Medarbejdende smedeformand til markedsledende, danskejet fabrik med ambitioner.

Medarbejdende smedeformand til markedsledende,

danskejet fabrik med ambitioner.

 

Velkommen til Maskinfabrikken JST A/S

Her producerer vi redskaber og skovle til landbrugs- og entreprenørbranchen. Vi laver redskaber til maskiner fra 1 ton op til 60 tons, som er delt op i små redskaber og hurtigskift, samt læsseudstyr og store skovle. Vi er de største på markedet i Danmark, uden underleverandører og udenlandske afdelinger. Det giver os gennemsigtighed og sikrer trygge arbejdshvilkår. Vi har 100% leveringsgaranti og en meget lav reklamationsprocent.

Vi har spændende planer for fremtiden. Vi står over for en udvidelse til det dobbelte inden for de næste 5 år. Vi skaber plads til produktionen af vores stadigt voksende sortiment og ny anskaffelse af maskiner, der ruster os til fremtiden.

Vi er en selvfinancerende virksomhed med 20 år på bagen. Vi er 45 ansatte, hvoraf godt 30 er i produktionen. Her er der både smede, svejsere, specialarbejdere, industriteknikere, montagefolk og malere. Ud over de mange faggrupper er vi et bredt sammensat hold med plads til kulturel forskellighed, hvorfor flere af vores medarbejdere er 2 sprogede eller kun kommunikerer på engelsk. Det er sammen med dem, du får din nye hverdag.

 

Du går forrest!

-Med høj arbejdsmoral og skarpt øje for kvalitet.

Vi forventer at du har produkt- og materialeforståelse, samt øje for kvalitetsafhængige produktionsprocesser. Virksomhedens produktivitet og dermed økonomi, er dybt afhængig af ledelses-teamets engagement i at produktionen er en velsmurt, kvalitetsbevidst og effektiv kæde.

Som medarbejdende formand vil dit daglige ansvar bestå i at planlægning og ledelse af egen afdeling, i tæt samarbejde med de øvrige afdelinger. Der påhviler et stort ansvar på de enkelte formænd i afdelingerne for kvalitet og leveringsfrister.

Vi søger 2 medarbejdende formænd!

 1. Afdelingen for hurtigskift og småskovle med 6 medarbejdere:

Du skal være uddannet smed eller maskinarbejder, samt have truck certifikat.

 1. Afdelingen for læsseudstyr og store skovle med 9 medarbejdere:

Du skal være uddannet smed, landbrugsmekaniker eller skibsbygger, samt have kran og truckcertifikat.

 

For begge stillinger gør det sig gældende:

Ansvarsområder og arbejdsopgaver:

 • Planlægning og koordinering af opgaver og ressourcer i egen afdeling.
 • Samt via samarbejde med de øvrige afdelingsformænd at fordele medarbejder ressourcer mellem afdelingerne. Du skal altså kunne se det store billede.
 • Ansvarlig for kvalitet og leveringsfrister jf. produktionsplanen og inden for den afsatte produktionstid.
 • Ansvarlig for at medarbejderne overholder krav om sikkerhed og brug af værnemidler.
 • Du skal selv gå forrest med at få noget for hånden, samt levere kvalitet til tiden.

Dine lederevner:

 • Du skal have ledererfaring fra tidligere stilling.
 • Du skal kunne kommunikere klart og forståeligt til forskellige faggrupper, sprog og kulturer.
 • Du skal på positiv vis motivere medarbejdere til at yde deres bedste og tage ansvar for egen og andres indsats.
 • Du skal bevare roen og overblikket i pressede situationer.

Krav og kvalifikationer:

 • Du har teknisk indsigt og forståelse for vores produkter.
 • Dit væsen er imødekommende, rummeligt og med stort engagement.
 • Du taler dansk og engelsk flydende.
 • Arbejdsugens længde er ikke det væsentlige for dig – du bliver til alle er færdige og påregner gerne overarbejde i travle perioder.

 

Hos JST mangler der ikke noget.

Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads, hvor der løbende er fokus på at forbedre arbejdsforhold, sammenhold og produktionskvalitet. Vi har ordnede forhold med sundhedsforsikring, pensionsordning og personaleforening. Vi holder gode fester hvor familien er velkommen.

Desuden har situationen i 2020 budt på en mulighed for at medarbejderne selv har medindflydelse på årets afkast i form af en aftale om overskudsdeling. Dette afføder at den enkelte medarbejder og ikke mindst formands-teamet, som du bliver en del af, må lægge et yderst fornuftigt engagement for dagen.

 

Er du intereseret?

Så send os din danske ansøgning og dit CV til hr@jstas.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR ansvarlig Rikke Jørgensen på mobil 81 40 88 17 (mandag, onsdag og fredag mellem klokken 9 og 12)

Tiltrædelse hurtigst muligt, vi vil løbende kalde til samtaler og når vi har fundet den rette, vil opslaget blive fjernet.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Smedelærling med speciale i robotsvejsning

sydjob

Bramming
, Bramming Vil du være den moderne Smed, som også mestrer teknologien bag håndværket? Vil du arbejde med produk­tion af svejsefixturer og programmering af robotter? Vi søger en engageret og pålidelig Smedelærling, som har bestået min. Grundforløb 1....
Indrykket:4. august 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Smedelærling med speciale i robotsvejsning

sydjob

Bramming
, Bramming Vil du være den moderne Smed, som også mestrer teknologien bag håndværket? Vil du arbejde med produk­tion af svejsefixturer og programmering af robotter? Vi søger en engageret og pålidelig Smedelærling, som har bestået min. Grundforløb 1....
Indrykket:4. august 2020