Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder til kombineret stilling til indsats mod socialt bedrageri i Kontrolteam og ekspedition i Borgerservice i Kerteminde Kommune

Har du flair for ”fairness” og interesse for kontrol af sociale ydelser og samtidig give borgerne en wau-oplevelse i form at god service, så er det dig vi leder efter. 

Stillingen er delt med ca. 70% i Kontrolteam og 30% ekspedition i Borgerservice. Din primære funktion vil være i Kontrolteamet.  

Kerteminde Kommune har gode resultater indenfor bekæmpelse af socialt bedrageri og derfor søger vi en engageret og vedholdende fuldtidsmedarbejder. Du skal være med til at sikre, at de sociale ydelser ryger i de rette lommer, og sætte en effektiv stopper for socialt bedrageri. 

Om os:

Det er hårdt, krævende og spændende at arbejde her, og vi tænker så det knager. Hos os kommer kerneopgaven før alt andet. Vi arbejder for at hjælpe borgerne bedst muligt. Vi blander os i hinandens arbejde, og hos os er kommunikation og trivsel et fælles ansvar. Vi gør os umage, vi øver os, og vi lærer af vores fejl. Vi synes det er relevant og spændende at tale om forpligtelser. Dette stiller krav til alle ansatte om at indgå i løbende faglig og organisatorisk læring via udfordring, sparring, modige samtaler, tilegnelse af ny viden, selvrefleksion og forbedret praksis. 

 

I Kerteminde Kommune varetages indsatsen mod socialt bedrageri af 2 medarbejdere, hvor begge har kombineret funktion, og i samarbejde med resten af organisationen. Der er rig mulighed for at sparre med kollegaer. Du vil/kan deltage i ERFA-møder og Kontrol forum igennem KL. Kontrolenheden iværksætter på eget initiativ undersøgelser vedrørende mistanke om bedrageri, men agerer også på oplysninger fra den øvrige administration. Der er derfor et tæt samarbejde med Borgerservice, Ydelseskontor og Jobcenter. Kontrolenheden planlægger og udfører også aktioner overfor virksomheder.

 

Vi forventer, at du:

  • Har nogle års erfaring inden for området, fx Inkasso, Politi eller relevant kommunal baggrund. Du kunne sagtens have en anden profil men interesse for området.
  • Gerne erfaring med ekspedition af borgere i forbindelse med pas, kørekort, NEM-Id, boligstøtte, pension, flytning m.v.
  • Er robust, og kan håndtere konfliktfyldte samtaler
  • Er i stand til at være objektiv og fair.
  • Har flair for lovfortolkning, og kan agere i forhold til samspillet mellem relevant lovgivning, og borgerens retlige status.
  • Er engageret og kan bevare overblikket

Vi tilbyder:

  •  Kerteminde Kommunes kærneværdier er Kvalitet, Nærvær, Udvikling og Trivsel. Det betyder, at vi lægger stor vægt på kvalitet i arbejdet, og god service overfor borgerne. Vi er derfor en organisation med åben dialog mellem medarbejder og ledelse, har et uhøjtideligt arbejdsmiljø, og en god trivsel i hverdagen.  
  • Et spændende job i et positivt arbejdsmiljø
  • Faglige udfordringer og muligheder for udvikling
  • Løn efter kvalifikationer og erfaring. 

Ansættelse:
En fuldtidsstilling, der aflønnes i henhold til HK overenskomst. 

Tiltrædelse:
 1. oktober 2020 eller snarest derefter.

Yderligere oplysninger:
Ønsker du at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte kontrolmedarbejder Trine Gommesen på telefon 65 15 16 62.  

Ansøgning og ansøgningsfrist:

Ansøgning, CV med mere skal være os i hænde senest den fredag den 18. september 2020 kl. 08.00. Det forventes, at 1. samtale afholdes torsdag den 24. september 2020 og evt. 2. samtale tirsdag den 29. september 2020.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.