Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder til fastholdelsesteamet i Jobcenter Hedensted


Om jobbet
 

Vi søger en ny kollega til vores fastholdelsesteam. Arbejdsopgaven består i en fokuseret indsats for at fastholde sygemeldte borger i deres arbejdsforhold i tæt samarbejde med deres arbejdsplads. Rammerne for dette arbejde er lovgivning om sygedagpenge og jobafklaringsforløb.

Stillingen ønskes besat snarest muligt, men vi venter gerne på den rette medarbejder. Der er tale om en fast stilling på 37 timer i et dynamisk og udviklingsorienteret team.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte borgere, som er sygemeldte fra deres arbejdsplads herunder:

 • Arbejdsfastholdelse med særlig fokus på samarbejde med arbejdspladsen - tilpasning af arbejdsopgaver/vilkår – anvendelse af handicapkompenserende indsatser – omplacering – bred vurdering.
 • Tidligt tværfagligt samarbejde internt og eksternt for at bevare borgerens tilknytning til arbejdsmarkedet.
 • Myndighedsopgaver, såsom opfølgning, vurdering af uarbejdsdygtighed og forlængelsesmuligheder, udarbejdelse af forberedende rehabiliteringsplaner samt afgørelser.
 • Rådgivning og vejledning om samt bevilling/indstilling til jobafklaringsforløb, ressourceforløb, revalidering, fleksjob samt førtidspension i de tilfælde, hvor dette er nødvendigt.
Vi forventer af dig, at du holder fokus på målet – at borgeren fastholder sit arbejde - og at du sætter dig ind i intentionerne bag lovgivning på dit arbejdsområde og generelt arbejder aktivt med lovgivningen.

Du faciliterer borgerens hjælp til selvhjælp ved at holde fokus på borgerens ressourcer/kompetencer og ved at holde ansvaret for processen hos borger og virksomhed og ved at inddrage relevante samarbejdspartnere (tværfaglighed), dette hjælper dig til opbyggelse af gode relationer og netværk i virksomhederne.


Din profil
Kvalifikationer:

Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, måske har du kendskab til og erfaring med ovenstående – måske fra arbejde som virksomhedskonsulent eller som socialrådgiver/beskæftigelsesrådgiver for forsikrede ledige, sygedagpenge, kontanthjælp, jobafklaringsforløb eller noget tilsvarende.

Du må også gerne være nyuddannet - måske med erfaring fra et af disse områder via din praktiktid og/eller mod på at udvikle dig til en ekspert på området.

Det er vigtigt at du desuden:

 • har gode samarbejdsevner og gode kommunikationsevner i skrift og tale,
 • har flair og interesse for IT systemer og administrativt arbejde,
 • har en udviklingsorienteret tilgang til dit arbejde og
 • kan arbejde ”mobilt”, dvs. både ”på landevejen” og på kontoret,
 • kan bevare overblikket og arbejde selvstændigt og struktureret og kan påtage dig myndighedsrollen,
 • er en engageret og positiv person, der har let ved at skabe kontakt og tillid,
 • er positiv over for de forandringer vi løbende står i og engagerer dig i at skabe resultater,
 • vil være en del af vores attraktive arbejdsplads.

Derfor skal du vælge os
Vi kan tilbyde dig:

 • Spændende og udfordrende arbejdsopgaver. Du er med til den løbende udvikling omkring fastholdelsesindsatsen. En personalegruppe, der støtter hinanden med en uhøjtidelig omgangsform og en samarbejdskultur, der hviler på en anerkendende og værdsættende tilgang.
 • En arbejdsplads, hvor der bliver lagt vægt på, at opgaverne løses bedst på tværs af de forskellige kompetencer i Jobcenteret og kommunen, og hvor borgerens eget ansvar og tilknytning til arbejdsmarkedet er et grundlæggende princip for indsatsen. Et godt arbejdsklima med plads til et godt grin i hverdagen.
 • Et grundigt introduktionsforløb, hvor du lærer dine kolleger og samarbejdspartnere at kende samt relevant oplæring. Vi har flekstid, kantineordning, sundhedstilbud og en velfungerende personaleforening, der arrangerer fester.
Arbejdspladsen ligger på Jobcenteret i Hedensted.


Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelse iht. gældende overenskomst. Der kan forhandles kvalifikations- og funktionsløn.


Hvis du vil vide mere
Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte:

 • Aneline Tietgen – afdelingsleder, tlf. 7975 5403 eller 2925 4003 aneline.tietgen@hedensted.dk
 • Anja Dyssekilde – beskæftigelsesrådgiver – tlf. 7975 5454 eller 20552524 – anja.dyssekilde@hedensted.dk
 • Stephanie Skjødt – beskæftigelsesrådgiver – tlf. 79755485 eller 5172 4541 – Stephanie.skjodt@hedensted.dk
 


Ansøgning
  Ansøgningsfrist: Din ansøgning skal være os i hænde senest søndag den 11. februar 2018.
  Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag den 20. februar 2018.
 

 

 
Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her