Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder til VMS Groups propellerværksted

Til vores propellerværksted i Frederikshavn, søger vi i øjeblikket to nye medarbejdere, hvis primære opgaver vil være svejsning og slibning af propellerblade samt opsvejsning af aksler. 

Vi har en forventning om, at du har erfaring med MIG- og MAG-svejsning. Derudover vil kendskab til rustfri eller bronze-svejsning være en fordel. 

Udover dette sætter du kvalitet og ansvar meget højt. Du er en teamplayer, som er klar til at yde en ekstra indsats, når det gælder, og der er tryk på i propellerværkstedet. 

Der er tale om et værkstedsjob, hvor det dog engang imellem kan aftales, at der rejses efter behov. Fleksibilitet er en vigtig del af vores hverdag. 

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte projektleder Dan Seidelin på tlf. 3031 0016.

 

Ansøgning samt CV fremsendes til jobs@vms.dk mærket ”Propellermedarbejder”

 

 

VMS Group dækker et bredt spektrum af kompetencer, salg og serviceydelser. Vi tilbyder reparation og vedligehold af dieselmotorer, turboladere, gear, propeller m.v., salg af reservedele og motorer samt design, engineering og projektledelse inden for den maritime industri, offshorebranchen, kraftværker og vindmøllesektoren.

 

VMS Group har servicebaser i Frederikshavn, Skagen, Norge og i Brasilien og beskæftiger mere end 150 medarbejdere. Læs mere på www.vms.dk.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her