Medarbejder til Afdeling for Skoler, PPR og Forebyggelse

Mener du at alle børn skal mødes med forventning om, at de kan noget og har betydning i sig selv og i læringsfællesskabet? Så er du måske vores nye medarbejder i Afdeling for Skoler, PPR og Forebyggelse.  
 
Jobbet  
Vi søger en medarbejder der brænder for at skabe gode læringsmiljøer for alle børn og som kan tage ansvar for at sikre kvaliteten af kommunens inklusionsarbejde, samt den fælleskommunale visitationspraksis – for de elever der går i skoletilbud i Vordingborg Kommune og udenfor kommunegrænsen – herunder elever som er anbragt i andre kommuner.  
 
Du vil få det primære ansvar for Vordingborg Kommunes årshjul for arbejdet med visitation til specialpædagogisk bistand. Årshjulet beskriver samarbejde og arbejdsgange mellem kommunens forskellige faggrupper og afdelinger samt samarbejdet mellem kommuner. Derudover skal du deltage i arbejdet med at udvikle skolernes ressourceteam, samt at styrke og udvikle samarbejdet mellem skolerne og PPR og Forebyggelse. 
 
Om dig  
Du kan være læreruddannet eller have en akademisk baggrund, eventuelt kombineret med relevant efter- eller videreuddannelse. 
 
Vi lægger desuden vægt på, at du:  
  • har et solidt kendskab til lovgivning om specialundervisning og anden specialpædagogisk bistand 
  • har erfaring med udvikling af inkluderende læringsmiljøer med fokus på høj trivsel og faglig progression 
  • har mod på og lyst til at udfordre selvfølgeligheder og forforståelser  
  • kan møde forældre og andre samarbejdspartnere med anerkendelse og forståelse 
  • kan arbejde selvstændigt og flerfagligt både internt og eksternt 
  • er struktureret og kan bevare overblikket i en travl hverdag 
Kort om Vordingborg Kommune 
Vordingborg Kommune har fem folkeskoler i fem distrikter, samt en specialskole, et 10.klassecenter og en ungdomsskole.  
 
Det overordnede grundlag for det strategiske arbejde på skoleområdet, er Vordingborg Kommunes vision 2030 og Børn- og Ungepolitikken for hele 0-18 års området, hvor det overordnede mål er at udfordre, stimulere og have forventninger til alle børn og unge, så de klarer sig bedre i morgen end i dag. Vordingborg Kommune har en klar målsætning om at hæve det faglige niveau for vores elever, så de står bedst muligt rustet til det 21. århundredes krav og forventninger på arbejdsmarkedet og til livet. 
 
På skoleområdet arbejdes målrettet med den politisk vedtagne strategiplan for skoleområdet 2017-2019, der er fulgt op af lokale udviklingsplaner for alle kommunens skoler.  
 
Vision 2030, Børn- og Ungepolitik samt Strategiplan for folkeskolerne kan læses i sin helhed her:  
Vilkår og proces 
Ansættelse i stillingen sker efter gældende overenskomst med tiltrædelse så hurtigt som muligt.
 
Ansøgningsfristen er torsdag den 22. februar 2018, med ansættelsessamtaler mandag den 26.februar 2018 fra kl. 16.00. 
 
Vil du vide mere?  
Hvis du har spørgsmål til stillingen eller Afdeling for Skoler, PPR og Forebyggelse så ring gerne til chef for Skoler, PPR og Forebyggelse Søren Kokholm på telefon 20 21 27 94.  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:24. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Ellekildeskolen søger lærer til barselsvikariat

Ellekildeskolen

Guldborgsund
Ellekildeskolen søger lærer til barselsvikariatUddannet lærer søges til barselsvikariat fra onsdag d. 11.april 2018 eller efter aftale.Skemaet indeholder:6.B:Natur Teknik: 3 lek.Idræt: 2 lek.Matematik: 4 lek.6.A:Matematik: 5 lek.Natur teknik: 3 lek....
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Lærer til Midtskolen, afd. Sofiendal

Midtskolen afdeling Sofiendal

Faxe
Midtskolen søger tysklærer Midtskolen søger en lærer med tiltræden snarest. Midtskolen er en distriktsskole beliggende i Faxe kommune med tre almen afdelinger Afdeling Bavne i Dalby, afdeling Møllevang i Rønnede og afdeling Sofiendal i Haslev. Til s...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Barselsvikariat Lærer

Sundskolen

Guldborgsund
Vi skal bruge en uddannet lærer, som brænder for undervisning og udvikling af handicappede børn og unge. Barselsvikariatet I Centerklasserækken er ledigt 19 2 da vores dygtige barselsvikar er kommet i fast stilling.Centerklasserækken er placeret som...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Matematiklærer til Nordbyskolen

Nordbyskolen

Guldborgsund
Nordbyskolen søger en lærer til en midlertidig stilling i udskolingen pr. 1. marts 2018 eller snarest derefter frem til 30. juni 2018. Stillingen er på 20 timer pr. uge. Der kan evt. aftales, at stillingen forhøjes til 37 timer. Stillingens primære ...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Spændende job i Roskilde - Lærerstilling til SCR Fjordskolen Lysholm

Roskilde Kommune - Fjordskolen Lysholm

Fjordskolen Lysholm beliggende Hyrdehøj 5 i Roskilde modtager i skoleåret 2017 18 58 elever med generelle og specifikke indlæringsvanskeligheder og heraf en mindre gruppe med multiple funktionsnedsættelser. Vi arbejder målrettet med elevernes faglig...