Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder på minkgård søges til gård i Kolding

Medarbejder på minkgård søges til gård i Kolding

37 timer

Arbejdsopgaver:
På minkgården er der daglig pasning og fodring af dyrene. Der ud over vil der være vedligehold af produktionsapparatet/maskiner og bygninger samt forefaldende arbejde. Det meste af arbejdet foregår udendørs (dog overdækket). I højsæsonerne må der påregnes ekstra-/weekendarbejde.

Information omkring virksomheden:
Der er tale om en mindre virksomhed, hvor omgangstonen er uformel og der vil være mulighed for indflydelse på hverdagens arbejdsopgaver.

Ønsker til faglige kvalifikationer: 
• Den rette kandidat trives med fysisk arbejde. 
• Har gerne erfaring med pasning af dyr samt kørsel af diverse maskiner.
• Kendskab til vedligeholdelse af bygninger og maskiner.
• B kørekort


Ønsker til personlige kvalifikationer: 
• Kandidaten skal kunne arbejde selvstændigt og være indstillet på at arbejde med kollegaer af forskellige nationaliteter. 
• Skal trives med alsidige arbejdsopgaver og være fleksibel.


Er du interesseret og opfylder du ovenstående kvalifikationer, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning og CV gerne medsendt anbefaling.
Sendes på mail til rekrutteringskonsulent Lise Frandsen på LFRA@kolding.dk mærket Landbrugsmedhjælper – gerne hurtigst muligt, da rekrutteringsprocessen afsluttes, når rette kandidat er fundet.
Rekrutteringsprocessen formidles via Jobcenter Kolding, og al henvendelse og evt. spørgsmål skal ske via mail: LFRA@kolding.dk – eller til rekrutteringskonsulent Lise Frandsen på tlf. 23725066.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her