Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder med stor kundekontakt søges til produktionsteknisk afdeling (PTA)

Med tiltrædelse a.s.a.p. sørger HR-Industries A/S en alsidig medarbejder til et fast og udviklende job i en spændende og højteknologisk virksomhed syd for Aarhus. Jobbet er i virksomhedens PTA-afdeling og der vil være stor kontaktflade både internt i virksomheden og eksternt, hvor der er stor kundekuntakt. Virksomheden er en underleverandørvirksomhed, der arbejder med bearbejdning i metal.

De typiske arbejdsopgaver vil være:

 • Ordrebehandling med direkte kundekontakt i ordremodtagelses-situationen, så de helt kundespecifikke ønsker/krav sikres så tidligt som muligt i processen
 • Ansvar for løbende kundekontant gennem hele gennemløbsprocessen
 • Udarbejde produktionstegninger og anden teknisk dokumentation i Inventor, herunder
 • Arbejde med styklister, skærelister, dokumentation og andet teknisk materiale m.v.
 • Teknisk bistand til kollegaer i produktionen, herunder CAM-programmering
 • Deltagelse i kundemøder med særligt forkus på at bidrage med procesteknisk knowhow m.m.
 • Prisberegning, tilbudsgivning, fakturering og efterkalkulation m.m.
 • Ad hoc.-opgaver ud over ovenanførte.

Dine kvalifikationer til denne stilling:
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund eksempelvis som tekniker gerne kombineret med en håndværksmæssig erhvervsuddannelse, således du har 3D tegnefærdigheder på et vist niveau (gerne i Inventor) og CAM-programmeringserfaringer vil være en fordel. Det er nødvendigt med engelskkundskaber i skrift og tale på et vist niveau.

De personlige kompetencer:

 • Du arbejder selvstændigt og struktureret med flair for god kundeservice.
 • Du fremstår tillidsvækkende og udviser et godt købmandsskab som både får kunden til at føle sig i centrum og taget hånd om, samtidigt med, at du også har fokus på virksomhedens bundlinje.
 • Du er arbejdsom og holder af både at arbejde alene og af at indgå i samarbejder både i teams og på tværs af afdelinger.

Vi kan tilbyde:
Gode arbejds-, løn- og ansættelsesvilkår
En spændende og alsidig arbejdsdag
Stillingen er fast - startende som try- and hire - mhp. fastansættelse

Har du spørgsmål til jobbet, kontakter du HR-konsulenterne Henrik eller Lars ved HR-Industries på tlf.: 86 42 35 40 på hverdage imellem 08.00 til 16.00.

HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

Du søger jobbet ved at oprette dig i vores database, hvor du kan vedhæfte dit CV og ansøgning til din profil. Skriv lidt om dig selv, hvilke forventninger du har til jobbet og hvorfor du er den rette netop til dette job. Vi regner med, at dit CV indeholder oplysninger om hvor du har arbejdet, i hvilke perioder, hvad du har beskæftiget dig med og hvad du har haft ansvar for.

Opret dig via linket her: http://www.hr-industries.axp.dk/ - job nr. 50221

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Tryk første gang på "Ansøger"-knappen.

Har du tidligere været ansat hos os, eller har du tidligere oprettet en profil hos os, skal du i stedet logge på med et tryk på "Vikarweb"-knappen og bruge dit brugernummer og adgangskode, som du tidligere har fået fremsendt. Herefter kan du under ”Kontakt bureauet” skrive til os, at du vil tilknyttes det ønskede stillingsnummer. Lettere kan det ikke være. Har du ikke et - eller har glemt dit - brugernavn og password, kan du kontakte os for at få tilsendt et nyt.

HR-Industries arbejder for dig - både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser hos kunder. Det er vigtigt for os, at du er tryg i samarbejdet og oplever, at vi tager hånd om dig og dit arbejdsliv. Vi er kendte for vores gode jobmatch. Det er vi stolte af. Det sker fordi vi gør arbejdet ordentligt og kender arbejdsområderne, virksomhederne og vores medarbejdere.

Vi agerer indenfor industrien og vores speciale er Smede, maskinarbejdere og elektrikere. Teknikere, montage- og lagermedarbejdere. Tekniske Designere, ingeniører og ledere.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.