Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder evt. specialkonsulent til Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center i Region Hovedstaden

I Region Hovedstaden ønsker vi at styrke det tværsektorielle samarbejde til gavn for borgerne. Med afsæt i den gældende sundhedsaftale mellem region, kommuner og almen praksis, har vi netop søsat en stor tværgående satsning med de nationale mål som pejlemærke. Vi ønsker i fællesskab at skabe en større helhed i indsatsen, bedre overgange for børn og unge med psykisk sygdom og styrke forebyggelse af psykisk mistrivsel.

I Region Hovedstadens Psykiatri er der derfor etableret en ny samarbejdsstruktur med ét fælles samordningsudvalg samt flere lokale samordningsudvalg. I børne- og ungdomspsykiatrien er der fire udvalg baseret på optageområderne Nord, Syd, Midt og Byen. Tilsvarende gør sig gældende i voksenpsykiatrien, som også øger prioriteringen af det tværsektorielle samarbejde.

I børne- og ungdomspsykiatrien ønsker vi sammen med vores samarbejdspartnere i kommunerne at skabe mere nærhed og sammenhæng i indsatsen. Målet er at barnet eller den unge og familien oplever, at de får relevant hjælp på det rigtige tidspunkt og bliver inddraget aktivt og med anerkendelse af den svære situation de står i. Det gøres bl.a. ved at sektorerne arbejder tæt sammen om at udvikle og implementere en række forskellige initiativer, som skaber helhed, koordination, trygge overgange og forebyggende indsatser.

Se mere om samordningsstrukturen her

Din rolle og ansvarsområder
Vi søger en medarbejder med en profil, der kan understøtte arbejdet i de nye samordningsudvalg. Der vil både være fokus på at implementere tiltag, der følger af arbejdet med den nye sundhedsaftale, samtidig med at vi arbejder på at forbedre det daglige tværsektorielle samarbejde.

I Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) har vi allerede en række velafprøvede initiativer klar, som venter på at blive bredt ud og implementeret i hele regionen. Det er bl.a. denne proces du, som vores nye medarbejder, kommer til at blive en vigtig del af. Men vi skal også arbejde med nye spændende tiltag, som du kan være med til at sætte dit præg på.

Dine arbejdsområder vil indebære et tæt samarbejde med både ledelse og medarbejdere i BUC samt de daglige ledere i kommunen, der er tæt på det borger- og patientnære arbejde. Du får således din gang ikke blot på centret, men også i flere af Region Hovedstadens kommuner. Som vores nye medarbejder ansættes du i BUC’s enhed for udvikling af tværsektorielt samarbejde (UTS) og refererer i det daglige arbejde til lederen i denne enhed.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

 • Hjælpe med at udbrede kendskab til og understøtte det tværsektorielle samarbejde
 • Være med til at drive og implementere gode samarbejdsformer, så vi løser opgaven så tæt på borgeren som muligt og med så få indgribende indsatser som muligt
 • Deltage på samordningsudvalgenes møder
 • Planlægge og styre de initiativer og aktiviteter der udspringer fra samarbejdsudvalgene
 • Koordinere tværgående arbejdsgrupper
 • Understøtte implementering og processtøtte i BUC’s øvrige initiativer der omhandler det tværsektorielle samarbejde.
Vores forventninger til dig
Vi søger en erfaren kollega, der har en relevant lang videregående uddannelse på kandidatniveau. Det kan fx være Cand. Scient. Soc., kandidat i Sociale Interventionsstudier eller det kan være indenfor statskundskab eller administration. Du kan også have en professionsuddannelse med en relevant overbygning eller erfaring der matcher dette.

Det er en klar fordel, hvis du har kendskab til sundheds- og/eller socialområdet og gerne flere års erfaring med arbejdet i en politisk styret organisation. Derudover forestiller vi os, at du:

Har politisk, organisatorisk og strategisk forståelse, da du kommer til at bevæge dig på flere niveauer i en organisation, samtidig med at du får mange eksterne samarbejdspartnere, der stiller krav til dine evner til at opbygge samarbejdsrelationer.

Har et godt overblik, og du trives i en hverdag med mange sideløbende opgaver, hvor du får brug for en struktureret tilgang og evne til at overholde deadlines – også når du er under tidspres.

Kan arbejde både selvstændigt og i grupper og kan håndtere opgaver, der ikke er klart afgrænsede og fastlagte på forhånd uden at miste fokus på formålet.

Er en dygtig kommunikator både i skrift og tale, da en del af dit arbejde vil være udarbejdelse af skriftligt mødemateriale og skriftlige besvarelser, ligesom der er brug for god mundtlig formidling af problemstillinger mv.

Har indsigt i at planlægge og gennemføre projekter. Måske har du erfaring som projektleder eller projektmedarbejder.

Vi kan tilbyde

 • Et spændende og udfordrende job, hvor du kommer til at arbejde med et højt prioriteret område i BUC, som har samfundsmæssig og politisk bevågenhed
 • Gode muligheder for at præge både arbejdsopgaverne og den enhed, du bliver en del af
 • Gode muligheder for at tilrettelægge dine arbejdsopgaver selvstændigt
 • Fleksible arbejdstider og familievenlig tilrettelæggelse af arbejdet
 • Dygtige erfarne kollegaer der brænder for tværsektoriel udvikling og forebyggelse
 • Rig mulighed for faglig og personlig udvikling
Det bliver du en del af
Du får din daglige gang i Enhed for Udvikling af Tværsektorielt Samarbejde i Børne- og ungdomspsykiatrisk Center i Glostrup.

Region Hovedstadens Psykiatri er Danmarks største psykiatriske hospital med ca. 5000 medarbejdere. Vi har fokus på at skabe værdi for patienten, når vi årligt behandler ca. 50.000 børn og voksne med psykiske sygdomme som skizofreni, depression og personlighedsforstyrrelser.

Du kan læse mere om Region Hovedstadens Psykiatri på www.psykiatri.regionh.dk

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes i Børne- og ungdomspsykiatrisk Center

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst.

Der er tale om en faststilling på 37 timer med tiltrædelse 1. februar 2021 eller efter aftale.

Interesseret?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte enhedsleder Katrine Bærentzen på 21 84 60 94 eller katrine.baerentzen.02@regionh.dk

Du kan også kontakte ledende Socialrådgiver Bettina Skovmand på 23 47 86 77 eller bettina.skovmand@regionh.dk

Søg stillingen via link på siden senest den 29. november 2020.
Du bedes uploade CV og uddannelsesbevis sammen med din ansøgning.

Vi forventer at holde samtaler den 7. december 2020 og/eller 10. december 2020. evt. 2. samtale forventes afholdt 14. december 2020.

Der indhentes altid, efter aftale med ansøger, referencer forud for endelig ansættelse. Du bedes derfor til samtalen medbringe oplysninger om to referencer med angivelse af navn, stilling og telefonnummer.

Du kan også læse og høre mere om, hvordan det er er arbejde i Region Hovedstadens Psykiatri på "Job i Psykiatrien".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.