Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Matematiklærer til indskolingen på Risingskolen - Genopslag

Matematik i indskolingen – er det dig?
  
Risingskolen søger en medarbejder til en fast stilling snarest muligt til at varetage undervisningen i matematik i indskolingen.
 
Vi søger en robust og velfunderet lærer, som er god til struktur, og som med varme og tålmodighed har lyst til at undervise forskellige aldersgrupper. Vi vægter teamsamarbejde og fællesskab omkring ledelse og undervisning i vores klasser og på vores årgange højt.

Om os
Risingskolen er en skole, som gennem de seneste år i høj grad har formået at omsætte skolereformens temaer til meningsgivende tiltag i hverdagen. Vi arbejder med 60 minutters moduler 4 af ugens dage og har hver torsdag fordybelsesdag. På denne dag har man samme klasse og samme fag hele dagen, - og det er også om torsdagen at skolens overbygnings-elever 10 gange om året deltager i valgfag i et bredt valgfagssamarbejde med en hel række eksterne aktører.
 
Skolen har 750 elever fordelt på en stor almendel, en række med specialklasser (for elever med generelle indlæringsvanskeligheder) samt 2 klasser for elever med tale/sproglige vanskeligheder. På skolens ser vi diversitet som en styrke og en mulighed for udvikling.
 
Til at varetage denne opgave har vi ca. 100 helt fantastiske medarbejdere fordelt på lærere, pædagoger, teknisk samt administrativt personale.

Om dig
Vi ønsker os:

   • at du har lyst til sammen med medarbejdere og ledelse at udvikle skolen
   • at du brænder for dine fag, - og at du kan se mulighederne i, sammen med kollegaer, at forberede og gennemføre undervisning
   • at du er interesseret i udvikle alle børn og unge i et forpligtende fællesskab med fokus på uddannelse og dannelse

Forventning til kompetencer i øvrigt:

   • at være åben og nysgerrig i forhold til nye tiltag, anderledes måder at gøre tingene på – det vil bestemt være en fordel.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte skoleleder Pernille Wessel eller souschef Kathrine Vestergaard Dahl på 63752300.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Det praktiske
Ansøgningsfrist er den 21. februar 2018, kl, 12.00. Samtaler forventes afholdt den 26. februar 2018.

Vi genopslår denne stilling for et bredere felt af ansøgere med linjefag.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her