Gem job

Medarbejder til Fleet/Lager afdeling


 

Har du gåpåmod og er du struktureret samtidig med, at du er effektiv og god til selv at tage initiativ i din arbejdsdag? Så er du måske vores nye kollega i teamet.

Jobbet
Du vil indgå i et stærkt team med fire kollegaer, hvis primære ansvar er, at stå for den daglige drift når det kommer til biler, varer og andet udstyr, som er essentielt for, at vores medarbejdere kan installere alarmer hos vores kunder. I teamet er der fokus på fællesskab, respekt for hinandens roller samt tværfagligt samarbejde. Afdelingen byder på en løs omgangstone med godt humør og ikke mindst dedikerede mennesker som sætter en ære i at leve op til vores ansvar. Stillingen er attraktiv da der er mulighed for selvstændig indflydelse, og ikke mindst frihed under ansvar.

Din primære arbejdsplads vil være på vores kontor i Rødovre. Timeantallet kan variere, men er med henblik på fuldtid. Den normale arbejdstid er i tidsrummet mandag til torsdag kl. 08.00-16.00 og fredag kl. 08:00 15:30. Der kan dog forekomme overarbejde ved forskellige begivenheder.

Dine arbejdsopgaver:

  • Sortere og klargøre varer til udlevering/afsendelse. Det vil sige pakke pakker, oprette labels mv.
  • Registrere varebeholdninger og retursager.
  • Diverse opgaver, herunder ad hoc arbejde.
  • Diverse praktiske opgaver (indebærer ikke tunge løft).
  • Ekstra ordinære opgaver i forbindelse med projekter i samarbejde med din Teamleder.

Om dig
Personlighedsmæssigt kendetegnes du som værende positiv, proaktiv, struktureret og ansvarsfuld. Derudover er det vigtigt, at du går op i detaljer og elsker at følge dit arbejde helt til dørs, da kvalitetssikring er et vigtigt parameter i flere af arbejdsopgaverne. Da de fleste af dine arbejdsopgaver vil være ens på daglig basis, trives du desuden med rutineprægede arbejdsopgaver. Da du skal begå dig i diverse systemer, vil du modtage grundig oplæring i dette.  Derudover har du en god evne til at få tingene gjort i dag og ikke først i morgen og kan prioritere opgaverne i en tempofyldt hverdag. Du er god til at arbejde i et team såvel som selvstændigt og går til opgaverne med gå-på-mod.

Det er et krav, at du kan fremvise en ren straffeattest.

Om Verisure
Verisure er en del af Securitas Direct koncernen, der er en markedsførende leverandør af sikkerhedsløsninger til private hjem og virksomheder. Med flere end 3 millioner kunder og 20.000 medarbejdere i hele verden, er vi nummer et i Europa og er stadig i kraftig vækst.

I Danmark er vi mere end 150.000 kunders foretrukne leverandør, når det drejer sig om valg af sikkerhedsløsninger. Som virksomhed betragter vi dette som en tillidssag, og vi ønsker at levere den bedste ydelse til vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Vi har et brand med en unik historie, som vi brænder for og er stolte af! Alt hvad vi gør, er ud fra vores vision: Det er en menneskeret at føle sig tryg og sikker, og vi er kendte for vores vilje og mod til at gå nye veje. Vi tilbyder en høj grad af frihed og plads til at slippe dit potentiale løs i en flad organisationsstruktur, hvor vi har et uformelt og præstationsorienteret arbejdsmiljø.

Er du den rette profil?
Er du interesseret i denne spændende og udfordrende stilling vil vi bede dig om at sende os dit CV samt en motiveret ansøgning. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Business Partner Anne Sofie Frandsen på mail: anne.s.frandsen@verisure.com.

Vi behandler løbende ansøgninger, og vil anbefale dig at ansøge hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
VORES DNA OG HVEM VI ER
I Verisure har vi et sæt af nøgleværdier som definerer hvem vi er. Vi er dybt PASSIONEREDE i alt hvad vi foretager os, konstant INNOVATIVE og ENGAGEREDE I AT GØRE EN FORSKEL på både produkt- og servicesiden.

Vi udvikler os sammen som et TEAM og gør det med TILLID og ANSVAR som vores mærkesager.

  
+18,000 KOLLEGAER


Verisure udgør i dag et team på 18.000 medarbejdere globalt i fortsat vækst! Mere end 80 % af vores kollegaer supporterer dagligt vores kunder ved at yde den mest proaktive og professionelle service inden for sikkerhedsbranchen.
 

 
VI BESKYTTER I 16 LANDE


Vi er nr. 1 i Europa og Sydamerika. Med vores fremtidssikre platform og professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment af alarmpakker og produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem på tværs af 16 lande.
 

 
24/7 SUPPORT 365 DAGE


Opkobling til vores egen kontrolcentral med overvågning døgnet rundt, fri vagtudrykning og professionel installation er fundamentet i vores forretning.
 

 
3 MIO. KUNDER STOLER PÅ OS


Vi er stolte over at beskytte mere end 3 mio. kunder på verdensplan ved at sikre deres familier, hjem og forretninger. Takket være et stort fokus på kvalitet og service er vores kunder blandt de mest tilfredse i branchen.

 
Vores historie

Verisure er Europas førende alarmselskab og en virksomhed i rivende vækst med ca. 3 mio. kunder. Hvert 30. sekund installeres et Verisure-system et sted i verden. Som nr. 1 i Europa og med kraftig vækst i Sydamerika, har Verisure ambitioner om at blive verdens største alarmselskab.

Verisure Danmark er en del af Securitas Direct AB, der blev grundlagt i 1988 som en del af virksomheden Securitas i Sverige. I Danmark er vi mere end 150.000 kunders foretrukne sikkerhedsleverandør.

 


Verisure er Europas førende alarmselskab og en virksomhed i rivende vækst med ca. 3 mio. kunder. Hvert 30. sekund installeres et Verisure-system et sted i verden. Som nr. 1 i Europa og med kraftig vækst i Sydamerika, har Verisure ambitioner om at blive verdens største alarmselskab.

Verisure Danmark er en del af Securitas Direct AB, der blev grundlagt i 1988 som en del af virksomheden Securitas i Sverige. I Danmark er vi mere end 150.000 kunders foretrukne sikkerhedsleverandør. Som virksomhed betragter vi dette som en tillidssag, og vi ønsker at levere den bedste ydelse til vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.
 
    


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.