Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Matematiklærer til udskolingen på Ole Rømer-Skolen

Vil du være med til at skabe læring gennem innovative projektforløb, der skaber en stejl læringskurve for eleverne og udvikler vores faglighed i teamsamarbejdet? Ser du også en værdi i et mangfoldigt elevgrundlag? Så bliv en del af Ole Rømer-Skolen, hvor vi sammen:

  • Brænder for at løfte alle børn – og ser alle børns potentialer. 
  • Understøtter eleverne i at være kreative, problemløsende, tage ejerskab og samarbejde.
  • Arbejder hen mod at alt undervisning skal foregå projektbaseret.
Du underviser i en skøn 7. klasse med nysgerrige elever
Du er en dygtig linjefagslærer i matematik – og kan muligvis supplere med øvrige fag, såsom samfundsfag eller historie. Du underviser primært i 7. klasse, men har også lektioner på de andre årgange i udskolingen.  

Du brænder for at arbejde med alle typer elever og har en fagligt funderet anerkendende tilgang til eleverne, som du formår at udleve i dagligdagen. Du er vedholdende og har undersøgende tilgang til andre mennesker, som bidrager til at skabe en god skole for eleverne og et godt samarbejde med kolleger.

Vi har ressourcerne til at skabe faglige løft
Du bliver en del af en skole, der har en elevsammensætning med mange forskellige kulturelle og sociale baggrunde. Den gennemsnitlige undervisningstid er nedsat, og vi har plads til flere 2-lærer-timer og holdtimer med pædagoger, som en ekstra faglig indsats.

Vær med til at hæve de faglige resultater
Hos os kommer du til at være med til at motivere eleverne til at tage ejerskab, hvor du navigerer i krydsfeltet mellem at se den enkelte elev og stille krav. Du justerer rammerne afhængigt af, hvad eleverne har brug for.    

Vi er stolte af, at vi har en kultur, hvor vi tør tale om resultater – for elevernes skyld. Og udskolingen sætter en ære i at løfte eleverne over, hvad deres egen forventning er.

Vi bærer os selv, men løfter i flok
Du bliver en del af en kultur i udskolingen, der er præget af høje ambitioner, en stærk faglighed og ærlighed. Alle tager ansvar og bærer sine egne opgaver, hvilket skaber grobund for at kunne bidrage ind i fagligt stærke samarbejder. Vi forpligter os i samarbejdet, hvor vi tør give og modtage feedback - og gør det, vi siger.

Vi vil samarbejdet, og vi laver sociale arrangementer på og uden for skolen.

Vær med til at udvikle Fremtidens Skole i Høje-Taastrup Kommune
Sammen skaber vi Fremtidens Skole gennem en ambitiøs og eksperimenterende tilgang til projektbaseret læringsforløb. Vi arbejder på Ole Rømer-Skolen hen mod at alt undervisning skal foregå projektbaseret, hvor sammenspil mellem kompetencer og faglighed er i fokus.
Vi er der ikke endnu – men det kommer.

Vi giver eleverne et fundament af viden indenfor et emne, så de kan arbejde problemløsningsorienteret med autentiske problemstillinger. Vi skaber læring i samarbejde med elever og omverden – og vi øver os på den lærerrolle, der følger med ind i det.

Læs også Politikkens artikel om Fremtidens Skole i annoncetillægget ”Den moderne grundskolen”.

Stærke relationer og sparring i teams er en central del af vores DNA
Du bliver en del af en samarbejdsorienteret kultur med faste teammøder, samarbejdsmøder og fælles forberedelse. Vi arbejder i selvstyrende teams, hvor vi hovedsageligt har alt vores undervisning og selv sætter rammerne for det daglige arbejde.
 
I fællesskab udarbejder vi projektbaserede læringsforløb på tværs af fag i teamet. Du skal derfor være indstillet på at tænke dit fag ind i en større sammenhæng.

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig fagligt..
… i dagligdagen gennem sparring med kolleger, din leder eller konsulenter, der bidrager til planlægningen og udviklingen af læringsforløbene ud fra teamets ideer.

Du kommer løbende til at have sparring med dit team og personalegruppen, og der er mulighed for supervision – både individuelt og som gruppe. Vi har et stærkt DSA-team og en ledelse, der har fingeren på pulsen og træder til som støtte, hvor der er behov for det.

Vi tager hånd om dig
Som nyansat tilknyttes du en kollega, der sørger for at klæde dig på, så du kommer bedst muligt ind i jobbet, opgaverne og kulturen. Du kommer til løbende både at have møder med din kontaktperson og nærmeste leder. Du skal samtidig deltage i et introduktionsforløb i kommunen.

Ansøgningsfristen er søndag den 22. november 2020
Vi holder ansættelsessamtaler i uge 48.  

Yderligere oplysninger
Jobbet er på 37 timer/ugen med ansættelse pr. 1. januar 2021 – med mulighed for tidligere opstart.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst samt principper om ny løn. Ved ansættelse indhentes straffe- og børneattest samt referencer.

Skolens matrikler ligger placeret centralt i byen – kun få minutters gang fra Høje-Taastrup Station. Udskolingen har plads på Gadehave-matriklen.

Er du blevet nysgerrig? Så spørg endelig…
Du har måske spørgsmål til jobbet, dagligdagen eller noget helt tredje, og dem vil vi meget gerne besvare. Du er meget velkommen til at ringe til skoleleder Sune Bjerglund Nielsen på tlf. 43 35 22 70 eller læse mere om Ole Rømer-Skolen på skolens hjemmeside.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Vi opfordrer alle, uanset alder, køn og etnicitet til at søge stillingen.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.