Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder søges til Brædstrup Vandværk

Brædstrup Vandværk er et mellemstort vandværk der forsyner ca 2500 husstande og virksomheder i Brædstrup og omegn. Der produceres ca 270.000 m3 vand årligt


Stillingen

Brædstrup Vandværk søger assistance til vandværksbestyreren i en midlertidig stilling løbende fra 1. marts 2021 til 31 december 2021.


Brædstrup Vandværk er inde i en periode med stigende tilslutning af brugere. Dette, kombineret med forskellige projekter relateret til vandværkets boringer og ledningsnet, gør at vandværket søger en assistent til at hjælpe vandværksbestyreren. Jobbet går ud på at hjælpe vandværksbestyreren i det daglige arbejde, både med det praktiske såvel som det mere administrative arbejde. Vi søger derfor en person, der udover at kunne de praktiske færdigheder der er brug for ved drift af et vandværk, er i stand til at planlægge opgaver af mere projektagtig karakter. Samt efterfølgende stå for at udføre det praktiske arbejde, enten selv eller via tilkøbt hjælp.


Base bliver på Brædstrup Fjernvarmes lokalitet i Brædstrup, som vandværket deler lokaler med. Her foregår også det administrative arbejde, med hjælp fra en medarbejder som er tilknyttet både vandværket og Brædstrup Fjernvarme. I det daglige vil du koordinere opgaverne med vandværksbestyreren, som du også refererer til.


Brædstrup Vandværk er kendt for en god vandkvalitet og en stabil drift, to kendetegn du har lyst til at arbejde på at fortsætte, og hvor dit bidrag i løbet af 2021 bliver vigtig.


Det er derfor en medarbejder med en bred baggrund og lyst til at arbejde selvstændigt vandværket søger.


Dine primære opgaver vil være:

 • Tilsyn med vandværkets drift.
 • Reparation og vedligeholdelse af vandværk og ledningsnet.
 • Aflæsning af vandmålere.
 • Projektering og opstilling af nyt udstyr, efterhånden som der investeres i dette.
 • Afrapportering til myndighederne.


Dine kvalifikationer:

 • Du har en uddannelse som f.eks. smed, vvs tekniker, blikkenslager eller maskinmester.
 • Du har praktisk tilgang til opgaverne, og er i stand til at se løsninger på problemerne.
 • Vant til at arbejde selvstændigt.
 • Du er god til at planlægge og fuldføre opgaver.
 • Du er serviceminded og kundeorienteret brugerne er ejere af vandværket - og god til at finde løsninger på problemer.
 • Du har erfaring med, eller lyst til at lære, den administrative del af at drive et vandværk herunder kendskab til Officepakken eller lignende IT.
 • Du har kørekort.


Vilkår

 • Der tilbydes en fuldtidsstilling med løn efter aftale, i perioden 1. marts til 31 december 2021.
 • Dit arbejdssted bliver Brædstrup Vandværk, og dets område. Du får kontor på Brædstrup Fjernvarme hvor du deler faciliteter med fjernvarmens medarbejdere. Afhængig af aftale med Brædstrup Fjernvarme kan det komme på tale at deltage i den eksisterende weekendvagt ordning.
 • Idet den nuværende vandværksbestyrer planlægger at gå på pension i slutningen af 2021 kan fast ansættelse efter periodens udløb komme på tale, hvis begge parter finder det relevant. Der vil til den tid evt. være mulighed for at overtage arbejdet som vandværksbestyrer.

Ansøgning

Evt. spørgsmål til stillingen kan rettes til formand for vandværket John Jensen på tlf 2211 2597 eller nuværende vandværksbestyrer H.C. Wael på tlf. 4045 4409. Ansøgningsfrist er 22. januar og samtaler holdes løbende derefter.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.