Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder til deltidsjob på vores lager i Vejen

Firmabeskrivelse

Vil du være en del af et dedikeret team og have hverdag på et lager hos en af verdens største laboratorievirksomheder? Så har vi en mulighed til dig.

Jobbeskrivelse

Vi søger en mødestabil, frisk medarbejder til primært at varetage vask og klargøring af de køletasker som vi modtager vores prøver fra kunderne i. Når vi modtager en prøve pakkes den ud i laboratoriet og herefter skal køletasken rengøres og decinficeres, inden den igen sendes ud til en ny kunde. Arbejdet foregår manuelt med aftørring af selve boksen og låget.

Du bliver en del at et dynamisk og fleksibelt team af dygtige og engagerede kolleger på vores lager, hvor vi servicerer vores mange laboratorier og afdelinger. Vi har en uformel omgangstone og hjælper hinanden med at nå i mål med dagens opgaver. Derfor vil du også i ferieperioder og ved sygdom hjælpe med andre af lagerteamets opgaver, som eksempelvis affaldshåndtering, oprydning og renholdelse af lageret, samt øvrige forefaldende opgaver.

Så har du sabbatår eller leder du efter et deltidsjob om formiddagen for at  supplere din indkomst, så har vi jobet til dig.

Kvalifikationer

  • Du er mødestabil og har et positivt mindsset
  • Du trives med en praktisk arbejdsfunktion
  • Du er god til at have overblikket
  • Du foretrækker et arbejdsmiljø, hvor der er travlt
  • Du trives med at arbejde selvstændigt

Det er vigtigt at du er fysisk mobil, da arbejdsopgaverne er stående såvel som gående. Det er et  ikke-faglært job og kræver derfor ikke en lager og logistikuddannelse.

Yderligere oplysninger

Arbejdstid:
18-20 timer ugentligt. Arbejdstid placeres typisk mandag til fredag i tidsrummet kl. 8:00-12:00.  

Arbejdssted:
Ladelundvej 85, DK-6600 Vejen

Tiltrædelse:
Snarest muligt

Lyder jobbet som noget for dig?
Send dit CV, ansøgning og relevante bilag ved at klikke på "søg jobbet" og efterfølgende klikke på "jeg er interesseret". Vi rekrutterer løbende og ansætter, når den rette kandidat er fundet, så vent ikke med at ansøge.

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Lagerchef Peter Larsen på telefon +45 40148477. 

 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 50.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2020 genererede Eurofins en samlet indtægt på 5,4 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.