Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder til Vollsmose Bibliotek- og Kulturhus

Vollsmose Bibliotek har pr. 1. januar 2018 overtaget det tidligere Vollsmose Kulturhus, og nu søger vi en medarbejder, der kan og har lyst til at være med til at opbygge og sætte en retning for et nyt sammenbragt Vollsmose Bibliotek og Kulturhus.
 
Vi forventer, at du er uddannet bibliotekar/cand.scient bibl eller har anden relevant uddannelse, og du skal kunne se dig selv som en del af gruppen af biblioteksansatte og indgå i den daglige drift i biblioteket, blandt andet lettere borgerservicerelaterede opgaver. Du skal være indstillet på at have udlånsvagter, herunder aften- og lørdagsvagt. Indimellem vil du også skulle deltage ved aften/weekend arrangementer.
 
Vores ambition er, der bliver så meget liv og god aktivitet i huset som muligt med de personaleressourcer, vi har til rådighed. Vi søger derfor en med mod og lyst til at gå ind i et arbejde omkring at hverve og organisere et korps af frivillige med interesse i husets drift og aktiviteter. En person med gode idéer til brugerinddragende koncepter og lyst til samarbejde med andre kulturinstitutioner, uddannelsesinstitutioner, foreninger med meget mere, i og udenfor Vollsmose.
 
Derudover har du måske 

   • erfaring med kommunikation på diverse digitale platforme og sociale medier
   • erfaring med projektarbejde – både fra idéfase over ansøgning til gennemførsel
   • relevante sproglige eller sprogfaglige kompetencer
   • erfaring og/eller netværk fra andre dele af Odenses kulturliv
   • praktisk erfaring med at udvikle og afvikle events, koncerter og kulturaktiviteter
   • interesse i litteratur, musik, kultur - også fra andre dele af verden
   • kompetencer til at undersøge og dokumentere, hvordan vi som bibliotek og kulturhus bedst bidrager til en positiv udvikling af området.

Allervigtigst er det dog, at du har energi og lyst til at arbejde med kultur i Vollsmose. At du både kan tænke tanker og få ting gjort, og at du kan holde hovedet koldt og hjertet varmt i en periode præget af forandringer.
 
Til gengæld får du mulighed for at blive del af et godt hold af dedikerede medarbejdere med mange forskellige baggrunde og et miljø med højt til loftet og god humor.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.
Arbejdstiden er på 37 timer ugentligt, og du skal påregne én aftenvagt om ugen til klokken 18 og vagt hver tredje lørdag.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Dynke Jeppesen på 30694358, dynk@odense.dk eller lokalbibliotekschef Anne Lauridsen på 51482359, ala@odense.dk, hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen.

Det praktiske
Ansøgningsfristen er torsdag, den 15. februar 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt fredag, den 23. februar 2018.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her