Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder søges til serviceopgaver

Medarbejder søges til serviceopgaver

Har du hænderne skruet rigtigt på? Kan du bevare overblikket også i stressede situationer? Og har du lyst til et job, hvor du hver dag får nye spændende opgaver?

Så er du måske vores nye medarbejder i Service i Uddannelses- og ForskningsstyrelsenVi skaber fundamentet for fremtiden
Viden er det, vi skal leve af i fremtiden. I Uddannelses og Forskningsstyrelsen arbejder vi derfor for høj vækst og ny indsigt gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Service er ansvarlig for at alle daglige serviceydelser og praktiske forhold fungerer på vores adresser i København, Odense og Svendborg. Vi lægger stor vægt på at yde et højt og kvalificeret serviceniveau til alle medarbejdere i koncernen.

Serviceområdet sørger bl.a. for postbehandling, indscanning af dokumenter, klargørelse af mødelokaler med fx it-udstyr, bygningsdrift og indkøb.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i:

  • Opsyn med ministeriets bygninger, herunder mindre håndværksmæssige opgaver
  • Håndtering af ministeriets interne flytninger
  • Øvrige serviceorienterede opgaver, som kontakt til leverandører, eksempelvis inden for bestilling af varer inden for eget ansvarsområde
Du får en aktiv hverdag, hvor du dagligt skal rundt i vores bygninger. Der kan forekomme fysisk arbejde.Er du vores nye kollega?
Vi forestiller os, at du:

  • Har en håndværksmæssig baggrund, gerne elektriker eller blikkenslager
  • Er proaktiv, omhyggelig og ansvarsfuld
  • Er selvstændig, stabil og omgængelig
  • Er arbejdsom, tillidsvækkende og fleksibel
Det er en betingelse at du har kørekort til almindelig bil (B).En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur, med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin og rig mulighed for at deltage i sociale arrangementer på tværs af koncernen. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Servicechef Mads Vindegaard på telefonnummer 72318090 eller på e-mail mvi@ufm.dk.

Søg stillingen
Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Vi skal have din ansøgning senest fredag 9. april 2021 kl. 12.00.

Vi forventer at holde to samtalerunder. Første samtalerunde afholdes i uge 15 og anden samtalerunde i uge 16 . Mellem første og anden samtalerunde gennemføres personlighedstest.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Om Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

I Uddannelses- og Forskningsstyrelsen løfter vi en bred portefølje af faglige og administrative opgaver og projekter, der understøtter videreudvikling af dansk forskning, videnbaseret innovation og en løbende kvalitetsudvikling på de videregående uddannelser i et godt internationalt samspil på både forsknings- og uddannelsesområdet. Det sker i tæt dialog med de videregående uddannelsesinstitutioner og øvrige aktører med afsæt i dyb faglighed på de relevante områder. Styrelsen har også ansvaret for den ordinære uddannelsesstøtte (SU) og en række andre særlige støtteordninger for uddannelsessøgende samt ansvaret for drift og udvikling af SU-systemer, studieadministrative it-systemer mv.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.