Matematiklærer til mellemtrinnet på Gilbjergskolen

Om dig

Vi søger en lærer med linjefagsuddannelse i matematik fra seminariet eller en anden matematisk uddannelse evt. med interesse for Teach First programmet.

Du brænder for at undervise i matematik og har et ønske om at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab, ordentlighed og innovation er vores bærende værdier.

Du skal være glad for at undervise, se en styrke i tæt forpligtende samarbejde, og have lyst til at udvikle og se perspektiver i folkeskolereformen. Du skal være en tydelig, empatisk, humoristisk og afbalanceret person, der kan lide at arbejde med børn.

Om arbejdsstedet

Gilbjergskolen har de sidste to år haft særlig fokus på læsning og matematik. Vi arbejder strategisk og effektorienteret fra 0.-9. klasse, så alle børn får mulighed for at blive så dygtige som de kan.

Skolen arbejder aktivt med inddragelse af it i undervisningen, alle elever fra 1. årgang har en chromebook, og fra 4. årgang er hovedparten af alle læremidler digitale.

Gilbjergskolen er placeret i Gribskov Kommune med 4 matrikler fordelt på Parkevej 0.-6. årgang, Blistrup 0.-6. årgang, Rostgaardsvej 7.-9. årgang samt Idrætsvej specialrække. På Gilbjergskolen går ca. 820 elever fordelt på de 4 afdelinger.

Om jobbet

Stillingen kan være del- eller fuldtidsstilling med mulighed for andre skolefag, afhængig af hvad du kan byde ind med.

I Gribskov kommune har lærerne 33 timers tilstedeværelse på skolen. Løn og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

Tiltrædelse 1. april 2018 eller før, hvis du har mulighed for det.

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Tove Seligmann på tlf. 7249 6383.

Ansøgningsfrist og samtaler

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest torsdag den 22. februar 2018. Ansættelsessamtaler afholdes i uge 9.

Gribskov Kommunes værdier
Åbenhed · Tillid · Respekt · Deltagelse · Mod · Fleksibilitet


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Dansklærer til ressourcecenter søges

Helsingør Kommune

Dansklærer til ressourcecenter søges Dansklærer til ressourcecenter søges Vi søger en dansklærer til Hornbæk Skoles ressourcecenter. Ressourcecenteret tilbyder støtte og undervisning til elever med særlige udfordringer. Dette kan både ske gennem sep...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Lærer til dansk til Skt. Helene Skole

Gribskov Kommune

Gribskov
Er du vores nye dansk dansk som 2. sprog-lærer?Velkommen til Sankt Helene Skole, som ligger på 2 matrikler, tæt på skov og strand i henholdsvis Vejby og Tisvilde. Begge har indskoling og mellemtrin. Udskolingen er samlet på Vejby afdelingen og kompe...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Erfaren skolelærer til behandlingsskole

Den Selvejende Institution De Musiske Helhedsskoler

Lærer, 37 timer Den Musiske Helhedsskole søger engageret og erfaren lærer med tiltræden snarest eller senest 1.5.2018. Vi søger 1 lærer til afd. Villa Musica. Afdelingen er en del af Den Musiske Helhedsskole i Hillerød. Vi er en behandlingsskole, de...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Matematik- og en dansklærer til afdeling Byvang til Slangerup Skole

Frederikssund Kommune

Søger du fleksible arbejdsvilkår og stor trivsel. Slangerup Skole søger både en matematik- og en dansklærer til afdeling ByvangVi søger to lærere der kan undervise i et eller flere af følgende fag Dansk, N T, idræt, musik og matematik.Byvang er en a...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Lærere (barselsvikariater) søges til Skolen ved Gurrevej

Helsingør Kommune

Helsingør
Er du vores nye kollega?Skolen ved Gurrevej søger 2 lærere (barselsvikariater), der har lyst til at undervise i et inspirerende undervisningsmiljø med udviklende kollager og et godt teamsamarbejde.Skolen ved Gurrevej er en folkeskole for elever fra ...