Medarbejder til asfaltfabrik

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for NCC Industry A/S i Kolding en medarbejder til asfaltfabrikken. Der er tale om en fast stilling med tiltrædelse snarest muligt.

Jobbet:

Hovedopgaven er at betjene fabrikkens processtyringsanlæg. Du indgår i et engageret team med 4 erfarne kolleger, som vægter et godt samarbejde meget højt, og som sørger for at give dig en god og grundig oplæring.

Opgaver herunder:

 • Overvågning af fabrikken via monitorer
 • Igangsætte produktionen efter recepter
 • Forberedelse af nye recepter
 • Planlægning
 • Vedligeholdelse og reparationer
 • Holde god orden

Som udgangspunkt er der tale om arbejde på daghold, men da branchen har sin højsæson fra maj til november, må der i denne periode påregnes overarbejde samt svingende arbejdstider indenfor tidsrummet kl. 02.30-18.30. Derudover kan weekendarbejde forekomme.

Vi forventer:

Din uddannelse er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du har en håndværksmæssig baggrund, teknisk snilde og har hænderne skruet rigtigt på. Derudover forventer vi, at du har flair for IT og er yderst detaljeorienteret og i stand til at bevare overblikket, når det går stærkt. Det er et krav, at du er særdeles fleksibel i forhold til arbejdstid, især i højsæsonen.

Din profil: 

 • Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • Du trives bedst med frihed under ansvar
 • Du tager ejerskab og fordyber dig i dine opgaver
 • Du er initiativrig og nysgerrig
 • Du er positiv og en teamplayer

Vi tilbyder:

En spændende og ansvarsfuld fast stilling i en virksomhed med ordnede forhold, hvor miljø og sikkerhed er nøgleord. Du får gode og loyale kolleger og en grundig sidemandsoplæring. NCC i Kolding er kendetegnet ved et positivt klima og en uformel omgangstone.

Din ansøgning:

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, og har det din interesse, så henvend dig til os. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Medarbejder til asfaltfabrik”. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål kan du henvende dig til Annette Carlsen på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage mellem 8.00-16.00.

Virksomheden:

Vi producerer asfalt til alle, uanset om du er entreprenør, offentlig, virksomhed eller privat kunde. Dertil sælger vi også gerne sand, grus og granitskærver til alle direkte fra vores fabrikker – også selvom du blot mangler en trillebør fuld til haven. Vi har også rendestensriste, kørebanedæksler, diverse håndværktøj og et hav af redskaber, som bruges i forbindelse med asfaltering.

Se mere på www.ncc.dk

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:28. marts 2018

JORD & BETON arbejder søges til arbejde på Fyn

LKN BYG A/S

LKN Byg A S søger en dygtig JORD BETON arbejder med høj faglig stolthed.Arbejdet er afvekslende og udføres på forskellige arbejdspladser på Fyn. Tiltrædelse snarest. Har du er erfaring med følgende: Kørsel med entreprenør maskiner Støbning af grunde...
Indrykket:10. februar 2018
Udløbsdato:7. april 2018

TILBUDSINGENIØR TIL FUNDERING - KØBENHAVN/SJÆLLAND

TARGET Headhunting ApS

Odense
- med reference til Team Manager Har du lyst til at være med til at have en afgørende indflydelse på tilbudsprojekter inden for Fundering? Evner du at have fokus på kundens behov og levere en høj kvalitet uanset hvor travlt du har? VIRKSOMHEDEN Aars...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

BYGGELEDER - Entreprenørvirksomhed i vækst

TARGET Headhunting ApS

- med reference til adm. dir. VIRKSOMHEDEN Amstrup Baggesen Entreprise A S er en solid og kapitalstærk udviklings og entreprenør-virksomhed, der har domicil i Odense og udfører alle former for byggeopgaver i total- eller hovedentreprise i hele Danma...