Gem job

Medarbejder til Hydremas spåntagningsafdeling

Hydrema Group er en familieejet dansk koncern, som udvikler, producerer og markedsfører entreprenørmaskiner til de kunder som stiller de højeste krav til produktet. Hydrema brandet er kendt verden rundt på de mest industrialiserede markeder. Maskinerne er i mid-size segmentet og er kendt ved unikke egenskaber til nicher i markedet.

Vores nye medarbejder skal indgå i vores i forvejen dynamiske team af engagerede og dygtige medarbejdere, hvor alle har fokus på høj kvalitet, og stor selvstændighed omkring de arbejdsopgaver, der er i produktionen og i afdelingen. Vores nuværende medarbejdere kommer med hver deres faglighed, og bidrager derigennem med forskellige kompetencer – der er altafgørende for at opnå og opretholde et stærkt samarbejde. Vi vækster og har travlt, og søger derfor yderligere en kollega der kan bidrage med stor faglig viden, engagement og fleksibilitet.

Vores ønsker til en kommende medarbejder:

  • Faglig baggrund som industriteknikker/industrioperatør med kendskab til CNC spåntagning
  • Teknisk indsigt og tegningsforståelse
  • Masser af gå på mod og højt drive
  • Kan arbejde selvstændigt og stadig være en Teamplayer
  • Kvalitetsbevidst og fleksibel
  • Kan tale og forstå dansk

Hydrema A/S tilbyder dig at blive en del af en virksomhed hvor der er fokus på kvalitet og udvikling, og hvor samarbejde og høj faglighed er altafgørende for netop din succes. Vi sikre en god sidemandsoplæring sammen med en god kollega.

Lønnen forhandles individuelt og vil modsvare dine kvalifikationer, der er også mulighed for tilkøb af sundhedsforsikring.

Hviid & Larsen står for screeningsprocessen og har du spørgsmål til stillingerne er du velkommen til at kontakte HR partner Anna Larsen 22327232

Vi kigger løbende de indkomne ansøgninger igennem og stillingen tages ned, når den rette kandidat er fundet.


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.