Medarbejder til Toldekspedition - Københavns lufthavn

Kundeekspedition i Tolden er en verden for sig, hvor du møder folk i vigtige øjeblikke og håndterer sager i nuet. Vi hjælper kunderne videre med varer og holder gang i flowet - i det vigtige arbejde har vi brug for en serviceminded og robust kollega, der løser opgaverne med stort engagement.   
 
Uden dig kommer varerne ikke videre   
Du sidder som led i en større proces, hvor din rolle er helt central. Din ekspedition er afgørende for, om varer kan komme ind og ud af Danmark og EU. Sammen med gode kolleger holder du flowet af im- og eksport kørende ved at sikre nøjagtig registrering og smidigt samarbejde mellem flere aktører. Ud over kundekontakten på vores lokation hjælper du også over mail og telefon – 24-7.   
 
Arbejdet byder på en spændende hverdag med opgaver, der har stor bevågenhed. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og derfor er vi altid parate. Det betyder også, at du skal kunne håndtere jævnlige forandringer og være indstillet på at arbejde på skæve tidspunkter, herunder nat-, weekend- og helligdagsarbejde.   
 
Dine primære opgaver vil blive ekspedition af:   

  • Import og eksport        
  • Forsendelser   
  • Carnet, certifikater, kontrol af VAB (varebestemmelser) 
  • Lettere sagsbehandling   
 
Imødekommende og teamorienteret   
Du har formentlig en kontoruddannelse eller lignende. Du kan gøre dig forståelig på engelsk og tysk eller et af de østeuropæiske sprog. Indblik i toldområdet vil være en fordel, men den væsentligste faktor for at få succes i jobbet er din personlighed.   
 
Vigtigt er, at du:   
  • er god til at arbejde i teams. 
  • er engageret i dit arbejde og interesseret i faglig videndeling med kollegaer.   
  • er fleksibel og indstillet på at arbejde i et til tider hektisk arbejdsmiljø.   
  • har humoristisk sans og ikke er bange for at udvise begejstring.   
  • har lyst til rutineopgaver med sans for detaljerne.   
 
Du vil som ny i Tolden hurtigt opdage, at du har dygtige kollegaer, der vil hjælpe dig godt i gang med opgaverne. Vi forventer, at du som medarbejder er fleksibel og bidrager til udarbejdelsen af både nye opgaver samt ad hoc opgaver, der løbende vil komme ind i enheden. Det betyder også, at du som medarbejder i ekspeditionen vil bidrage til løsningen af kontrolopgaver, når behovet opstår.  
 
Du skal være opmærksom på, at ansættelse sker under forudsætning af, at du via Politiets Efterretningstjeneste kan sikkerhedsgodkendes til klassifikationsgraden HEMMELIGT (HEM), da du skal arbejde med klassificerede dokumenter og systemer. 
 
 
Tolden - din nye arbejdsplads   
Toldafdelingen i SKAT udgøres af ca. 575 medarbejdere fordelt over hele landet. I toldekspeditionerne landet over arbejder ca. 120 medarbejdere med legal varetransport. Du bliver tilknyttet enheden Told 16.  
 
Vi er et team, der giver plads til, at vi hver især kan varetage opgaver selvstændigt og med stor beslutsomhed; dette samtidig med at vi er er gode til at involvere og sparre med hinanden. Vi har en fri tone, direkte kommunikation og et godt sammenhold, hvor vi hjælper hinanden med god overlevering og fleksibel arbejdsplanlægning.   
 
Ansøgning og kontakt   
Send din ansøgning, cv, og uddannelsespapirer senest den 26. februar 2018 via linket. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Thomas Just Petersen på 25 42 03 79 på hverdage mellem 9.00-12.00.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er indtil videre Københavns Lufthavn, Kystvejen 16, 2770 Kastrup.   
 
Toldstyrelsen 
Som led i regeringens plan ’Fra én til syv styrelser – skatteforvaltningen 2021’ vil SKAT fra den 1. juli 2018 blive erstattet af syv nye styrelser. De nye styrelser oprettes med ansvaret for hver sin kerneopgave inden for én juridisk myndighed under Skatteministeriet, så der sikres smidigt samarbejde på tværs af alle skatteforvaltningens opgaver.
 
Toldstyrelsens kerneopgave bliver at understøtte smidig handel på tværs af grænser og sikrer en effektiv toldkontrol. Styrelsen forventes bemandet med ca. 600-650 medarbejdere og får kontorer i Århus og Køge. Alle geografiafhængige opgaver bliver på deres nuværende lokationer. Læs mere om Toldstyrelsen på www.fra1til7.dk. 
 
Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.   


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Medarbejder til Told efterkontrol

SKAT

Tolden er en arbejdsplads som ingen anden. I tæt samarbejde med dine kolleger varetager du den afgørende kontrol af angivelsen af varer for at sikre, at virksomhederne betaler den korrekte told. Efterkontrolarbejdet på Told tager udgangspunkt i impo...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Studerende til forskningsprojekter om billeder og sikkerhedspolitik

Institut for Statskundskab

Vi søger en studerende til forskningsprojekterne Images and International Security og Bodies as Battleground: Gender Images and International Security , begge ledet af professor Lene Hansen. Images and International Security undersøger billeders bet...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Postdoc in Organic Synthesis of Fluorescent Dyes

Kemisk Institut

Background In the research group of Prof. Bo Wegge Laursen at Nano-Science Center and Department of Chemistry a major research topic is the design and synthesis of new fluorescent dyes. Our research projects both aims at development of new dyes to i...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Pædagogisk leder til Vuggestuen Følfodvej på Amager

Følfodvejs Vuggestue

Er du en anerkendende pædagogisk leder, der kan bevare fokus på kerneopgaven? Vil du være del af et ledelsesteam, der er i fuld gang med at udvikle den nye organisation med høje ambitioner og humør? Vuggestuen Følfod og Vuggestuen Ingolf søger en ny...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Souschef til dansk køkken

Christianshavns Færgecafé

På Christianhavns Færgecaf serverer vi traditionel dansk mad med et tvist. Vi tager klassisk retter og bringer dem ind i det nye århundrere. Tonen er bramfri, men kærlig og kvaliteten er i top. Vi laver vores egne snaps og marinerer selv vores sild....