Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Matematiklærer til Skolerne i Snekkersten Borupgårdskolen

Genopslag

Vi søger den helt rigtige sciencelærer med matematik og natur/teknik som primære fag

Da vores dygtige lærer går på efterløn, søger vi en uddannet lærer med linjefag i matematik og gerne også i natur og teknik til ansættelse hurtigst muligt. Du skal overtage tre indskolingsklasser i matematik og natur og teknik samt en 4. klasse i natur og teknik. Dygtige matematiklærere hænger ikke på træerne, det ved vi godt, men vores børn fortjener et dygtigt, engageret menneske, som er god til at rammesætte sin undervisning på en tydelig og inspirerende måde.
Hvad tror vi på?
Vi tror på, at nysgerrighed er en vigtig drivkraft i al læring og en vigtig måde at være i verden på. Vores børn kommer alle steder fra, og vi tror på, at mangfoldighed giver vores børn kompetente til at møde verden senere i livet. De lærer at håndtere forskellighed og lærer andre at kende end dem, der bor lige rundt om hjørnet.
Lidt om os
Borupgårdskolen er en del af Skolerne i Snekkersten, som ligger i et spændende og mangfoldigt skoledistrikt med strand, skov og by inden for gåafstand. Borupgårdskolen huser sammen med Snekkersten Skole vores 0.-6. afdeling og ligger 5 minutter fra Snekkersten station. Vi har skønne udendørs arealer, som vi elsker at bruge så ofte som muligt. Lige nu har vi gang i et planteprojekt, som skal gøre Borupgårdskolen til et grønnere og skønnere sted at være.
Lidt om dig
Du brænder for at undervise i matematik og naturfag. Du kan arbejde struktureret men er heller ikke bange for at kaste dig ud i projekter med eleverne. Din didaktiske spændvidde er stor, og du forstår at læse eleverne og kunne omprioritere, hvis situationen kræver det. Du er en god kollega, der både kan arbejde professionelt med relationer men også vil investere lidt tid i fællesskabet.
Har vores opslag vakt din nysgerrighed, er du velkommen til at kontakte daglig pædagogisk leder Mia Borchers på tlf. 25313516.
Ansættelse er pr. 1.3.2021 og gerne før. Ansøgningsfrist er den 17.01.2021 kl.23.59. Der er 1. samtalerunde den 20.01.2021 og 2. samtalerunde finder sted den 25.01.2021.
Vi forventer, at du læser mere om vores skole på vores facebookside Skolerne i Snekkersten eller på vores hjemmeside www.skolerne-i-snekkersten.dk. Ansøgningen skal sendes elektronisk via Signaturs Portal.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.