Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Matematiklærer - vikar

På Frederiks Skole har vi et ledigt barselsvikariat på vores mellemtrin med opstart 1. april 2018. Stillingen er en fuldtidsstilling.

Vi søger en vikar, som er uddannet lærer med linjefag i matematik. Kan du tage enten HDS eller natur/teknologi, vil det også være rigtig interessant, men ikke et krav.

Frederiks Skole er en afdelingsopdelt skole, og i dagligdagen arbejdes der tæt sammen i de enkelte afdelinger. Her har du muligheden for at blive en del af et arbejdsfællesskab, hvor glæde, humor, faglighed og et positivt livssyn præger hverdagen.
Frederiks Skole har 375 fantastiske elever, 37 lærer/pædagoger, et tekniskserviceteam, samt en ledelse der består af: skole-, administrativ- og SFO-leder.

Du skal være klar til at arbejde efter Viborg Kommunes børnepolitik ”Lys i øjnene”, ligesom vi forventer, at du vil samarbejde konstruktivt omkring det fortsatte arbejde med at udvikle Frederiks Skole.

Vi afholder samtaler onsdag den 21. februar. Ansøgere, der skal til en eventuel samtale, vil blive kontaktet i løbet af tirsdagen.

Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst.

Kontakt skoleleder Martin Rovsing Mose på mobil: 87 87 21 22 for yderlige oplysninger.
Skolens hjemmeside: www.frederiks-skole.dk/
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her