Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medabejder med system- og regnskabskompetencer søges til Servicedesk

Brænder du for support, regnskab og budget, samt har du lyst til at være en del af Statens Administration. I Statens Administration kommer du til at spille en central rolle i et effektivt og moderne shared servicecenter på løn- og regnskabsydelser.
Statens Administration er en organisation i vækst, og vi leverer i øjeblikket løn- og regnskabsydelser til ca. 160 statslige institutioner og deres ca. 55.000 ansatte. Dette sker igennem flere forskellige fællesstatslige systemer.

Servicedesk varetager 1. level support på de fællesstatslige systemer på løn- og regnskabsområdet, samt håndtering af brugeradministration. Teamet består i dag af 15 medarbejdere, vi har nok at se til og søger derfor kollegaer på regnskabs- og budgetområdet, hvor de primære systemer er de statslige systemer Navision Stat, Statens Budgetsystem samt IndFak/RejsUd.

Servicedesken sidder som bindeled mellem de statslige institutioner og regnskabsmedarbejderne i Statens Administration, samt systemudviklingen i Moderniseringsstyrelsen. Det er derfor vigtigt, at du kan se dig selv indgå i et samarbejde på tværs, samt varetage de tværgående interesser.

De primære opgaver vil være:
• 1. level systemsupport på regnskabsområdet og de tilhørende fællesstatslige systemer
• Vejledning af brugere både interne og eksterne
• Udarbejdelse af best practice
• Opdatering af vejledninger
• Implementering og kvalificering af ny funktionalitet
• Deltagelse i mindre projekter

Om dig
Dine væsentligste kompetencer er erfaring med regnskabs- og budgetopgaver, herunder kendskab til Navision Stat. Måske har du også erfaring med at arbejde i et Servicemanagement system og kender til ITEL begreberne, men det er ikke et krav. Stillingen i Servicedesk medfører en høj grad af interaktion med kunder, leverandører og kollegaer. Evnen til at kommunikere klart både mundligt og skriftligt er derfor en forudsætning

Du skal være service- og kvalitetsminded, brænde for at hjælpe andre, have et godt overblik samt evne at følge opgaverne helt til dørs. Det er vigtigt, at du har et godt humør og har lyst til at bidrage til den gode stemning.

Hvem er vi?
Statens Administration er en del af Finansministeriet, hvor du vil blive tilknyttet kontoret Kunder og Kvalitet. Du bliver en del af et tværgående kontor, der bl.a. har til opgave at understøtte driftsopgaverne, så løn- og regnskabsmedarbejderne kan fokusere på kerneopgaverne. Vores ambition er at levere værdi gennem vores høje faglighed og evne til at forstå forretningens behov. Du skal derfor brænde for at være med til at sikre god service, sikker drift og support i Statens Administration.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Per Helmer Roos,

tlf. 40 90 60 94 eller teamleder Karina Frederiksen, tlf. 21 69 64 81.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.

Tjenestestedet er Arsenalvej 33 i Hjørring.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse under hele din ansættelse.

Ansøgning
Du søger stillingen via linket her på siden senest den 14. juni 2019. Forventet tiltrædelse så hurtigt som muligt.

Statens Administration opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Business Controller til Resolut - Nordjysk rengøringsvirksomhed med ca. 80 ansatte

Resolut.

Pandrup
Resolut søger en Business Controller, som kan arbejde i et team, men også selvstændigt. Vi forventer at du har en særlig interesse for driftsøkonomi. Vi forventer at du kan skabe økonomisk overblik og ser værdi i at skabe automatiseret arbejdsproces...
Indrykket:11. maj 2020