Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder til specialområdet med undervisningskompetence i matematik

Vil du være med til at gøre en forskel for børn og unge med særlige udfordringer? Tag springet til en ambitiøs, privat organisation med stærkt tværfagligt samarbejde og nærværende ledelse.


Skolen Sputnik søger en medarbejder til vores afdeling på Vibevej i Københavns Nordvestkvarter. Du kommer til at arbejde med undervisning, socialpædagogik og behandling som ligeværdige fagligheder i et helhedsorienteret arbejde med behandlingskrævende børn.

Vi søger løbende både pædagog- og læreruddannede og har aktuelt behov for en profil, gerne en læreruddannet (eller tilsvarende kompetencer) med undervisningskompetence i matematik.

I Sputnik arbejder vi i teams, hvor alle arbejder med deres spidskompetencer, og hvor alle deltager i arbejdet med sociale, skolefaglige og dannelsesmæssige kompetencer.


Hvem er vi?

Sputniks afdeling i København NV er dagbehandling for børn og unge fra 6.-9. klasse med socio-emotionelle vanskeligheder og ADHD. Målgruppen har ofte faglige problemer, har svært ved at orientere sig i det sociale felt og foretager ofte uhensigtsmæssige valg i forhold til handlinger og adfærd. Vi sigter imod at elever i udskolingen kan tage eksamen i et eller alle eksamensfag.

Læs mere om målgruppen

Læs mere om afdelingen


Vi tilbyder

 • En værdibaseret organisation med en veldefineret kerneopgave og en stærk behandlingsmæssig tilgang.
 • Ambitiøse, engagerede og fagligt dygtige kollegaer, der brænder for deres arbejde.
 • En anderledes tilgang og organisering. Hos os er alle faggrupper ligestillede, der er kvalificeret selvledelse, stærk tradition for efteruddannelse og meget kort til ledelsen.
 • Fælles daglige morgenmøder og ugentligt personalemøde. Fortløbende supervision og efteruddannelse.
 • Vi har eget kursuscenter og er VISO-leverandør for Socialstyrelsen. Vi udvikler derfor metoder og redskaber fortløbende, og ambitiøse medarbejdere har mange muligheder hos os.
 • Gode ansættelsesforhold med fælles overenskomst med SL.
 • Morgenmad, frokost, kaffe og fede fester (når ikke der lige er corona).

Du kommer med

 • En børnefaglig uddannelse, fx som lærer eller lignende uddannelse. Du skal have kompetence til at undervise i matematik.
 • Åbenhed og lyst til at arbejde med socialpædagogik og pædagogisk behandlingsarbejde som primært fokus.
 • Omstillingsparathed og evne til at navigere i et hus, hvor dagen ikke altid forløber som planlagt, da de unges dagsform kan variere.
 • Gode samarbejdsevner og stærke relationelle kompetencer.
 • Nysgerrighed og mod til at stille din egen praksis til skue sammen med kollegaer og ledere.
 • Ansvarsfølelse for egne såvel som afdelingens arbejdsopgaver og trivsel.

Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med børn/unge med særlige behov. Du må påregne, at hovedbeskæftigelsen vil have fokus på behandlingsarbejde. Vi har god oplæring med hest/føl-ordning, introkursus og diagnosekurser efter behov.


Om Sputnik
Skolen Sputnik er et dagbehandlingstilbud under Serviceloven med stærke værdier og velafprøvede metoder. Siden vores start har vi udviklet og arbejdet ud fra ideen om, at den enkelte medarbejder, i arbejdet med de unge, skal kunne mestre både undervisning, socialpædagogik og behandling i samme bevægelse. Det kalder vi den integrerede model.

Det stiller krav til dig som medarbejder. Du skal kunne/ville lære de fagligheder, du ikke er uddannet i. Vores primære opgave er at skabe et miljø, hvori børnene/de unge får mulighed for at udvikle sig følelsesmæssigt, socialt og kognitivt (fagligt). Ud over arbejdet med den enkelte barn/unge indgår der også familiearbejde.


Ansøgningsfrist og ansættelse

Ansøgningsfrist: løbende
Ansættelse: snarest muligt

Vi indkalder til samtaler løbende.

Der er i første omgang tale om en tidsbegrænset fuldtidsansættelse til 30. juni 2021, men med gode muligheder for forlængelse.

Lønnen fastsættes i forhold til dine kvalifikationer. Stillingen omfattes af Landsoverenskomsten for Private opholdssteder og botilbud m.v. indgået mellem Dansk Erhverv Arbejdsgiver og Socialpædagogernes Landsforbund. Stillingen er endvidere omfattet af lokalaftale mellem Sputnik og SL.


Send os din ansøgning

Send venligst ansøgning og CV til kontorassistent Olivia Gjelfort via knappen "Send ansøgning".

Du kan læse mere om Sputniks på vores hjemmeside.

For yderligere information kontakt enten souschef Gökhan Akyüz 27 51 14 10 eller souschef Tine Møller 27 51 70 83.


Se mere på vores ansøgersite: https://skolensputnik.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.