Medarbejder til VMS Groups propellerværksted

Til vores propellerværksted i Frederikshavn, søger vi i øjeblikket to nye medarbejdere, hvis primære opgaver vil være svejsning og slibning af propellerblade samt opsvejsning af aksler. 

Vi har en forventning om, at du har erfaring med MIG- og MAG-svejsning. Derudover vil kendskab til rustfri eller bronze-svejsning være en fordel. 

Udover dette sætter du kvalitet og ansvar meget højt. Du er en teamplayer, som er klar til at yde en ekstra indsats, når det gælder, og der er tryk på i propellerværkstedet. 

Der er tale om et værkstedsjob, hvor det dog engang imellem kan aftales, at der rejses efter behov. Fleksibilitet er en vigtig del af vores hverdag. 

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte projektleder Dan Seidelin på tlf. 3031 0016.

 

Ansøgning samt CV fremsendes til jobs@vms.dk mærket ”Propellermedarbejder”

 

 

VMS Group dækker et bredt spektrum af kompetencer, salg og serviceydelser. Vi tilbyder reparation og vedligehold af dieselmotorer, turboladere, gear, propeller m.v., salg af reservedele og motorer samt design, engineering og projektledelse inden for den maritime industri, offshorebranchen, kraftværker og vindmøllesektoren.

 

VMS Group har servicebaser i Frederikshavn, Skagen, Norge og i Brasilien og beskæftiger mere end 150 medarbejdere. Læs mere på www.vms.dk.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Industritekniker/maskinarbejder - CNC

HR-INDUSTRIES A/S

Har du lyst til et udfordrende job, hvor arbejdsopgaverne er meget varierende, så tjek her. HR-Industries A S søger en industritekniker med CNC-kompetencer til opstilling samt kørsel på drejesiden samt lidt fræs. Virksomheden er en moderne produktio...
Indrykket:27. marts 2018
Udløbsdato:22. maj 2018

Industritekniker/maskinarbejder søges

JKS A/S

Vi forventer: Du er uddannet industritekniker maskinarbejder Du har erfaring med bearbejdning på primært manuelle maskiner Du er praktisk anlagt, omhyggelig og selvstændig Du har sans for kvalitet og præcision Vi tilbyder: Et længerevarende vikariat...
Indrykket:15. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018