Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Matematikunderviser til Uddannelseslinjen, Servisio Aarhus

Servisio Aarhus søger undervisere til matematik

Servisio søger dygtige undervisere til at undervise i matematik på Uddannelseslinjen i Aarhus. Uddannelseslinjen er et forløb for udsatte unge mellem 18 og 30 år, som har brug for støtte og vejledning til at realisere sine drømme om uddannelse eller job. På uddannelseslinjen tilpasses skemaet den enkelte borger og der er bl.a. mulighed for at kunne arbejde med:

 • Fagligt opkvalificering i hhv. dansk og matematik.
 • Uddannelsesafklaring.
 • Virksomhedspraktikker i Aarhus og omegn.
 • Fysisk træning tre gange om ugen.
 • Udarbejdelse af CV og ansøgningsmateriale.

 

Om jobbet

Vi ønsker at styrke vores matematikundervisning og derfor søger vi faglig kvalificerede undervisere, som kan undervise på alt fra folkeskole niveau til gymnasialt niveau. Som medarbejder i Servisio bliver du en del af et motiveret og stærkt fagligt hold, hvor du får mulighed for at præge dine arbejdsopgaver samt undervisningen og dets indhold. Du vil skulle arbejde sammen med en anden underviser og I vil internt sammen skulle planlægge undervisningens forløb. Der vil derudover være mulighed for ekstra timer i form af fysisk træning med borgerne i vores tilknyttede træningslokaler. Hertil er der ligeledes frie tøjler og en åbenhed overfor ideer, der kan styrke borgernes sundhed.

 

Det forventer vi af dig   

 • At du kan undervise i matematik på folkeskole og gymnasialt niveau.
 • At du har mod på at lave fysiske aktiviteter og træning med de unge.
 • At du kan differentiere undervisningen efter niveau og skabe individuel progression.
 • At du er proaktiv og selvkørende.    
 • At du kan skabe en god relation til borgeren og har øje for borgerens behov.
 • At du er motiveret for at arbejde med målgruppen og kan give den relevante støtte i undervisningen.
 • At du kan udvise tålmodighed.

 

Vi forventer, at du har en relevant faglig baggrund (matematik, fysik, økonomi m.m.), motivation for at ville udvikle det enkelte menneske samt kan arbejde selvstændigt og i samarbejde med andre undervisere. Vi forventer desuden, at du trives i et uformelt arbejdsmiljø og ser løsninger frem for begrænsninger.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat som freelance underviser 5-10 timer/uge, hvor du frem til maj 2021 vil indgå i undervisningsteamet. Evt. med mulighed for forlængelse af kontrakten. Opstart hurtigst muligt. Vi holder løbende ansættelsessamtaler. Er du interesseret i at søge jobbet, så send en ansøgning hurtigst muligt på mail: kmm@servisio.dk. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset, køn, alder og etnicitet.

 

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte Uddannelseskonsulent: Katrine Meinhardt Marling pr. telefon 25973414 eller Uddannelseskonsulent: Julie Arve pr. telefon 60 98 14 91.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.