Medarbejder til trafikplanlægning og myndighedsbehandling (genopslag), Assens Kommune - Vej og Trafik | Ofir.dk
header background shadow

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!

Stillingen kan ikke længere søges via Ofir.
Assens Kommune - Vej og Trafik

Medarbejder til trafikplanlægning og myndighedsbehandling (genopslag)

Assens Kommune - Vej og Trafik

Vil du være en del af et dynamisk og velfungerende trafik- og byggeområde, og har du lyst til at arbejde med trafikplanlægning og myndighedsbehandling på vejområdet? Så er du måske vores nye kollega!

Vi søger en analytisk og struktureret medarbejder til Team Trafik og Vej pr. 1. marts 2017 eller efter nærmere aftale. Stillingen er på 37 timer ugentligt.  
 
Hvem er vi  
Vi er 8 engagerede medarbejdere i Team Trafik og Vej, som er en del af Trafik og Byg. Vi har base på Assens Kommunen spændende Rådhus, som er indrettet i de tidligere produktionsbygninger fra Assens Sukkerfabrik.   
 
Den ledige stilling er en del af myndighedsgruppen, som består af i alt 4 medarbejdere. I denne gruppe varetages opgaver inden for naboret, privatvejssager, trafikplanlægning og trafiksikkerhedsarbejde.  
 
I Assens Kommune arbejder vi efter Vision 2018 ”Vilje til Vækst”, som sætter borgeren i centrum gennem fokus på tværgående samarbejde, aktivt medborgerskab og innovation.  
 
Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads med fokus på trivsel og samarbejde på tværs i organisationen – et professionaliseret tværgående og innovativt samarbejde gennem dagsordenen ”Prof på Tværs”.  
 
Vi har desuden flekstid, så arbejde og familieliv kan hænge sammen, samt frokostordning og sundhedsordning.  
 
Om jobbet  
Dine arbejdsopgaver vil bestå i at sammensætte og videreudvikle kommunens tilbud inden for området kollektiv trafik. I dag har kommunen forskellige produkter, som blandt andre bliver en del af dit ansvarsområde: uddannelsesruter, pendlerordning, teletaxi og almindelig skolekørsel. Opgaverne løses i samarbejde med FynBus, som varetager buskørslen i kommunen.   
 
Udover det primære opgaveområde indgår du i andre opgaver i myndighedsteamet, som du selv er med til at påvirke sammensætningen af.  
 
Du får en spændende og travl hverdag med mange forskelligartede udfordringer. Du får selvstændig beslutningskompetence med opbakning fra dit team og mulighed for faglig og personlig udvikling.  
 
Du vil referere til afdelingslederen for Trafik og Vej – Mette Kaagh.   
 
Hvem er du   
Vi søger en medarbejder med relevant akademisk baggrund som fx trafikplanlægger, civilingeniør eller lignende. Det er et krav, at du er en dygtig analytiker og er en god skriftlig formidler, der evner at omsætte analyser til notater og politiske sagsfremstillinger.  
 
Desuden forventer vi, at du:
  • er en positiv og glad person  
  • er omhyggelig og engageret i din opgaveløsning  
  • trives med at have travlt og kan lide at have flere bolde i luften  
  • er i stand til at tilpasse din kommunikation efter dem, som du kommunikerer med  
  • er god i både skrift og tale
  • er struktureret og god til at samarbejde  
  • har 3-5 års relevant erfaring.   
Løn og ansættelsesvilkår  
Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.  
  
Vil du vide mere   
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder, Mette Kaagh, på tlf. 64 74 69 13.
 
Vi glæder os til at høre fra dig!  

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
25-12-2016
Udløbsdato
17-01-2017
Job-ID
329680933
Jobbets adresse

Assens Kommune - Vej og Trafik

Rådhus Allé 5

5610Assens

Danmark

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden