Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder til kommunikation og markedsføring

Krabbesholm Højskole søger pr. 15.02.2018 en medarbejder til kommunikation og markedsføring. Der er tale om en fuldtidsstilling med tidsbegrænset ansættelse frem til den 31.12.2018.

Du vil få fem hovedopgaver:

1. Du skal markedsføre højskolen på landsplan og i Norden, så vi fortsat kan have fuldt elevhold.

2. Du skal stå for højskolens PR og kommunikation på trykte og digitale medier.

3. Du vil være ansvarlig for at organisere udstil-linger i højskolens udstillingsbygning ‘Four Boxes’.

4. Du vil blive inddraget i udstillinger og events for højskolens elever rundt om i landet – på udstillingssteder, på gymnasier og i alternative udstillingssammenhænge. 

5. Du skal markedsføre højskolen lokalt og sikre tilslutning og opbakning til skolens arrangementer for lokalbefolkningen i Skive.

Du skal være indstillet på at bo på højskolen og indgå i det pædagogiske arbejde med weekendvagter, ganggrupper, morgensamlinger mv. Skolen stiller tjenestebolig til rådighed.

Til daglig vil du være i kontakt med lærere og elever på skolens fem linjefag: kunst, arkitektur, design, litteratur og grafisk design. Det vil således være en fordel, hvis du har et godt kendskab til et eller flere af skolens fagområder. 

På Krabbesholms hjemmeside (www.krabbesholm.dk) kan du få et indtryk af undervisningen og skolens dagligdag.

Arbejdet med kommunikation og markedsføring sker i tæt sammen med højskolens forstander. Som assistent for forstanderen kommer du til at indgå i en afvekslende dagligdag med både repræsentative og mere rutineprægede arbejdsopgaver.

Du er velkommen til at kontakte forstander Kurt Finsten for at høre nærmere om stillingen:

kf@krabbesholm.dk tlf. 28191631.

Ansøgningsfrist: 10.02.2018.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Video-journalist

Presse og Kommunikation i Aalborg Stift

Aalborg
En kvotestilling (70 ) som videojournalist ved Presse og Kommunikation i Aalborg Stift ønskes besat snarest muligt. Arbejdsopgaver: Udvikling og produktion af et månedligt magasinprogram (30 min.), der sendes på Tv2 Nord og Tv MidtVest. Programmet p...
Indrykket:8. august 2018
Udløbsdato:3. oktober 2018