Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

MEDARBEJDER MED SOLIDE KOMPETENCER OG INTERESSE FOR FØ-DEVARESIKKERHED OG KVALITET TIL FÆLLESKØKKENET

Fælleskøkkenet søger snarest muligt en medarbejder til at sikre overholdelse af gældende standarder og lovkrav inden for fødevaresikkerhed samt forestå løbende udvikling af vores egenkontrolprogram.
 
Fælleskøkkenet I/S er et selskab mellem følgende tre interessenter: Guldborgsund Kommune, Lolland kommune og Region Sjælland. Fælleskøkkenet er et moderne produktionskøkken, der leverer mad til ældre borgere i de to kommuner, samt mad til patienter og personale på sygehuset i Nykøbing Falster og Oringe i Vordingborg. En samlet produktion, der dagligt svarer til ca. 2500 måltider.
  
Vi tilbyder:

  • En arbejdsplads med faglige og kompetente medarbejdere på alle niveauer.
  • En dynamisk arbejdsplads, som giver mulighed for at du selv kan planlægge din arbejdsdag.
  • En arbejdsplads, i konstant udvikling og hvor der er plads til at komme med nye ideer.
 
Vi forventer:
  • Du har en uddannelse som fødevareteknolog, mejerist el. lign. og har interesse for storkøkkenproduktion, fødevaresikkerhed og –kvalitet.
  • Du har ansvar for at fødevaresikkerheden i Fælleskøkkenet lever op til gældende lovgivning.
  • Du skal til stadighed sikre udvikling og samspil mellem den hygiejniske og den kulinariske kvalitet, således at den gode kvalitet er i højsæde i hele processen fra råvare til det færdige produkt.
  • Du, i hele dit virke tænker på den spisende/kunden og at din ydelse/dit produkt kan holde ”hele vejen”.
  • Du er fleksibel, selvstændig og har fokus på det gode samarbejde.
  • Du indgår i et team, hvor LEAN vil være et dagligt arbejdsredskab, som du skal arbejde med og tage ansvaret for. 

Dine arbejdsområder:
  • Fødevaresikkerhed, i alle processer lige fra råvare til slutprodukt herunder drift og vedligehold af egenkontrol i e-smiley.
  • Bidrage i opgaveudførslen med udvikling, optimering og kvalitetssikring af produktionsprocesser i nye såvel som eksisterende produkter
  • Gennemførelse af introduktion og intern træning til hygiejne, rengøring og e-smiley.
  • Gennemførelse af interne audits på hygiejne og rengøringsområdet. 
Ansættelsesvilkår:
Der er tale om en stilling på 37 timer i gennemsnit pr. uge, hvori der kan indgå weekend- og helligdagsarbejde i et rul. Mødetiderne planlægges i tidsrummet mellem kl. 5.00 og kl. 18.00.
 
Løn og ansættelsesvilkår i forhold til gældende overenskomst for Kost og Ernæringsforbundet.
 
Mere information: Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til køkkenchef Kirsten Skovsby på telefon 72411641 eller produktionsleder Louise Bager på 72411648.
 
Ansøgningsfrist: d. 10 juli 2018
 
Samtaler: Afholdes løbende i en periode efter d. 10.7.2018.
 
Ansøgningsprocedure: Vi ønsker at modtage din ansøgning elektronisk, send derfor din ansøgning ved at klikke på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning og dit CV.
 
 
 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329831473Phoenix-70e21ae812018-06-13T17:02:41.457MEDARBEJDER MED SOLIDE KOMPETENCER OG INTERESSE FOR FØ-DEVARESIKKERHED OG KVALITET TIL FÆLLESKØKKENETFælleskøkkenet søger snarest muligt en medarbejder til at sikre overholdelse af gældende standarder og lovkrav inden for fødevaresikkerhed samt forestå løbende udvikling af vores egenkontrolprogram.
 
Fælleskøkkenet I/S er et selskab mellem følgende tre interessenter: Guldborgsund Kommune, Lolland kommune og Region Sjælland. Fælleskøkkenet er et moderne produktionskøkken, der leverer mad til ældre borgere i de to kommuner, samt mad til patienter og personale på sygehuset i Nykøbing Falster og Oringe i Vordingborg. En samlet produktion, der dagligt svarer til ca. 2500 måltider.
  
Vi tilbyder:
  • En arbejdsplads med faglige og kompetente medarbejdere på alle niveauer.
  • En dynamisk arbejdsplads, som giver mulighed for at du selv kan planlægge din arbejdsdag.
  • En arbejdsplads, i konstant udvikling og hvor der er plads til at komme med nye ideer.
 
Vi forventer:
  • Du har en uddannelse som fødevareteknolog, mejerist el. lign. og har interesse for storkøkkenproduktion, fødevaresikkerhed og –kvalitet.
  • Du har ansvar for at fødevaresikkerheden i Fælleskøkkenet lever op til gældende lovgivning.
  • Du skal til stadighed sikre udvikling og samspil mellem den hygiejniske og den kulinariske kvalitet, således at den gode kvalitet er i højsæde i hele processen fra råvare til det færdige produkt.
  • Du, i hele dit virke tænker på den spisende/kunden og at din ydelse/dit produkt kan holde ”hele vejen”.
  • Du er fleksibel, selvstændig og har fokus på det gode samarbejde.
  • Du indgår i et team, hvor LEAN vil være et dagligt arbejdsredskab, som du skal arbejde med og tage ansvaret for. 

Dine arbejdsområder:
  • Fødevaresikkerhed, i alle processer lige fra råvare til slutprodukt herunder drift og vedligehold af egenkontrol i e-smiley.
  • Bidrage i opgaveudførslen med udvikling, optimering og kvalitetssikring af produktionsprocesser i nye såvel som eksisterende produkter
  • Gennemførelse af introduktion og intern træning til hygiejne, rengøring og e-smiley.
  • Gennemførelse af interne audits på hygiejne og rengøringsområdet. 
Ansættelsesvilkår:
Der er tale om en stilling på 37 timer i gennemsnit pr. uge, hvori der kan indgå weekend- og helligdagsarbejde i et rul. Mødetiderne planlægges i tidsrummet mellem kl. 5.00 og kl. 18.00.
 
Løn og ansættelsesvilkår i forhold til gældende overenskomst for Kost og Ernæringsforbundet.
 
Mere information: Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til køkkenchef Kirsten Skovsby på telefon 72411641 eller produktionsleder Louise Bager på 72411648.
 
Ansøgningsfrist: d. 10 juli 2018
 
Samtaler: Afholdes løbende i en periode efter d. 10.7.2018.
 
Ansøgningsprocedure: Vi ønsker at modtage din ansøgning elektronisk, send derfor din ansøgning ved at klikke på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning og dit CV.
 
 
 
2018-07-11T00:51:08.943 Fælleskøkkenet søger snarest muligt en medarbejder til at sikre overholdelse af gældende standarder og lovkrav inden for fødevaresikkerhed samt forestå løbende udvikling af vores egenkontrolprogram. Fælleskøkkenet I S er et selskab mellem følgende tre interessenter: Guldborgsund Kommune, Lolland kommune og Region Sjælland. Fælleskøkkenet er et moderne produktionskøkken, der leverer mad til ældre borgere i de to kommuner, samt mad til patienter og personale på sygehuset i Nykøbing Falster og Oringe i Vordingborg. En samlet produktion, der dagligt svarer til ca. 2500 måltider. Vi tilbyder: En arbejdsplads med faglige og kompetente medarbejdere på alle niveauer. En dynamisk arbejdsplads, som giver mulighed for at du selv kan planlægge din arbejdsdag. En arbejdsplads, i konstant udvikling og hvor der er plads til at komme med nye ideer. Vi forventer: Du har en uddannelse som fødevareteknolog, mejerist el. lign. og har interesse for storkøkkenproduktion, fødevaresikkerhed og kvalitet. Du har ansvar for at fødevaresikkerheden i Fælleskøkkenet lever op til gældende lovgivning. Du skal til stadighed sikre udvikling og samspil mellem den hygiejniske og den kulinariske kvalitet, således at den gode kvalitet er i højsæde i hele processen fra råvare til det færdige produkt. Du, i hele dit virke tænker på den spisende kunden og at din ydelse dit produkt kan holde hele vejen . Du er fleksibel, selvstændig og har fokus på det gode samarbejde. Du indgår i et team, hvor LEAN vil være et dagligt arbejdsredskab, som du skal arbejde med og tage ansvaret for. Dine arbejdsområder: Fødevaresikkerhed, i alle processer lige fra råvare til slutprodukt herunder drift og vedligehold af egenkontrol i e-smiley. Bidrage i opgaveudførslen med udvikling, optimering og kvalitetssikring af produktionsprocesser i nye såvel som eksisterende produkter Gennemførelse af introduktion og intern træning til hygiejne, rengøring og e-smiley. Gennemførelse af interne audits på hygiejne og rengøringsområdet. Ansættelsesvilkår:Der er tale om en stilling på 37 timer i gennemsnit pr. uge, hvori der kan indgå weekend- og helligdagsarbejde i et rul. Mødetiderne planlægges i tidsrummet mellem kl. 5.00 og kl. 18.00. Løn og ansættelsesvilkår i forhold til gældende overenskomst for Kost og Ernæringsforbundet. Mere information: Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til køkkenchef Kirsten Skovsby på telefon 72411641 eller produktionsleder Louise Bager på 72411648. Ansøgningsfrist: d. 10 juli 2018 Samtaler: Afholdes løbende i en periode efter d. 10.7.2018. Ansøgningsprocedure: Vi ønsker at modtage din ansøgning elektronisk, send derfor din ansøgning ved at klikke på send ansøgning og vedhæft din ansøgning og dit CV.10Phoenix70e21ae8101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-10T00:00:000010https://guldborgsund.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=f5f4e116-bc37-436b-9304-fdf4b82329de0EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerLolland & FalsterGuldborgsund3285610Fælleskøkkenet11Granitvej 14990SakskøbingDKDanmarkORS/70e21ae8_logo.gifORS/Small/70e21ae8_logo.gif154.7940717011.61770670kasko@faelleskoekkennet.dkDKDanmarkDanmark8Fuldtid46Permanent589810EmplyOfir Minimum0001https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=70e21ae8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=70e21ae8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=70e21ae8&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=70e21ae8&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/1.jpgBrænder du for at blive Medarbejder?12008561Dansk3Læse/ tale522039Medarbejder0Øvrige28Industri355609133Kirsten Skovsbykasko@faelleskoekkennet.dkDanmarkDanmarkda-DK