Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder med sundheds/socialfaglig uddannelse

Medarbejder med sundheds/socialfaglig uddannelse søges pr. 1.11 eller 1.12.2020, 30 - 32 timer.

Kjellerup Friplejehjem er et helt særligt godt sted at være som beboer, pårørende, gæst og medarbejder. Her leves livet med gode hverdage, stjernestunder og måltidsfællesskab, hvor vi alle spiser - og synger med. Dagene formes af beboernes behov og ønsker, hvorfor ikke 2 dage er ens.

Hos os skal du tilbringe din arbejdstid sammen med både beboere, pårørende, frivillige og kollegaer. Du skal bidrage med din faglighed og personlighed til liv og stjernestunder for beboerne samt være fleksibel, mødestabil og engageret.

Vi er et hjem, der skal opleves som en samlet enhed for beboerne, pårørende og de ansatte hvorfor alle, uanset faggruppe, bidrager til løsning af de opgaver, der ligger i at drive et Friplejehjem. Du skal arbejde ud fra vores værdigrundlag og det kristne menneskesyn samt være indstillet på, at vi arbejder i røgfri og mobilfri arbejdstid. 

Dine primære opgaver at medvirke til, at beboerne får den omsorg og pleje, der er behov for, hvorfor det forventes at du vil være kontaktperson og tilgodese beboernes ønsker og behov i tæt relation med beboere og pårørende.

Vi arbejder både i dagvagt og aftenvagt, ønsker om fordeling taler vi om. Vi arbejder som udgangspunkt hver 2. weekend, men med mulighed for at ønske fri ved behov.

Vi dokumenterer i Nexus og bruger tablets og vi lægger generelt vægt på ny teknologi og relevante hjælpemidler.

Se mere på www.kjellerup-friplejehjem.dk

Kjellerup Friplejehjem er et hjem under Danske Diakonhjem. Og vi er blevet nomineret til "great place to work" Vi har 36 plejeboliger fordelt på 2 etager og er et nybygget hjem, taget i brug 1. november 2015. Se www.diakonhjem.dk

 

Ansøgningsfrist er d. 22. oktober - 2020 OBS ansættelsesaftaler afholdes løbende.

Vi glæder os rigtig meget til at modtage din ansøgning, og skulle du have spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Charlotte Palm Mørch tlf.: 3052 8366.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.