: suake@odsherred.dk.

Ansøgningsfrist d. 18.9 kl. 12.00. Vi afholder samtaler uge 39


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.