Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder til socialpsykiatrisk botilbud

Klintegården er et socialpsykiatrisk botilbud i Frederikssund Kommune. Her bor 65 borgere i alderen 25 til 73 år fordelt på seks selvstændige bofællesskaber og et lejlighedskompleks med 21 selvstændige lejligheder.
De pågældende borgere er diagnosticeret med komplekse psykiatriske diagnoser, og nogle er ligeledes diagnosticeret med en dobbeltdiagnose. Stillingen indeholder både opgaver inden for det psykiatriske og det somatiske område.

Vi søger en ny medarbejder med tiltrædelse 1. april. Du vil få en masse engagerede og fagligt kompetente kolleger, hvis hverdag balancerer mellem planlagte aktiviteter og opmærksomhed på beboernes behov i konkrete situationer. I 2017 har vi igangsat et 3-årigt idræts- og sundhedsprojekt. Alle medarbejdere er i forbindelse med dette blevet kompetenceudviklet.

På Klintegården arbejder vi med udgangspunkt i psykosocial rehabilitering og recovery, og vi har fokus på borgernes ressourcer frem for begrænsninger. Vi støtter og vejleder borgerne i at strukturere eget liv i et målrettet og respektfuldt samarbejde.

For stillingen gælder, at du

  • er uddannet inden for det sundhedsfaglige eller pædagogiske område
  • har erfaring inden for det psykiatriske eller socialpsykiatriske område
  • kan arbejde på tværs af bofællesskaber og teams
  • er interesseret og stærk inden for skriftlig dokumentation
  • har erfaring/kendskab til at arbejde med MI, IMR, DAT, livshistoriefortælling, at tænke idrætsaktiviteter/bevægelse ind i hverdagen eller andre recoveryunderstøttende metoder.

Som person er du tydelig, refleksiv og fleksibel. Du kan tilrettelægge dit arbejde og manøvrere i uforudsete situationer.

Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads med fokus på høj faglighed og udvikling både fagligt og personligt. Vi prioriterer godt arbejdsmiljø og fleksibilitet i hverdagen højt. Du kommer til at arbejde i skiftende vagter ml. kl. 07 og 23, og hver 3. weekend.

Stillingen er på 34 timer pr. uge.
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

For yderligere information
kontakt teamleder Torben Rank på 20 27 54 98, eller klik her (http://www.socialpsykiatri.frederikssund.dk/Forside) og vælg Klintegården.

Staffeattest vil blive indhentet i forbindelse med ansættelsen.

Ansøgningsfrist
Torsdag den 22. februar kl. 12.00.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 26. februar.

Vær opmærksom på, at hvis du ikke har hørt fra os senest den 15. marts er din ansøgning ikke kommet i betragtning.

Ansættelsesforhold
34 timer pr. uge

Tiltrædelse
1. april 2018

Kontakt
Torben Rank på 20 27 54 98


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her