Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder til Byggesag med opgaver om matrikulære sager, adresser (DAR) og BBR

Roskilde Kommune søger en teknisk medarbejder til Team Bygnings og Ejendomsdate i Byggesag.?

Stillingsindhold:
Stillingen er i Team Bygge-og Ejendomsdata, der varetager administration og sagsbehandling bl.a. i forbindelse med matrikulære ændringer og adresser (DAR), tinglysning, BBR/geokodning, eDoc, borgermøder mv. Dertil kommer selvstændig varetagelse og administrativ sagsbehandling bl.a. i forbindelse med et igangværende geo-kodningsprojekt.

?At arbejde med dette sagsområde, i en stor kommune som Roskilde, indebærer, at du vil komme til at beskæftige dig med et bredt arbejdsfelt rent fagligt. 

?Hvem er du? 
Du er bygningskonstruktør, teknisk designer eller har anden relevant teknisk uddannelse.

?Det er vigtigt, at du har: 

  • Erfaring med matrikulære ændringer og adresser (DAR)
  • Erfaring med BBR og geokodning, samt med de andre ovenstående arbejdsopgaver
  • Flair for at læse og forstå lovgivning
  • rigtig gode formidlings- og kommunikationsevner på dansk - både skriftligt og mundtligt 
  • Evnen og lysten til at samarbejde i teams, sparring med kollegaer med ansvar for den fælles opgaveløsning og desuden at kunne løse opgaver selvstændigt
  • Interesse, og gerne erfaring, for at arbejdet i en politisk styret organisation med fokus på levering af resultater
  • Evnen og viljen til at samarbejde med og servicere flere interessenter, herunder borgere, virksomheder, myndigheder og internt i organisationen, så der skabes helhedsløsninger.

Da vi har en travl hverdag, skal du hurtigt kunne sætte dig ind i nye arbejdsgange og håndtere mange forskellige opgaver og systemer. 

?Hvem er vi? 
Vi er en fagligt stærk afdeling, hvor vi løbende optimerer vores arbejdsgange bl.a. via tavlemøder og udvikler vores kompetencer. Vi har fokus på at bevare det gode arbejdsklima, og vi sætter fællesskab, samarbejde og videndeling højt. Du vil få mulighed for at få indflydelse på vores udvikling, planlægning og den løbende optimering af arbejdsprocesser. Vi har en god omgangstone og en direkte tilgang til arbejdsopgaverne. Vi har gode sociale kompetencer og en god portion humor. Vi har fokus på, at levere resultater – kort sagt, at opgaven bliver løst.

?Byggesag er et af to afsnit i Miljø- og Byggesagsafdelingen, der er placeret i direktørområdet By, Kultur og Miljø. Roskilde Kommune er en attraktiv kommune med flere store byudviklingsområder og mange nye byggeprojekter.

?Vi har fleksibel arbejdstid, en god kantineordning, sundhedsordning, mulighed for leje af ferieboliger samt motionscenter for de ansatte. 

?Tiltrædelse: 
Forventet tiltrædelse den 1. maj 2021, hvis det er muligt, af hensyn til de skærpede restriktioner i forbindelse med corona.

 Ansøgning mv.: 
Vi skal have din ansøgning senest mandag den 8. marts 2021 kl. 12.00. 

Vi påregner at afholde fysiske samtaler torsdag den 18. og fredag den 19. marts 2021, og der vil også indgå en kort samtale med afdelingschef for Miljø og Byggesag Kim Dahlstrøm.

Skulle der komme yderligere restriktioner, vil samtalerne blive afholdt virtuelt. Såfremt man ikke er i stand til at deltage i et virtuelt samtale, bedes det anført i ansøgningen.

?Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte team-medarbejderne Helen M. Richardson, tlf. 4631 3525 eller Lea Maria Tychsen, tlf. 4631 3589, alternativt leder af Byggesag Jan K. Rendboe, tlf. 4631 3602.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst svarende til en 37 timers stilling.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.