Medarbejder til jordforureningsområdet i Region Midtjylland, Lemvig

Vil du arbejde med at beskytte grundvand, mennesker og miljø mod skadelige virkninger fra jordforureninger?
 
Så skal du søge den ledige stilling, som jordforureningsmedarbejder til vores nye kontor i Lemvig. Du kommer til at indgå i Region Midtjyllands Jordforureningskontor med 38 ansatte, der er organiseret i fire teams fordelt med 8 ansatte på "Klimatorium" i Lemvig og 30 ansatte i Viborg. Jordforureningskontoret er en del af afdelingen for Regional Udvikling med ca. 120 medarbejdere.

Vi tilbyder et inspirerende fagligt miljø med hele Region Midtjylland som din arbejdsplads, og vi lægger vægt på, at medarbejderne trives og har muligheder for at udvikle sig.

Du kommer til at indgå i flere af kontorets teams. De enkelte teams arbejder med henholdsvis kommunerelaterede opgaver (frivillige undersøgelser, påbud, § 8-sager mm.), indledende undersøgelser, videregående undersøgelser og afværge med fokus på risiko over for henholdsvis indeklima og kontaktrisiko  samt grundvand og overfladevand.

Vi forestiller os, at dine opgaver primært vil være, at: 

 • løse kommunerelaterede myndighedsopgaver inden for jordforureningsområdet i tæt dialog og samarbejde med kommuner, virksomheder og borgere
 • gennemføre indledende forureningsundersøgelser og vurdere risiko for påvirkning af grundvand, overfladevand og menneskers sundhed i samarbejde med rådgivere
 • indgå i projekter med forskellige samarbejdsparter, gerne med fokus på stoffers kemi og opførsel i jord- og vandmiljøet.
Opgaverne vil blive tilpasset efter dine interesser og kompetencer.

Læs mere om Region Midtjyllands jordforureningsindsats på http://www.rm.dk/regional-udvikling/klima-og-miljo/jordforurening/

Kompetencer
Vi søger en kollega, der har flere af følgende kompetencer:
 • relevant uddannelse - cand.scient., ingeniør eller lignende
 • erfaring med myndighedsarbejde
 • erfaring med forureningsundersøgelser og afværgeprojekter
 • erfaring i forhold til risikovurdering af jordforureninger
 • viden om geologi, hydrologi, miljøkemi og transport af stoffer i jord
 • kan arbejde selvstændigt med opgaverne
 • god til at indgå i et tværfagligt samarbejde og har lyst til at arbejde i teams og på tværs
 • stærke skiftlige og mundtlige kompetencer – og evner direkte, ærlig og udadvendt kommunikation med såvel borgere, virksomheder, andre myndigheder og kollegaer
 • gå-på-mod, initiativrig og positiv.
Region Midtjylland
Region Midtjylland har fokus på at skabe gode løsninger for borgere og virksomheder i samarbejde med kommuner og andre myndigheder. De tre bærende værdier er: dialog, dygtighed og dristighed. Du kan læse mere om Region Midtjylland på www.rm.dk. 

Vi har fleksible arbejdstider og attraktive efteruddannelsesmuligheder. Løn efter gældende overenskomst.

Ansættelsessamtaler
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 10. marts 2021.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.