Medarbejder søges til Stormly i Juelsminde


Vil du være med til at udvikle og rehabiliterer vore dejlige beboere, i en ramme, hvor du selv kan være med til at præge tingene?

Så kan det være at du er vores nye kollega.

Stormly søger en medarbejder på 32 - 37 timer, med tiltrædelse den 1. april 2018 eller snarest herefter. Ansøger skal være indstillet på at arbejde i alle vagtforløb og hver anden weekend.

Stormly er et specialtilbud under Filadelfia i Dianalund. Stormly er ligger i Juelsminde Midtjylland.

Stormlys målgruppe:

Stormlys beboere og brugere er voksne mennesker, som på grund af betydelig og varig nedsat funktionsevne har behov for omfattende støtte og pleje i hverdagen under § 107 og § 108. Den nuværende beboergruppe er i alderen 19-85 år.

Målgruppen er i øvrigt kendetegnet ved:

· Vanskelig behandlelig epilepsi

· Medfødt eller erhvervet hjerneskade

· Psykisk lidelse

· Svage sociale kompetencer

Du vil blive en del af et tværfagligt fællesskab bestående af sygeplejerske, diakoner, pædagoger og assistenter heraf 2/3 kvinder og 1/3 mænd.

Du skal have lyst til at deltage i morgen-ADL med henblik på vurdering af rehabiliteringspotentiale og/eller igangsættelse af monofaglige og/eller tværfaglige tiltag.

Det meste af din arbejdstid vil være i vores dagtilbud under §104 og ligge indenfor tidsrummet 7-20, du skal forvente, at der i forbindelse med beboeraktiviteter mm. kan forekomme både aften-og weekendarbejde.

Der vil i første halve år af 2018 blive afviklet et kompetenceløft for hele det Sociale Område under Filadelfia.

Vi forventer, at du:

 • Har en professionsbachelor indenfor sundhedsfaglige, socialfaglige, pædagogisk område eller anden relevant uddannelsesmæssig baggrund
 • Har interesse for rehabilitering og nytænkende indenfor aktiviteterne tilpasset den enkelte beboer
 • Har velfunderede pædagogiske, gerne neuropædagogiske kompetencer. Være god til at skabe relationer
 • Kan motivere andre i forhold til opstillede mål
 • Har en anerkendende tilgang og kan arbejde tværfagligt
 • Kan bruge IT- i det daglige arbejde
 • Har kørekort

 • Personlige kompetencer
 • Kan indgå i samarbejde på tværs af faglighed, opgaver og trives i et tværfagligt miljø
 • Vil teamarbejdet, er en holdspiller
 • Kan arbejde selvstændigt
 • Er rummelig og har indlevelse og evner at skabe tryghed og tillid hos beboerne
 • Er initiativrig, åben og imødekommende

 • Yderligere information kan fås ved henvendelse til Teamleder Henriette Hylle, tlf. 58271414 / mail: hvmh@filadelfia.dk eller Teamleder Anne-Mette Tanskov Thomsen, tlf. 58271424 / mail: annet@filadelfia.dk. Der ligger to funktionsbeskrivelser (pædogag/ergo), som kan ses i stillingsopslaget på vores hjemmeside.

  Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst.

  Vi ser gerne, at du søger online via www.filadelfia.dk. Alternativt kan ansøgningen, vedlagt oplysninger om uddannelse, tidligere beskæftigelse og med relevant dokumentation, sendes til personalekonsulent Charlotte Bertelsen, Filadelfia, Kolonivej 1, 4293 Dianalund.

  Ansøgningsfrist den 25. februar 2018. Samtaler afholdes den 21. februar.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:1. februar 2018
  Udløbsdato:18. februar 2018

  Kontaktpædagog til Familiehuset i Ringsted

  Ringsted Kommune

  Om Familiehuset Kontaktteamet er en del af Familiehuset i Ringsted, der huser et kontaktteam og et familieteam. I Familiehuset er vi optaget af at hjælpe børn, unge og familier i udsatte positioner til et mindre sårbart sted at stå gennem koordinere...
  Indrykket:1. februar 2018
  Udløbsdato:19. februar 2018

  Pædagoger til Skelbakken i Karlslunde

  Region Sjælland

  Pædagoger til Børne- og Ungehuset på Skelbakken Kort om os. Skelbakken er et regionalt bo- og aflastningstilbud for børn og unge med fysisk og psykisk udviklingshæmning. Skelbakken rummer tre selvstændige bo-huse med plads til 6-7 børn unge i hvert ...
  Indrykket:12. februar 2018
  Udløbsdato:26. februar 2018

  Bo & Aktivitet søger socialpædagoger

  Bo & Aktivitet Kalundborg Kommune

  Kalundborg
  Om jobbet Socialpædagoger 35 - 37 timer pr. uge søges til fastansættelse Trekløveret er et længerevarende botilbud efter ABL §105 med § 85 støtte. På Trekløveret ydes socialpædagogisk bistand til borgerene ud fra deres individuelle funktionsniveau, ...
  Indrykket:8. februar 2018
  Udløbsdato:28. februar 2018

  Ledige stillinger som socialpædagog søges til Brommeparken

  Filadelfia

  Bostedet Brommeparken døgntilbud søger socialpædagoger med tiltrædelse pr. 1. april 2018 eller snarest her efter. 1. Fast stilling på 32 timer pr. uge i skiftende vagter mellem dag og aften. Der skal forventes arbejde hver 2. weekend og på helligdag...
  Indrykket:8. februar 2018
  Udløbsdato:23. februar 2018

  Pædagog i Børnehuset Karensminde

  Dagtilbud Holbæk By

  Holbæk
  Børnehuset Karensminde søger pr. 1. marts 2018 eller hurtigst muligt en pædagog på 32 t u i Mini-børnehaven. Børnehuset Karensminde er en del af Dagtilbud Holbæk by.Læs mere om vores børnehus på hjemmesiden https: dagtilbudholbaekby.holbaek.dkStilli...