Medarbejder søges til autistisk pige i Hvalsø

Kan du lide at lære fra dig? Interesserer du dig for og er god til samfundsfag og engelsk? Kunne et deltidsjob med tæt kontakt til en pige med infantil autisme på 8 timer om ugen passe ind i din hverdag?
 

Aflastning med lektielæsning


Du får et job, hvor du skal være 1:1 med en pige på 16 år. Du skal hjælpe hende med lektielæsning i primært engelsk og samfundsfag samt støtte hende til læsning generelt.
 
Din opgave bliver ydermere på sigt, når du har lært pigen godt at kende, at forsøge at socialisere pigen i form af cafébesøg, målsætninger der ender i en aktivitet fx lave indkøbsseddel og handle efter den, lave aftensmad sammen én gang om ugen. o.l.. Pigen skal kunne spejle sig i dig og på den måde få tiltro til omverdenen.
 
Du bliver ansat som den eneste i hjemmet, da pigen ikke kan rumme ret mange mennesker omkring sig. Dine vagter ligger i timerne, hvor pigens mor er på arbejde, hvorfor du derfor skal aflaste med lektielæsning mm.

 
Klog pige med infantil autisme
Pigen er 16 år og har diagnosen infantil autist. Hun bor med sine forældre i byen Hvalsø på Midtsjælland.
Pigen har grundet sin diagnose store vanskeligheder ift. at socialisere sig ude blandt andre, samt at skabe en tillidsrelation med mennesker generelt.
 
Til hverdag går pigen i skole, som hun holder meget af. Hun holder generelt meget af at studere - også uden for pensum.
 
Arbejdsvilkår, vagter og løn
Som ansat i Olivia Danmark får du en fast teamleder, som har ansvaret for din ansættelse og alle de administrative samt ledelsesmæssige opgaver vedr. din ansættelse. 
 
Du bliver ansat på 8 timer om ugen. Timerne ligger primært om eftermiddagen: Mandag 15-17.30, onsdag 14-17.30, fredag 13-15 - der er mulighed for at tiderne kan ændres en lille smule. Jobbet er derfor ideelt til at kombinere med andet job eller studie. 
 
Du bliver ansat på det gældende løntrin - løntrin 12 svarende til 126,46kr. i timen + tillæg. Du bliver omfattet af overenskomst med FOA, og får løn svarende til erfaring.  

 
Transportmuligheder
Pigen bor med sin familie ca. 1 km fra Hvalsø st. Det er derfor en fordel, hvis du kan have din cykel med i toget/bussen. 
Der er offentlig transport til og fra hjemmet ca. hver 1/2 time. Transporttid: 30 min. fra Holbæk,  30 min fra Roskilde, 60 min fra Kbh. 
 Som medarbejder ser vi, at du:

  • Har erfaring med eller kendskab til infantil autisme.
  • Kan mestre engelsk og samfundsfag på B-niveau.
  • Kan lære fra dig, samt støtte og vejlede i lektielæsning generelt.
  • Kan være en form for en rollemodel ift. at kunne socialisere sig.
  • Kan planlægge og udøve en aktivitet, der giver mening for pigen.
Ydermere er det vigtigt, at du har forståelse for det at arbejde i et privat hjem, samt at bruge forældrene som sparringspartnere.
Du skal kunne agere i en hverdag, hvor du ikke ser din arbejdsgiver, men samtidig stadig være loyal og respektere arbejdsgangen.
 
Ansøgning og kontakt 
Vi kalder løbende til samtale, så skriv gerne til os i dag.   
 
Vi ser frem til at høre fra dig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Hjælper søges til BPA ordning i Vedbæk

Olivia Danmark ApS

Trives du i en hverdag med selvstændigt arbejde og brænder du for at gøre en oprigtig forskel med fokus på de menneskelige relationer, så er dette måske dit nye job! Jeg er en mand på 53 år der på nuværende tidspunkt bor i Birkerød med min datter me...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Frisk handicaphjælper søges til spastisk lammet kvinde bosat i Osted, Lejre

Olivia Danmark

Om jobbet Brugeren du ansættes hos er en kvinde i 50´erne, der sidder i kørestol. Hun er født spastisk og har derfor brug for hjælp til stortset alle daglige gøremål. Hun har en lille smule stå-funktion og forflyttes derfor med stålift. Hun har spro...
Indrykket:5. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Afløser/vikar søges til BPA ordning i Hornbæk

Olivia Danmark ApS

Trives du i en hverdag med selvstændigt arbejde og brænder du for at gøre en oprigtig forskel med fokus på de menneskelige relationer, så er dette måske dit nye job! Om Jobbet Stillingen er som afløser vikar ved behov i tilfælde af sygdom i både hve...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:3. marts 2018

Aflaster til deltidsjob hos ung pige i Hellerup

Olivia Danmark

Er du til kortere vagter, og vil du supplere dit studie med timer hos en unge pige i Hellerup? Har du erfaring med at arbejde med børn unge, og søger du et arbejde, som kan kombineres med dit studie eller anden deltidsbeskæftigelse, så læs nærmere h...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Aflaster til søskendepar med autisme i KBH S - deltid

Olivia Danmark

Herlev
Er du stabil, ansvarlig og omsorgsfuld, og har du lyst til at aflaste en familie, der bl.a. består af to handicappede teenagere hhv. en mild og kærlig ung mand på 20 år samt en glad og mere livlig pige på 16 år? På hverdage møder du ind om eftermidd...