Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder med erfaring i kloak, søges

Vi søger kloarkrørlægger for en kunde i Odense:

Virksomheden har drevet en stabil vækst siden 2002 og er i dag en stærk entreprenør-virksomhed og samarbejdspartner, som kan forestå udførelse af komplicerede anlægs og byggeprojekter. Virksomheden beskæftiger cirka 70 medarbejder og udfører opgaver i hele Danmark.

Du har erfaring som Kloarkrørlægger. 

Løn er efter kvalifikation og naturligvis ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Opstart snarest muligt.

Personlige egenskaber:

• Er arbejdsom 
• Er omgængelig og imødekommende
• Er engageret og fleksibel
• Er stabil og møder til tiden
• Kunne tale og forstå dansk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329825155Phoenix-d40a7a1112018-06-04T00:00:00Medarbejder med erfaring i kloak, søges

Vi søger kloarkrørlægger for en kunde i Odense:

Virksomheden har drevet en stabil vækst siden 2002 og er i dag en stærk entreprenør-virksomhed og samarbejdspartner, som kan forestå udførelse af komplicerede anlægs og byggeprojekter. Virksomheden beskæftiger cirka 70 medarbejder og udfører opgaver i hele Danmark.

Du har erfaring som Kloarkrørlægger. 

Løn er efter kvalifikation og naturligvis ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Opstart snarest muligt.

Personlige egenskaber:

• Er arbejdsom 
• Er omgængelig og imødekommende
• Er engageret og fleksibel
• Er stabil og møder til tiden
• Kunne tale og forstå dansk

2018-07-31T00:50:35.293 Vi søger kloarkrørlægger for en kunde i Odense: Virksomheden har drevet en stabil vækst siden 2002 og er i dag en stærk entreprenør-virksomhed og samarbejdspartner, som kan forestå udførelse af komplicerede anlægs og byggeprojekter. Virksomheden beskæftiger cirka 70 medarbejder og udfører opgaver i hele Danmark. Du har erfaring som Kloarkrørlægger. Løn er efter kvalifikation og naturligvis ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Opstart snarest muligt. Personlige egenskaber: Er arbejdsom Er omgængelig og imødekommende Er engageret og fleksibel Er stabil og møder til tiden Kunne tale og forstå dansk11Jobnetd40a7a11100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-30T00:00:0000010EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3278424Odense11Niels Bohrs Allé 1815220Odense SØDKDanmark155.3759013010.44194150
j.lovstrom@megaflex.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset583559JobNet48347541000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d40a7a11https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d40a7a11https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d40a7a11&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d40a7a11&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Bygge_og_anlaeg/3.jpgMed et job indenfor Bygge og anlæg bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Kloakrørlægger lige noget for dig.165811581Dansk3Læse/ tale937775Kloakrørlægger21Bygge og anlæg355427700Jens Løvstrømj.lovstrom@megaflex.dkDKDanmarkDKDanmark329943669Kloakrørlægger til R. Hansen & SønRobot Kan du lide at arbejde i naturen? så er du måske vores nye kloakrørlægger. R. Hansen Søn ApS har enormt travlt og sørger derfor 1-2 mødestabile og kvalitetsbevidste medarbejdere, der synes kloakering er enormt spændende. OG VI OPFORDRER OGSÅ KVINDER TIL AT SØGE STILLINGEN! R. Hansen søn ApS er en entreprenør- og kloakmestervirksomhed, der beskæftiger os med alt indenfor kloakering til både private, erhverv og offentlige institutioner. Vi er blandt andet specialister inden for: Rensning, spuling og slamsugning TV inspektion, strømpeforing og punktforing Udskiftning af kloaksystem, højvandssikring, rottesikring og meget mere. Vi kan derfor tilbyde et spændende og alsidigt job med varierende opgaver med fokus på service og kvalitet til vores kunder samt et rigtig godt arbejdsmiljø. Dine kvalifikationer: Erfaring inden for jord- og kloak arbejde Kørekort B og gerne C, BE CE Gerne Kloakrørlægger kloaktrin 1 2 Gerne erfaring med slamsuger spul Gerne erfaring med TV-Inspektion Gerne erfaring med strømpeforing punktforing Gerne certificering indenfor højvandslukke og rottespærre Vi forventer du er: Engageret, selvstændig og har positiv indstilling overfor alle slags opgaver En god kollega der kan samarbejde og bidrage med godt humør Du kan læse meget mere om vores virksomhed på https: www.rhs-kloak.dk Er du interesseret, er du meget velkommen til at søge stillingen ved at sende dit CV og ansøgning på mail: odense@rhs-kloak.dk Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Birgit Jensen på telefonnr.: 66114114 Har du ikke hørt fra os inden den 1 3-2019, er stillingen besat til anden side.

Kan du lide at arbejde i naturen? så er du måske vores nye kloakrørlægger.

R. Hansen & Søn ApS har enormt travlt og sørger derfor 1-2 mødestabile og kvalitetsbevidste medarbejdere, der synes kloakering er enormt spændende. OG VI OPFORDRER OGSÅ KVINDER TIL AT SØGE STILLINGEN!

R. Hansen & søn ApS er en entreprenør- og kloakmestervirksomhed, der beskæftiger os med alt indenfor kloakering til både private, erhverv og offentlige institutioner. Vi er blandt andet specialister inden for: 

 • Rensning, spuling og slamsugning
 • TV inspektion, strømpeforing og punktforing
 • Udskiftning af kloaksystem, højvandssikring, rottesikring og meget mere. 

Vi kan derfor tilbyde et spændende og alsidigt job med varierende opgaver med fokus på service og kvalitet til vores kunder samt et rigtig godt arbejdsmiljø. 

Dine kvalifikationer:

 • Erfaring inden for jord- og kloak arbejde
 • Kørekort B og gerne C, BE/CE
 • Gerne Kloakrørlægger/kloaktrin 1+2
 • Gerne erfaring med slamsuger / spul
 • Gerne erfaring med TV-Inspektion
 • Gerne erfaring med strømpeforing / punktforing
 • Gerne certificering indenfor højvandslukke og rottespærre

Vi forventer du er: 

 • Engageret, selvstændig og har positiv indstilling overfor alle slags opgaver
 • En god kollega der kan samarbejde og bidrage med godt humør 

Du kan læse meget mere om vores virksomhed på https://www.rhs-kloak.dk/ 

Er du interesseret, er du meget velkommen til at søge stillingen ved at sende dit CV og ansøgning på mail: odense@rhs-kloak.dk 

Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Birgit Jensen på telefonnr.: 66114114 

Har du ikke hørt fra os inden den 1/3-2019, er stillingen besat til anden side.

R. HANSEN & SØN ApSOdense S2019-01-16T00:00:002019-03-01T00:00:00
329940848Kloak/rørlægger søges BrøndbyRobot Entreprenørarbejder til kloak rørlægger søges i Brøndby. For entreprenørvirksomhed i Brøndby, søger vi en entreprenørmedarbejder til kloak rørlægger Der er tale om en fast stilling. Virksomheden beskæftiger sig med alle grene indenfor entreprenørarbejde herunder kloak og rørlægning. Etablering af nye, samt renovering af eksisterende. Det er i denne afdeling, du vil få din dagligdag. Lige nu har virksomheden vanvittig travlt og mangler mandskab. Om dig: Du har erfaring indenfor entreprenør faget bl.a. med kloak arbejde.Skal have rørliggerbevis eller kloak 1 2 har kørekort B og BE Du trives godt i et team, men kan også arbejde selvstændigt. Du er mødestabil og pligtopfyldende og sætter en ære i, at aflevere et godt stykke arbejde. Din uddannelse er ikke afgørende, da din erfaring indenfor kloak arbejde er vigtigere. Du har en smule erfaring med mindre entreprenørmaskiner. Er det lige dig, vi står og mangler? Send din ansøgning og CV allerede i dag til : mf@jobinwest.dk Mærk din ansøgning Kloak Brøndby

Entreprenørarbejder til kloak/rørlægger søges i Brøndby. 

 

For entreprenørvirksomhed i Brøndby, søger vi en entreprenørmedarbejder til kloak/rørlægger

Der er tale om en fast stilling.

 

Virksomheden beskæftiger sig med alle grene indenfor entreprenørarbejde herunder kloak og rørlægning. Etablering af nye, samt renovering af eksisterende. Det er i denne afdeling, du vil få din dagligdag.

Lige nu har virksomheden vanvittig travlt og mangler mandskab. 

Om dig:  

Du har erfaring indenfor entreprenør faget bl.a. med kloak arbejde.Skal have rørliggerbevis eller kloak 1 & 2

har kørekort B og BE

 

Du trives godt i et team, men kan også arbejde selvstændigt. Du er mødestabil og pligtopfyldende og sætter en ære i, at aflevere et godt stykke arbejde.

Din uddannelse er ikke afgørende, da din erfaring indenfor kloak arbejde er vigtigere. 

Du har en smule erfaring med mindre entreprenørmaskiner. 

 

Er det lige dig, vi står og mangler? Send din ansøgning og CV allerede i dag til : mf@jobinwest.dk

Mærk din ansøgning ”Kloak Brøndby"

Job InWest VikarOdense M2019-01-11T00:00:002019-03-08T00:00:00
329935410Kloakrørlægger søges til Entreprenørvirksomhed i KøbenhavnRobot Entreprenørarbejder til kloak søges i København området For entreprenørvirksomhed i København, søger vi en entreprenørmedarbejder til kloak. Der er tale om en fast stilling , og rigtig god løn Virksomheden beskæftiger sig med alle grene indenfor entreprenørarbejde herunder kloak, etablering af nye, samt renovering af eksisterende. Det er i denne afdeling, du vil få din dagligdag. Om dig: Du har flere års erfaring indenfor entreprenør faget bl.a. med kloak arbejde. Du skal have kloak 1 og 2 Du trives godt i et team, men kan også arbejde selvstændigt. Du er mødestabil og pligtopfyldende og sætter en ære i, at aflevere et godt stykke arbejde. Din uddannelse er ikke afgørende, da din erfaring indenfor kloak arbejde er vigtig Kørekort BE er et krav til stillingen Er det lige dig, vi står og mangler? Send din ansøgning og CV allerede i dag til : ja@jobinwest.dk Mærk din ansøgning Kloak København KontaktoplysningerJens AarupTLF: 28608300Mail:ja@jobinwest.dk

Entreprenørarbejder til kloak søges i København området 

 

For entreprenørvirksomhed i København, søger vi en entreprenørmedarbejder til kloak.

Der er tale om en fast stilling , og rigtig god løn

 

Virksomheden beskæftiger sig med alle grene indenfor entreprenørarbejde herunder kloak, etablering af nye, samt renovering af eksisterende. Det er i denne afdeling, du vil få din dagligdag.

 

Om dig:  

Du har flere års erfaring indenfor entreprenør faget bl.a. med kloak arbejde.

Du skal have kloak 1 og 2  

Du trives godt i et team, men kan også arbejde selvstændigt. Du er mødestabil og pligtopfyldende og sætter en ære i, at aflevere et godt stykke arbejde.

Din uddannelse er ikke afgørende, da din erfaring indenfor kloak arbejde er vigtig

Kørekort BE er et krav til stillingen 

 

Er det lige dig, vi står og mangler? Send din ansøgning og CV allerede i dag til : ja@jobinwest.dk

Mærk din ansøgning ”Kloak København"Kontaktoplysninger
Jens Aarup
TLF: 28608300
Mail:ja@jobinwest.dk


Job InWest VikarOdense M2019-01-03T00:00:002019-02-28T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kloakrørlægger til R. Hansen & Søn

R. HANSEN & SØN ApS

Odense S
Kan du lide at arbejde i naturen? så er du måske vores nye kloakrørlægger. R. Hansen Søn ApS har enormt travlt og sørger derfor 1-2 mødestabile og kvalitetsbevidste medarbejdere, der synes kloakering er enormt spændende. OG VI OPFORDRER OGSÅ KVINDER...
Indrykket:16. januar 2019
Udløbsdato:1. marts 2019

Kloak/rørlægger søges Brøndby

Job InWest Vikar

Odense M
Entreprenørarbejder til kloak rørlægger søges i Brøndby. For entreprenørvirksomhed i Brøndby, søger vi en entreprenørmedarbejder til kloak rørlægger Der er tale om en fast stilling. Virksomheden beskæftiger sig med alle grene indenfor entreprenørarb...
Indrykket:11. januar 2019
Udløbsdato:8. marts 2019

Kloakrørlægger søges til Entreprenørvirksomhed i København

Job InWest Vikar

Odense M
Entreprenørarbejder til kloak søges i København området For entreprenørvirksomhed i København, søger vi en entreprenørmedarbejder til kloak. Der er tale om en fast stilling , og rigtig god løn Virksomheden beskæftiger sig med alle grene indenfor ent...
Indrykket:3. januar 2019
Udløbsdato:28. februar 2019