Medarbejder til Thorsviggaard Opformering

Thorsviggaard Opformering søger en medarbejder til polte- og slagtesvineproduktion på Bødkergaard og Muusegaard på Østlolland

Pasning og udvælgelse af Danbred polte

Du skal bistå driftsleder med alle aspekter af pasning og udvælgelse af Danbred polte. Lejlighedsvis vil der være arbejde i slagtesvine staldene.

Interesse for svineproduktion

Arbejdet kræver stor interesse for, og gerne erfaring med svineproduktion eller anden professionel husdyrproduktion. Da vi lever af at sælge højkvalitetsdyr til en bred kundekreds, er det vigtigt at du har flair for tal, disciplin og interesse for detaljen. En rolig og god omgang med dyrene er en selvfølge. Du skal sætte en ære i at stalden altid fremtræder ryddelig og nydelig – og du taler Dansk.

Arbejdstid og jobstart

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge incl. hver 3. weekend og helligdag og fridag i ugen efter weekendvagt. Eller mulighed for deltid. Starttidspunkt 1. februar eller når det er muligt. Løn efter kvalifikationer, dog minimum gældende overenskomst.

Thorsviggaard

Thorsviggaard Opformering har 560 Landrace søer i Danbred Opformering. Driften er fordelt på 4 sites, med sobesætning og smågrise på Møn. Polte og slagtesvin opdrættes på Lolland. Vi er 7 medarbejdere i svineproduktionen.

Sådan søger du stillingen

For yderligere oplysninger kontakt Driftsleder Jens Christian Marcussen, tlf. 2081 0169 eller Peter Nøhr Andersen, tlf. 2033 0199.  

Ansøgning vedlagt CV via HR Manager: Medarbejder til Thorsviggaard Opformering (hr-manager.net), inden 20. december. Samtaler afholdes løbende.                                                                                                       

                                                                                                                                                   


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.