Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejdere inden for elektronik søges til Nordsjælland

Randstad har pt. en del kunder i Nordsjælland, der søger elektronikmedarbejdere inden for både montage og teknik. Vi tilbyder lærerige vikariater, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. Der er primært tale om vikariater med henblik på fastansættelse efter 13 ugers vikariat.

Opgaverne er bl.a.:

  • At håndlodde leadede komponenter, klargøre og isætte komponenter
  • Visuel kontrol af monterede komponenter samt touch-up og reparation af monterede print
  • Produktionstest, fejlfinding og regestring af fejl
  • Reparation af produktionsrelaterede produkter
  • Kundereparationer og hvad der ellers måtte komme af ad hoc-opgaver i en travl hverdag

De opgaver, du kommer til at arbejde med, afhænger naturligvis af din baggrund, erfaring og uddannelse, men overstående er bare nogen eksempler på, hvad du kan komme til at arbejde med. Virksomhederne arbejder med rotation på de forskellige positioner i produktionen, så det sikres, at din hverdag bliver afvekslende.

Din profil:

Vi forventer derfor, at du forstår vigtigheden af de opgaver du løser, og at du brænder for det, du laver. Du trives med afvekslende arbejdsopgaver og samarbejdet med kollegerne – og bidrager gerne til den gode stemning.

Din baggrund, erfaring og uddannelse kan være af forskellig karakter, f.eks. ufaglært med montageerfaring, elektronikfagtekniker, montrice M/K, tillært tekniker, industrioperatør eller noget helt noget helt andet. Fælles for det er dog, at du kommer med erfaring fra elektronikindustrien og har lyst til en ny udfordring.

Vi tilbyder:

Først og fremmest mulighed for at komme ud og gøre en forskel i en virksomhed, som har brug for nye medarbejdere. Derudover får du mulighed for at stifte bekendtskab med nogen af områdets mest attraktive virksomheder, som via god onboarding sørger for, at du får udvidet dine kompetencer. Du får også:

  • Ansættelse i virksomheder med et højt ambitionsniveau
  • Mulighed for at arbejde selvstændigt samt at udvikle dine kompetencer
  • Gode kollegaer og et uformelt miljø typisk i produktionen
  • Løn efter gældende overenskomst

Ansøgning og kontakt:

Hvis stillingen har din interesse, bedes du ansøge via denne side. Samtaler vil blive afholdt løbende, hvorfor du anbefales at ansøge snarest.
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Claus Wiinholt på claus.wiinholt@randstad.dk eller 25973658

Da vi søger til snarlig tiltrædelse, behandler vi ansøgningerne, i takt med at vi modtager dem. Så er det dig, der skal med ombord hos disse spændende virksomheder, så send hurtigst muligt et fyldestgørende CV.

Om Randstad:

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbydere af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over. I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.