Medarbejdene produktionsleder

Overordnet ansvar for produktionen på værkstedet i Løjt, herunder specielt 

 • Daglig godkendelse af tidsregistreringer 
 • Kvalitetskontrol
 • Deltagelse i arbejdsproces
 • Indkøb af forbrugsmateriale og lagerstyring 
 • Projektopstart - Her samarbejdes med Bjarne/Jens
 • Detailplanlægning af produktionsopgaver 

kvalifikationer: 

 • Helst uddannet smed, alternativet kunne være maskinarbejder eller lignende
 • Kørekort, herunder er trailerkørekort en fordel

Fremsend CV og relevante uddannelsespapirer til Bjarne@lojtsmede.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330032203Phoenix-79e42e8012019-05-27T00:00:00Medarbejdene produktionsleder

Overordnet ansvar for produktionen på værkstedet i Løjt, herunder specielt 

 • Daglig godkendelse af tidsregistreringer 
 • Kvalitetskontrol
 • Deltagelse i arbejdsproces
 • Indkøb af forbrugsmateriale og lagerstyring 
 • Projektopstart - Her samarbejdes med Bjarne/Jens
 • Detailplanlægning af produktionsopgaver 

kvalifikationer: 

 • Helst uddannet smed, alternativet kunne være maskinarbejder eller lignende
 • Kørekort, herunder er trailerkørekort en fordel

Fremsend CV og relevante uddannelsespapirer til Bjarne@lojtsmede.dk

Overordnet ansvar for produktionen på værkstedet i Løjt, herunder specielt Daglig godkendelse af tidsregistreringer Kvalitetskontrol Deltagelse i arbejdsproces Indkøb af forbrugsmateriale og lagerstyring Projektopstart - Her samarbejdes med Bjarne Jens Detailplanlægning af produktionsopgaver kvalifikationer: Helst uddannet smed, alternativet kunne være maskinarbejder eller lignende Kørekort, herunder er trailerkørekort en fordel Fremsend CV og relevante uddannelsespapirer til Bjarne@lojtsmede.dk11jobnet79e42e80100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-15T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandAabenraa3535662Løjt Smedeværksted A/S11Dybvighovedvej 346200AabenraaDKDanmark0bjarne@lojtsmede.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent768035JobNet4995925499592510027-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=79e42e80https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=79e42e80https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=79e42e80&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=79e42e80&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale722106Smed28Industri361932365Bjarne Holmbjarne@lojtsmede.dkDKDanmarkDKDanmark330042612Smedelærling til produktionsvirksomhedRobot Lærlinge søges til produktionsvirksomhed. Er du Vollerup Smedeland A S s nye lærling der har lysten, gnisten og interessen for smedefaget, så kan vi tilbyde en alsidig uddannelse, i en virksomhed i fremdrift og hvor hjulene aldrig står stille.Vi beskæftiger os med fremstilling af stålkonstruktioner, der bla. består af altaner, trapper, spær til nybyggeri og specialfremstillede konstruktioner ingen opgaver er for store og ingen for små du vil være med hele vejen gennem produktionen til montage på byggepladsen.Vollerup Smedeland A S har arbejdet med fremstilling af stålkonstruktioner i over 30 år, og gennem årene oparbejdet stor ekspertise inden for faget.Har ovenstående fanget din interesse, håber vi du vil sende din ansøgning CV til: Info@smedeland.dk, skulle der være spørgsmål, kan Henrik Bladt kontaktes på 40365957.Vi ser frem til at høre fra dig.Vollerup Smedeland A S Vollerup Møllevej 5 6392 Bolderslev

Lærlinge søges til produktionsvirksomhed.  
Er du Vollerup Smedeland A/S ´s nye lærling der har lysten, gnisten og interessen for smedefaget, så kan vi tilbyde en alsidig uddannelse, i en virksomhed i fremdrift og hvor hjulene aldrig står stille.
Vi beskæftiger os med fremstilling af stålkonstruktioner, der bla. består af altaner, trapper, spær til nybyggeri og specialfremstillede konstruktioner – ingen opgaver er for store og ingen for små – du vil være med hele vejen gennem produktionen til montage på byggepladsen.
Vollerup Smedeland A/S har arbejdet med fremstilling af stålkonstruktioner i over 30 år, og gennem årene oparbejdet stor ekspertise inden for faget.
Har ovenstående fanget din interesse, håber vi du vil sende din ansøgning/CV til: Info@smedeland.dk, skulle der være spørgsmål, kan Henrik Bladt kontaktes på 40365957.
Vi ser frem til at høre fra dig.
Vollerup Smedeland A/S Vollerup Møllevej 5 6392 Bolderslev

VOLLERUP SMEDELAND A/SBolderslev2019-06-13T00:00:002019-08-01T00:00:00
330044154KarosserismedRobot KH OneStop søger karrosserimekaniker til vores Karrosseri- og lakafdeling i Padborg. Har du erfaring med opbygning af trailere eller har erfaring med svejse arbejde, og har du lyst til at udvikle dig? Så har vi en mulighed til dig. Velkommen indenfor hos KH OneStop A S Som Danmarks førende leverandør til transportbranchen har vi i mere end 40 år tilbudt effektiv service på transportkøleanlæg, trailere og lifte, samt skadesreparationer og lakering. Vi hjælper kunderne, når de har brug for det - og hvor de har brug for det. Vi er importør og eneforhandler af Thermo King- & Frigoblock transportkøleanlæg. Kort sagt: Vi holder transportbranchen godt kørende. Arbejd selvstændigt med varierende opgaver Størstedelen af dine opgaver løser du selv, hvilket er fælles for alle i teamet. Blandt andet bruger du dine arbejdsdage på: Opbygning af trailereStørre reparationer som udskiftning af sider eller forvægge på køle- eller boks trailereSmå reparationer i blik skum samt lettere svejseopgaver i rustfri og aluminium I alt får du 10 erfarne kolleger på værkstedet i Padborg. Vi er flere, der har været her i mange år, nogle i rigtig mange år. For vi er en god og udviklende arbejdsplads. Og selvom det meste arbejde er selvstændigt, er her god stemning, og vi er altid klar til at hjælpe hinanden. Karrosserimekaniker med lyst til at lære nyt Du er uddannet karrosserimekaniker, har erfaring med trailer opbygning eller lignende.Du har gerne førerbevis til lastvogn (BE og CE)Du er løsningsorienteret, læringslysten og klar til at tage fat! Interesseret? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte værkfører Brian Gaardsvig på tlf: 73302594. Du søger jobbet via dette link

KH OneStop søger karrosserimekaniker til vores Karrosseri- og lakafdeling i Padborg.

Har du erfaring med opbygning af trailere eller har erfaring med svejse arbejde, og har du lyst til at udvikle dig? Så har vi en mulighed til dig.

Velkommen indenfor hos KH OneStop A/S

Som Danmarks førende leverandør til transportbranchen har vi i mere end 40 år tilbudt effektiv service på transportkøleanlæg, trailere og lifte, samt skadesreparationer og lakering. Vi hjælper kunderne, når de har brug for det - og hvor de har brug for det. Vi er importør og eneforhandler af Thermo King- & Frigoblock transportkøleanlæg. Kort sagt: Vi holder transportbranchen godt kørende.

Arbejd selvstændigt med varierende opgaver

Størstedelen af dine opgaver løser du selv, hvilket er fælles for alle i teamet. Blandt andet bruger du dine arbejdsdage på:

 • Opbygning af trailere
 • Større reparationer som udskiftning af sider eller forvægge på køle- eller boks trailere
 • Små reparationer i blik/skum samt lettere svejseopgaver i rustfri og aluminium

I alt får du 10 erfarne kolleger på værkstedet i Padborg. Vi er flere, der har været her i mange år, nogle i rigtig mange år. For vi er en god og udviklende arbejdsplads. Og selvom det meste arbejde er selvstændigt, er her god stemning, og vi er altid klar til at hjælpe hinanden.

Karrosserimekaniker med lyst til at lære nyt

 • Du er uddannet karrosserimekaniker, har erfaring med trailer opbygning eller lignende.
 • Du har gerne førerbevis til lastvogn (BE og CE)
 • Du er løsningsorienteret, læringslysten og klar til at tage fat!

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte værkfører Brian Gaardsvig på tlf: 73302594. Du søger jobbet via dette link

KH OneStop A/SPadborg2019-06-15T00:00:002019-07-31T00:00:00
330042601Smed søges til produktionsvirksomhedRobot Smed søges til produktionsvirksomhed. Er du Vollerup Smedeland A S s nye smed, der har lysten, gnisten og interessen for smedefaget, så kan vi tilbyde en stilling, i en virksomhed i fremdrift og hvor hjulene aldrig står stille. Du skal kunne arbejde selvstændigt, men samtidig indgå i et team. Er du stabil og møder til tiden, samt kan yde en ekstra indsats i travle perioder så send din ansøgning til: Info@smedeland.dk Vi har arbejdet med fremstilling af stålkonstruktioner i over 30 år, der bla. består af altaner, trapper, spær til nybyggeri og specialfremstillede konstruktioner. Vi har gennem årene oparbejdet stor ekspertise inden for faget. Derudover arbejder vi med kran opbygning og montering. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Henrik Bladt på mobil: 40365957. Vollerup Smedeland A S Vollerup Møllevej 5 6392 Bolderslev 74 64 63 02 www.smedeland.dk

Smed søges til produktionsvirksomhed.

Er du Vollerup Smedeland A/S´s nye smed, der har lysten, gnisten og interessen for smedefaget, så kan vi tilbyde en stilling, i en virksomhed i fremdrift og hvor hjulene aldrig står stille.

Du skal kunne arbejde selvstændigt, men samtidig indgå i et team.

Er du stabil og møder til tiden, samt kan yde en ekstra indsats i travle perioder; så send din ansøgning til: Info@smedeland.dk

Vi har arbejdet med fremstilling af stålkonstruktioner i over 30 år, der bla. består af altaner, trapper, spær til nybyggeri og specialfremstillede konstruktioner. Vi har gennem årene oparbejdet stor ekspertise inden for faget. Derudover arbejder vi med kran opbygning og montering.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Henrik Bladt på mobil: 40365957.

 

Vollerup Smedeland A/S

Vollerup Møllevej 5

6392 Bolderslev

74 64 63 02

www.smedeland.dk

VOLLERUP SMEDELAND A/SBolderslev2019-06-13T00:00:002019-08-01T00:00:00
330018153Smed/reparatør til AftenholdRobot Til vores DTE Savværk på Ørstedsvej 71 søges til fuldtidsstilling, smed reparatør, som kan indgå i vort vedligeholdelsesteam, der tager sig af reparation og servicering af vores maskinpark. Jobbet består især af opgaver indenfor: Vedligehold maskiner Fejlfinding og udbedring af fejl Den rette ansøger har følgende kvalifikationer: Du er rutineret i at foretage elektrodesvejsning. Du kan arbejde selvstændigt og er åben og fleksibel. Du er energisk og kvalitetsbevidst og har en god ordenssans. Du er kreativ og har evnen til at forene teori og praksis. Kendskab til hydraulik- og luftstyring vil være en fordel. Indsigt i elektrisk styring vil ligeledes være en fordel. Arbejdstid: aftenhold 4 dage Mandag til torsdag. fra 14.15 til 23.15, Henvendelse til (her kan du også få yderligere oplysninger om stillingen): Telefon: Lars Venborg 24888055. Gert Fuglkjær 24284915. Stampemøllevej 8 6760 Ribe Tlf. 75423711 DTE A S er en af Europas førende inden for produktion og handel med træemballage. Vi har fabrikker i Norge, Sverige, Tyskland samt 5 lokationer fordelt i Danmark. Hovedadministrationen er placeret i Haastrup på Fyn. DTE koncernen beskæftiger 475 medarbejdere, og omsætter for over DKK 850 mill. Om året. Se i øvrigt på www.dte.dk Ansøgning: Tøv ikke med at søge. Vi holder løbende samtaler og ansætter når den rette kandidat er fundet.

Til vores DTE Savværk på Ørstedsvej 71 søges til fuldtidsstilling, smed/reparatør, som kan indgå i vort vedligeholdelsesteam, der tager sig af reparation og servicering af vores maskinpark. 

Jobbet består især af opgaver indenfor:

 • Vedligehold maskiner
 • Fejlfinding og udbedring af fejl

Den rette ansøger har følgende kvalifikationer:

 • Du er rutineret i at foretage elektrodesvejsning.
 • Du kan arbejde selvstændigt og er åben og fleksibel.
 • Du er energisk og kvalitetsbevidst og har en god ordenssans.
 • Du er kreativ og har evnen til at forene teori og praksis.
 • Kendskab til hydraulik- og luftstyring vil være en fordel.
 • Indsigt i elektrisk styring vil ligeledes være en fordel.

Arbejdstid: aftenhold 4 dage Mandag til torsdag. fra 14.15 til 23.15,

Henvendelse til (her kan du også få yderligere oplysninger om stillingen):

Telefon:

Lars Venborg 24888055.

Gert Fuglkjær 24284915.

Stampemøllevej 8

6760 Ribe

Tlf. 75423711

DTE A/S er en af Europas førende inden for produktion og handel med træemballage. Vi har fabrikker i Norge, Sverige, Tyskland samt 5 lokationer fordelt i Danmark. Hovedadministrationen er placeret i Haastrup på Fyn. DTE koncernen beskæftiger 475 medarbejdere, og omsætter for over DKK 850 mill. Om året. Se i øvrigt på www.dte.dk

Ansøgning: Tøv ikke med at søge. Vi holder løbende samtaler og ansætter når den rette kandidat er fundet.  

Dansk Træemballage A/SRibe2019-05-06T00:00:002019-07-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Smedelærling til produktionsvirksomhed

VOLLERUP SMEDELAND A/S

Bolderslev
Lærlinge søges til produktionsvirksomhed. Er du Vollerup Smedeland A S s nye lærling der har lysten, gnisten og interessen for smedefaget, så kan vi tilbyde en alsidig uddannelse, i en virksomhed i fremdrift og hvor hjulene aldrig står stille.Vi bes...
Indrykket:13. juni 2019
Udløbsdato:1. august 2019

Karosserismed

KH OneStop A/S

Padborg
KH OneStop søger karrosserimekaniker til vores Karrosseri- og lakafdeling i Padborg. Har du erfaring med opbygning af trailere eller har erfaring med svejse arbejde, og har du lyst til at udvikle dig? Så har vi en mulighed til dig. Velkommen indenfo...
Indrykket:15. juni 2019
Udløbsdato:31. juli 2019

Smed søges til produktionsvirksomhed

VOLLERUP SMEDELAND A/S

Bolderslev
Smed søges til produktionsvirksomhed. Er du Vollerup Smedeland A S s nye smed, der har lysten, gnisten og interessen for smedefaget, så kan vi tilbyde en stilling, i en virksomhed i fremdrift og hvor hjulene aldrig står stille. Du skal kunne arbejde...
Indrykket:13. juni 2019
Udløbsdato:1. august 2019

Smed/reparatør til Aftenhold

Dansk Træemballage A/S

Ribe
Til vores DTE Savværk på Ørstedsvej 71 søges til fuldtidsstilling, smed reparatør, som kan indgå i vort vedligeholdelsesteam, der tager sig af reparation og servicering af vores maskinpark. Jobbet består især af opgaver indenfor: Vedligehold maskine...
Indrykket:6. maj 2019
Udløbsdato:1. juli 2019