Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder til grundvandsbeskyttelse og vandforsyning

Lejre Kommune er et sted med smuk og storslået natur. Et sted med 49 små byer og landsbyer og en hel masse andre levende steder. Der sker rigtig meget i Lejre Kommune, og derfor har vi travlt. Lyder det som et sted, hvor du har lyst til at arbejde, og synes du, at grundvandsbeskyttelse og vandforsyning er spændende, så er du måske den, vi leder efter.

Om jobbet

De primære arbejdsopgaver er vandforsyningsplanlægning, grundvandsbeskyttelse og tilladelser og afgørelser efter vandforsyningsloven. Vi har flere større opgaver foran os. Vi skal have godkendt vores indsatsplaner, vi skal have vurderet de boringsnære beskyttelsesområder, og inden for få år skal vores vandforsyningsplan revideres.

Der er stor regional vandindvinding i Lejre Kommune. Du vil derfor få et tæt samarbejde med forsyningerne HOFOR og Fors A/S. Vi har herudover 50 almene vandværker, som vi fører tilsyn med, samt en del ikke almene vandindvindinger. Du vil sammen med en af dine kolleger blive nøgleperson i samarbejdet med vandværkerne.

Vi har et ønske om, at du skal deltage i miljøvagten i Lejre Kommune. Det vil sige, at du skal stå til rådighed for og vejlede beredskabet i tilfælde af miljøuheld eller andre uheld, der kan påvirke miljøet.

Om dig

Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse så som geolog, ingeniør eller tilsvarende med viden om hydrogeologi og grundvandsbeskyttelse, og du må gerne have erfaring fra lignende arbejde.

Stillingen kræver, at du arbejder systematisk, målrettet og er i stand til at holde mange bolde i luften. Du får tingene fra hånden også i en travl hverdag med forstyrrelser, du har overblik, og så har du en pragmatisk og praktisk tilgang til opgaveløsningen. Du skal være indstillet på at løse andre miljørelaterede opgaver i afdelingen, når der er behov for det.

En stor del af jobbet er dialog. Dialog med borgere, virksomheder, vandværker, rådgivere, kolleger og andre. Vi ønsker os derfor en kollega, som er god til at samarbejde og kommunikere med alle. Og vi sætter pris på et optimistisk livssyn og godt humør i hverdagen.

Om os

Du bliver en del af afdelingen Natur & Miljø, hvor vi er ca. 10 medarbejdere. Vi løser opgaver indenfor virksomheder, landbrug, jordforurening, vandløb, spildevand, badevand, drikkevand, natur og friluftsliv.

Natur & Miljø er en af fem afdelinger i Center for Teknik & Miljø. I Center for Teknik & Miljø arbejder vi med alt under overskrifterne planlægning, natur og miljø, byggeri, beredskab og trafik. Vi har et godt socialt miljø, hvor tillid og frie rammer under ansvar er nøgleord. Der er kort fra beslutning til handling. Vores hverdag er præget af spændende faglige udfordringer, der er med til at udvikle os. Vi er ambitiøse og er ikke bange for at gå imod strømmen. Vi skaber muligheder for at borgerne kan udleve deres drømme – hver især og sammen.

Lejre Kommune er Vores sted. Et sted hvor der sker rigtig meget. Et sted, hvor vi deler og skaber sammen. Et sted, hvor man kan, hvis man vil.

Er det et sted, du har lyst til at arbejde?

Løn og ansættelse

Vi lønner og ansætter efter gældende overenskomst. Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rette ansøger. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge.

Du kan få flere oplysninger ved at kontakte miljømedarbejder Vinie Hansen på tlf. nr. 4646 4946 eller e-mail vinh@lejre.dk eller centerchef Peter Due Østerbye på tlf. 29 68 19 84 eller e-mail peos@lejre.dk. Du kan finde meget mere information om Lejre Kommune på www.lejre.dk.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 26. januar 2021.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.