Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder til Trælasten hos Fog Vordingborg

Er du vores nye kundevenlige kollega?


Johannes Fog trælastforretninger og byggecentre er stedet hvor kvalitet og service er i højsædet – både i forhold til kunder og medarbejdere.

Vi skal forstærke vores team og søger i den forbindelse en medarbejder til vores trælasthal og udendørsområde. Du vil komme til at arbejde med pakning/varemodtagelse på håndscanner, vareopfyldning, oprydning, sortiment, lokationsstyring, kundebetjening og truckkørsel. Der vil være arbejde hver anden lørdag. Vores kunder er både professionelle håndværkere og private kunder.


Vi tilbyder:

Afvekslende og udfordrende arbejdsopgaver i en virksomhed der indgår i en af branchens førende koncerner, og hvor vi lægger meget stor vægt på professionel rådgivning og god kundeservice.

  • Et uformelt og godt arbejdsmiljø hvor vi lægger stor vægt på samarbejde.
  • Fuldtidsansættelse.
  • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling.
  • Gode personalefordele
  • Løn efter overenskomst.

Din profil:

Du er serviceminded og har lyst til at hjælpe vores kunder – og du kan holde hovedet koldt, når det går stærkt. Du arbejder selvstændigt, og kan også bidrage til fællesskabet med energi og godt humør. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra trælast/byggecenter eller tilsvarende. Det er et krav, at du har truckkort, er I god fysisk form og at du er indstillet på meget udendørs arbejde hele året. Din uddannelse er ikke så vigtig, men du skal være klar på at arbejde med mange forskellige opgaver – det kan også være mindre håndværksmæssige opgaver. Vi forventer, at du kan læse og skrive dansk og er vant til at anvende pc.


Har du det der skal til? Og har du lyst til at blive en del af vores team? Så send straks din ansøgning via linket i dette opslag.

Send din ansøgning senest 30. november 2020.

Du er velkommen til at kontakte driftschef Claus Jørgensen på telefon 41 93 06 30 for at høre mere om den ledige stilling.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Se mere på vores ansøgersite: https://johannesfog.ofir.com

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.