Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Matematikundervisere til Niels Brocks nye gymnasium på Nørre Voldgade

Er du en kompetent og omstillingsparat underviser, og er du optaget af at danne og gøre elever klar til at indgå aktivt i fremtidens samfund? Så kan du blive en del af Niels Brocks nye gymnasium på Nørre Voldgade 34, 1358 København K.

 

Om os

Vores ambition er at give eleverne de bedst mulige kompetencer til at kunne videreuddanne sig og arbejde i en verden fyldt med digitale løsninger og muligheder. Derfor etablerede vi i august 2018 et Niels Brock gymnasium med fokus på digitale teknologier og digital marketing. Vores elever kan hos os vælge imellem tre studieretninger:

 

  • Digital Marketing (Afsætning A og Virksomhedsøkonomi A)
  • Digital Business (Matematik A og Virksomhedsøkonomi A)
  • UX Design (IT A og Afsætning A eller /International Økonomi A /Virksomhedsøkonomi A)*

 

*Vi er pt det eneste gymnasium i landet, der har fået mulighed for at kombinere IT med alle de økonomiske fag.

 

Gymnasiet vokser, og det betyder, at vi har brug for flere undervisere, der har mod på og erfaring med at arbejde med digitale læringsværktøjer og som ønsker at bidrage positivt til gymnasial profil, der kombinerer HHX med viden og forståelse for de teknologiske udviklingsmuligheder for virksomhederne.

 

Vi er pt. et gymnasium med 55 engagerede og dygtige lærere, der sammen med dig skal undervise vores knap 600 elever. Vi ønsker, at vores elever får en fremtidssikret uddannelse, hvor de har mulighed for at arbejde aktivt med deres egen læring. Grundlæggende tror vi på, at alles kompetencer skal i spil, fordi vi bevæger os i et felt, hvor udviklingen går rigtig stærkt.

 

Kan du bidrage til at vi får skabt et gymnasium med højt til loftet? – så hører vi meget gerne fra dig.

 

Om stillingerne

Vi får brug for flere dygtige matematiklærere, meget gerne i kombination med andre af gymnasiets fag. Der er tale om stillinger på fuld tid såvel som på deltid. Vi arbejder i teams og bygger dele af undervisningen op omkring projekter, hvorfor du skal være indstillet på at samarbejde tværfagligt. Vi betragter det som en fordel, hvis du kan dække andre fag i relation til den gymnasiale fagrække på HHX.

 

Om dig

Vores elever er dygtige og har store forventninger til deres lærere. Vi lægger stor vægt på, at du har lyst til at udvikle både dine elever og dig selv, ligesom du er indstillet på at deltage aktivt i pædagogiske projekter og i udvikling af dine kompetencer.

 

Vi forventer, at du:

  • er optaget af din faglighed og samtidig er dygtig til at skabe gode relationer til eleverne i arbejdet med af fremme deres læring bedst muligt
  • er indstillet på at tage del i en foranderlig hverdag, hvor processerne er afvekslende, da vi kommer til at afprøve forskellige læringsformer og metoder
  • er en støttende, åben og social kollega, ligesom du gerne deltager i den pædagogiske og faglige debat
  • deler dine erfaringer, materialer og undervisningsforløb og trives med, at der sættes klare mål, og at der følges op på dem
  • er indstillet på at træde ind i en verden, hvor der hele tiden sker store forandringer både som følge af den politiske dagsorden og den teknologiske udvikling og som følge af vores eget ønske om at udvikle vores elever, vores medarbejdere og vores organisation

 

Krav til uddannelse

Vi forventer, at du har en kandidatuddannelse med det nødvendige antal ECTS point inden for dit fagområde. Vi ser gerne, at du har pædagogikum, men det er ikke et krav. Du skal kunne honorere de faglige krav, der stilles for at opnå undervisningskompetence i det/de fag, du søger på.

Hvis du ikke helt opfylder kravene, ser vi gerne alligevel en ansøgning fra dig.

 

Vi tilbyder

Du får en spændende og dynamisk hverdag i et fagligt miljø med fokus på kvalitet, udvikling og samarbejde. Vores miljø er behageligt og uformelt, og vi sætter pris på at være omgivet af gode kollegaer og en nærværende ledelse.

 

Ansættelsesvilkår

Ansættelserne sker i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten eller Personalestyrelsens cirkulære om timelønnet undervisning. Der er mulighed for at søge om tillæg i henhold til reglerne for ny løn. Der er tale om flere stillinger på fuld tid, såvel som på deltid.

 

Mere information

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos rektor Dorthe Heide på dhe@brock.dk.

Du kan læse mere om vores handelsgymnasier her.

 

Ansøgning og ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er den 5. maj 2021 men opslaget vil fortsat være åbent frem til sommer 2021, hvis vi ikke har fået besat de ledige stillinger. Vi holder ansættelsessamtaler i første runde kort tid efter den 5. maj, og derefter løbende. Stillingerne ønskes besat fra den 1. august 2021.

 

Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via nedenstående link.

 

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Om Niels Brock
Vi er én af Danmarks mest internationale og innovative uddannelsesinstitutioner med mere end 15.000 elever, kursister og studerende her i landet og omfattende uddannelsesaktivitet i udlandet. På Niels Brock, der daterer sig tilbage til 1881, insisterer vi på at tænke anderledes og på at gøre os umage for at uddanne stadig dygtigere elever, studerende og kursister.

 

Gennem generationer har Niels Brock været synonymt med medarbejdere, der dygtigt og engageret skaber de bedste rammer for ambitiøse og, videbegærlige og innovative unges personlige og faglige udvikling.

 

Vores ambition er at være Danmarks mest internationale og innovative handelsskole. Vi udvikler og udbyder uddannelsestilbud, der sikrer dansk erhvervsliv de rette kompetencer og styrker konkurrenceevnen, og vi er anerkendt for vores fagligt og pædagogisk stærke undervisere og dygtige elever. Læs mere om os på www.nielsbrock.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.