Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder til entreprenør og anlægsområdet i Vej- og Parkafdelingen.

Medarbejder til entreprenør og anlægsområdet i Vej- og Parkafdelingen.Vej- og Parkafdelingen søger en medarbejder til storskraldsteamet.

Området beskæftiger sig med anlæg og vedligeholdelse af byens veje og fortove samt afhentning af storskrald m.v.Der er beskæftiget 22 medarbejdere i området, der har et tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere i Vej- og parkafdelingen.Omgangstonen er uhøjtidelig med højt til loftet og respekt for vores forskellighed.

Udenfor storskraldsperioden, skal du forvente at varetage alt forefaldende arbejde i afdelingen.

Specielt i vinterhalvåret vil du skulle/kunne deltage i vagtordning omkring saltning og snerydning.Det er et krav at du har gyldigt kørekort C.Ansøgere der har krancertifikat og truckkort vil blive foretrukket og du skal kunne indgå i vintervagtordning.

Personlige kvalifikationer:

  • Du skal arbejde for et godt samarbejde og medejerskab til opgaverne.
  • Du skal være god til at kommunikere og samarbejde med entreprenører, leverandører, borgere, kollegaer og ledelse.
  • Godt humør


Der er ikke krav om en bestemt uddannelsesmæssig baggrund. Det er især de ovennævnte personlige og faglige forudsætninger, der lægges vægt på ved vurdering af ansøgningerne.Arbejdssproget er dansk og stillingen er berammet til 37 timer ugentlig. Løn i henhold til gældende overenskomst. Kvalifikations- og funktionsløntrin vil blive forhandlet.

Tiltrædelse 1. august 2020, eller snarest herefter.Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos koordinator Ole Heman Tlf.: 21713132 eller driftsleder Jan Pedersen, tlf. 3639 2529, som også er den person, du vil komme til at referere til.AnsøgningAnsøgningsfristen er tirsdag den 3. juli 2020Vi forventer at gennemføre samtaler i uge 28.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.