Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejdere søges til containertømning i Kolding

Til vores kunde i Kolding, søges dygtig og fleksibel containertømnings medarbejder, til længerevarerende vikariat med opstart hurtigst muligt. 

 

Der er tale om arbejde på daghold med varighed fra 4 til 8 timer pr. vagt pr. dag.

 

Faglige kvalifikationer:

Du er omhyggelig

Du er pålidelig

Du er ansvarlig

Du har en solid fysik

 

Personlige egenskaber:

Du er mødestabil

Du er engageret

Du er fleksibel

Kan godt lide at arbejde

 

Arbejdet består i:

Tømning af container og forefaldende arbejde.

 Løn og øvrige vilkår efter gældende overenskomst.

 Hvis dette lyder interessant, så send os dit CV i dag til kolding@handson.dk

 

Du kan tale og forstå Dansk (vigtigt af sikkerhedsmæssige årsager)

 

KUN SKRIFTELIG HENVENDELSE 

 

http://www.handson.dk ;;;;;


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329787211Phoenix-f014d67812018-04-04T00:00:00Medarbejdere søges til containertømning i Kolding

Til vores kunde i Kolding, søges dygtig og fleksibel containertømnings medarbejder, til længerevarerende vikariat med opstart hurtigst muligt. 

 

Der er tale om arbejde på daghold med varighed fra 4 til 8 timer pr. vagt pr. dag.

 

Faglige kvalifikationer:

Du er omhyggelig

Du er pålidelig

Du er ansvarlig

Du har en solid fysik

 

Personlige egenskaber:

Du er mødestabil

Du er engageret

Du er fleksibel

Kan godt lide at arbejde

 

Arbejdet består i:

Tømning af container og forefaldende arbejde.

 Løn og øvrige vilkår efter gældende overenskomst.

 Hvis dette lyder interessant, så send os dit CV i dag til kolding@handson.dk

 

Du kan tale og forstå Dansk (vigtigt af sikkerhedsmæssige årsager)

 

KUN SKRIFTELIG HENVENDELSE 

 

http://www.handson.dk ;;;;;

2018-05-31T00:50:32.110 Til vores kunde i Kolding, søges dygtig og fleksibel containertømnings medarbejder, til længerevarerende vikariat med opstart hurtigst muligt. Der er tale om arbejde på daghold med varighed fra 4 til 8 timer pr. vagt pr. dag. Faglige kvalifikationer: Du er omhyggelig Du er pålidelig Du er ansvarlig Du har en solid fysik Personlige egenskaber: Du er mødestabil Du er engageret Du er fleksibel Kan godt lide at arbejde Arbejdet består i: Tømning af container og forefaldende arbejde. Løn og øvrige vilkår efter gældende overenskomst. Hvis dette lyder interessant, så send os dit CV i dag til kolding@handson.dk Du kan tale og forstå Dansk (vigtigt af sikkerhedsmæssige årsager) KUN SKRIFTELIG HENVENDELSE http: www.handson.dk11Jobnetf014d678100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-30T00:00:0000010EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandVestjyllandBillundEuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejle3205247HANDSON IVS11Ole Kirks Vej 87190BillundDKDanmark155.733164209.11382350
Job@handson.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent548864JobNet48039621000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f014d678https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=f014d678https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f014d678&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f014d678&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/2.jpgSøger du nye udfordringer indenfor Industri?12007991Dansk3Læse/ tale934567Fabriksarbejder28Industri354156531Susanne JensenJob@handson.dkDKDanmarkDKDanmark329972749Ufaglært produktionsmedarbejder - IkastRobot For en virksomhed beliggende i Ikast søger vi en produktionsmedarbejder til Try Hire, med henblik på fast arbejde efter endt prøveperiode. Arbejdstiden er daghold eller nathold. Arbejdsopgaverne vil være maskinpasning i træindustrien. Vi forventer følgende fra dig: - Du er mødestabil og giver den gas - Du kan starte hurtigt - Du har erfaring fra produktionsvirksomhed (gerne træbranchen) Hvis det lyder som noget for dig, må du rigtig gerne sende dit CV og en kort ansøgning til os på vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen Produktion Ikast Vi kan kontaktes på 70223311 ved spørgsmål.

For en virksomhed beliggende i Ikast søger vi en produktionsmedarbejder til Try & Hire, med henblik på fast arbejde efter endt prøveperiode.

Arbejdstiden er daghold eller nathold.

Arbejdsopgaverne vil være maskinpasning i træindustrien.  


Vi forventer følgende fra dig:

- Du er mødestabil og giver den gas

- Du kan starte hurtigt

- Du har erfaring fra produktionsvirksomhed (gerne træbranchen)

 

 

Hvis det lyder som noget for dig, må du rigtig gerne sende dit CV og en kort ansøgning til os på vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen "Produktion Ikast"

Vi kan kontaktes på 70223311 ved spørgsmål.

Work4all VejleIkast2019-03-08T00:00:002019-05-03T00:00:00
329979839ProduktionsmedarbejderRobot Tror du, at en tomat blot er en tomat, og at et salathoved blot er et salathoved? Så bliver du klogere, når du starter i dit nye job på Flensted i Skovlund. Flensted? Hvorfor skal jeg interessere mig for Flensted? Det skal du, fordi virksomheden tilbyder dig et job, hvor du får mulighed for at gøre det, du er bedst til et job hvor du får det ansvar, du kan magte, og hvor din indflydelse hænger tydeligt sammen med de resultater, du skaber. Specialist, koordinator, kvalitetsmedarbejder eller produktionsleder - der er mange muligheder, hvis du har lysten og energien og bidrager på en måde, der viser, at du har potentialet. Hvordan skal jeg bidrage? Du skal tage et medansvar for . . . . * at hverken du eller en af dine kolleger kommer til skade på arbejdspladsen * at du bliver dygtigere, og du skal fokusere på en høj kvalitet i produkterne og de processer, du bliver en del af * at din viden og dine erfaringer deles med dine kolleger * at du og dine kolleger arbejder effektivt * at nødvendige ændringer kan gennemføres hurtigt og fleksibelt, når opgaven og vilkårene kræver det * at du og dine kolleger trives og opbygger gode relationer på tværs af afdelinger og skift Er det det hele? Ikke helt, du skal nemlig . . . . * have erfaring med fremstilling eller forædling af fødevarer eller * have erfaring fra industriel fremstilling * kunne trives i et hektisk miljø med mange forandringer og ofte korte deadlines * kunne kommunikere problemfrit på dansk af hensyn til blandt andet din sikkerhed og kvaliteten i dit arbejde * være fleksibel i forhold til arbejdstider Flensted? Hvad er det for en virksomhed? Flensted Food Group A S er en moderne fødevarevirksomhed med egen produktion i Vestjylland. Her forarbejder vi kartofler, frugt og grønt og producerer pålægssalater, salatblandinger, mayonnaiser mm. Det kan du alt sammen læse mere om på www.flensted.dk, hvor du også kan læse om, hvordan Flensted håndterer dine personoplysninger. Hvad skal jeg så nu? Hvis du har lyst til at tage udfordringen op, skal du blot sende dit cv til flenstedHR@flensted.dk. Hvis du ikke har erfaring med fremstilling eller forædling af fødevarer eller alternativt har erfaring fra industriel fremstilling vil din chance for at få tilbudt et job være lille. Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte HR Business Partner Aksel Riewe Henriksen på 76 98 50 50. Ansættelsessamtaler afholdes løbende indtil de rigtige kandidater er fundet.

Tror du, at en tomat blot er en tomat, og at et salathoved blot er et salathoved? Så bliver du klogere, når du starter i dit nye job på Flensted i Skovlund.

”Flensted? Hvorfor skal jeg interessere mig for Flensted?”

Det skal du, fordi virksomheden tilbyder dig et job, hvor du får mulighed for at gøre det, du er bedst til; et job hvor du får det ansvar, du kan magte, og hvor din indflydelse hænger tydeligt sammen med de resultater, du skaber.

Specialist, koordinator, kvalitetsmedarbejder eller produktionsleder - der er mange muligheder, hvis du har lysten og energien og bidrager på en måde, der viser, at du har potentialet.

”Hvordan skal jeg bidrage?”

Du skal tage et medansvar for . . . .

* at hverken du eller en af dine kolleger kommer til skade på arbejdspladsen

* at du bliver dygtigere, og du skal fokusere på en høj kvalitet i produkterne og de processer, du bliver en del af

* at din viden og dine erfaringer deles med dine kolleger

* at du og dine kolleger arbejder effektivt

* at nødvendige ændringer kan gennemføres hurtigt og fleksibelt, når opgaven og vilkårene kræver det

* at du og dine kolleger trives og opbygger gode relationer på tværs af afdelinger og skift

”Er det det hele?”

Ikke helt, du skal nemlig . . . .

* have erfaring med fremstilling eller forædling af fødevarer eller

* have erfaring fra industriel fremstilling

* kunne trives i et hektisk miljø med mange forandringer og ofte korte deadlines

* kunne kommunikere problemfrit på dansk af hensyn til blandt andet din sikkerhed og kvaliteten i dit arbejde

* være fleksibel i forhold til arbejdstider

”Flensted? Hvad er det for en virksomhed?”

Flensted Food Group A/S er en moderne fødevarevirksomhed med egen produktion i Vestjylland. Her forarbejder vi kartofler, frugt og grønt og producerer pålægssalater, salatblandinger, mayonnaiser mm. Det kan du alt sammen læse mere om på www.flensted.dk, hvor du også kan læse om, hvordan Flensted håndterer dine personoplysninger.

”Hvad skal jeg så nu?”

Hvis du har lyst til at tage udfordringen op, skal du blot sende dit cv til flenstedHR@flensted.dk.

Hvis du ikke har erfaring med fremstilling eller forædling af fødevarer eller alternativt har erfaring fra industriel fremstilling vil din chance for at få tilbudt et job være lille.

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte HR Business Partner Aksel Riewe Henriksen på 76 98 50 50.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende indtil de rigtige kandidater er fundet.

FLENSTED Food Group A/SAnsager2019-03-18T00:00:002019-05-13T00:00:00
329949604Lagerarbejdere og maskinoperatører søges til HaderslevRobot Lagerarbejdere og maskinoperatører søges til Haderslev Hvad søger vi? HumanizeR søger for kunde friske lagerarbejdere og maskinoperatører til længere vikariater med opstart fra uge 7. Hvad forventer vi af dig? Vi forventer, at du har et godt humør og trives med at have kontakt med kunder og kolleger. Der ud over forventer vi at: Du kan træde til med kort varsel er fleksibel i forhold til mødetid Du har TRUCKCERTIFIKAT Du har erfaring med scanning på lager Du har flair for IT Du er ansvarsfuld og engageret Du er mødestabil og kvalitetsbevidst God til at bevare overblik i travle situationer Du kan samarbejde på tværs i et team En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude Hvad kan du forvente af os? Vi lever af tilfredse kunder. For at de kan blive tilfredse, skal du som vikar også være tilfreds. Du kan derfor forvente, at: Vi sikre, at du arbejder under ordentlige forhold Vi gør det nemt at være vikar, bl.a. med vores IT-løsninger Vi har et ønske om at lære dig at kende Vi er nemme at komme i kontakt med Vi gør hvad vi kan, for at sikre det bedste match mellem dig og arbejdspladsen. Er det dig vi står og mangler? Så send os en ansøgning og dit CV til os, og meget gerne med billede på. OBS. Ansøgninger sendt per mail behandles ikke.

Lagerarbejdere og maskinoperatører søges til Haderslev

Hvad søger vi?
HumanizeR søger for kunde friske lagerarbejdere og maskinoperatører til længere vikariater med opstart fra uge 7.

Hvad forventer vi af dig?
Vi forventer, at du har et godt humør og trives med at have kontakt med kunder og kolleger. Der ud over forventer vi at:

 • Du kan træde til med kort varsel/ er fleksibel i forhold til mødetid
 • Du har TRUCKCERTIFIKAT
 • Du har erfaring med scanning på lager
 • Du har flair for IT
 • Du er ansvarsfuld og engageret
 • Du er mødestabil og kvalitetsbevidst
 • God til at bevare overblik i travle situationer
 • Du kan samarbejde på tværs i et team
 • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude

Hvad kan du forvente af os?
Vi lever af tilfredse kunder. For at de kan blive tilfredse, skal du som vikar også være tilfreds. Du kan derfor forvente, at:

 • Vi sikre, at du arbejder under ordentlige forhold
 • Vi gør det nemt at være vikar, bl.a. med vores IT-løsninger
 • Vi har et ønske om at lære dig at kende
 • Vi er nemme at komme i kontakt med
 • Vi gør hvad vi kan, for at sikre det bedste match mellem dig og arbejdspladsen.

Er det dig vi står og mangler?
Så send os en ansøgning og dit CV til os, og meget gerne med billede på.

OBS. Ansøgninger sendt per mail behandles ikke.

HumanizerHaderslev2019-01-29T00:00:002019-03-26T00:00:00
329975076VKAREN.DK søger friske og fleksible vikarer til KoldingområdetRobot Jobbet: Er du klar på nye oplevelser og kan du træde til med kort varsel så er det DIG vi leder efter! Måske er du studerende eller ønsker at supplere med lidt ekstra arbejde, så kan VKAREN.DK tilbyde dig arbejde i en spændende virksomhed i Kolding. Din primære opgave vil være at køre gods til og fra lastbiler. Her har du ansvar for, at det afhentede gods kommer på de rigtige lokationer, og du skal eventuelt ompakke ordren, inden den sendes videre. Tempoet er hurtigt, og der forventes en høj arbejdsmoral. Mødetider kan være kl. 15.00 eller kl. 03.00 (4 - 8 timer) samt weekendvagter. Der er tale om 3 længerevarende vikariater. Din profil: Hvad vi forventer af dig: Du kan møde med kort varsel og er fleksibel i forhold til mødetider Du har truckcertifikat - dette er et krav for at søge stillingen Du har god erfaring med at køre truck Du kan arbejde aften, nat og weekend Du kan tale, læse og forstå dansk Du kan fremvise straffeattest Kørekort og eller bil er en stor fordel, men ikke et krav. Det er en fordel, hvis du har erhvervserfaring. Hvad du har prøvet, er ikke afgørende, men det viser os, at du forstår vigtigheden af at være ansvarsfuld og mødestabil. Vi tilbyder: Vikariater hos en spændende virksomhed, der forudser travlhed i en længere periode. Din ansøgning: Vi kalder løbende til samtale, så opfylder du ovenstående kriterier, så send en ansøgning og dit CV til os allerede i dag. Skriv til jobjylland@vkaren.dk, mrk. Vikar Kolding. Har du spørgsmål, kan du ringe på 70 15 20 11 alle hverdage kl. 09.00-16.00.

Jobbet:

Er du klar på nye oplevelser og kan du træde til med kort varsel – så er det DIG vi leder efter!

Måske er du studerende eller ønsker at supplere med lidt ekstra arbejde, så kan VKAREN.DK tilbyde dig arbejde i en spændende virksomhed i Kolding.

Din primære opgave vil være at køre gods til og fra lastbiler. Her har du ansvar for, at det afhentede gods kommer på de rigtige lokationer, og du skal eventuelt ompakke ordren, inden den sendes videre. Tempoet er hurtigt, og der forventes en høj arbejdsmoral.

Mødetider kan være kl.  15.00 eller kl. 03.00 (4 - 8 timer) samt weekendvagter.

Der er tale om 3 længerevarende vikariater.

Din profil:

Hvad vi forventer af dig:

 • Du kan møde med kort varsel og er fleksibel i forhold til mødetider
 • Du har truckcertifikat - dette er et krav for at søge stillingen
 • Du har god erfaring med at køre truck
 • Du kan arbejde aften, nat og weekend
 • Du kan tale, læse og forstå dansk
 • Du kan fremvise straffeattest

Kørekort og/eller bil er en stor fordel, men ikke et krav.

Det er en fordel, hvis du har erhvervserfaring. Hvad du har prøvet, er ikke afgørende, men det viser os, at du forstår vigtigheden af at være ansvarsfuld og mødestabil.

Vi tilbyder:

Vikariater hos en spændende virksomhed, der forudser travlhed i en længere periode.

Din ansøgning:

Vi kalder løbende til samtale, så opfylder du ovenstående kriterier, så send en ansøgning og dit CV til os allerede i dag. Skriv til jobjylland@vkaren.dk, mrk. ”Vikar Kolding. Har du spørgsmål, kan du ringe på 70 15 20 11 alle hverdage kl. 09.00-16.00.

VKAREN.DK FredericiaKolding2019-03-11T00:00:002019-04-15T00:00:00
329977448Produktionsmedarbejder indenfor træindustriRobot Jobbet: For kunde nær Kolding søger VKAREN.DK 2 engagerede vikarer til produktionsarbejde indenfor træindustrien. Vikariaterne er med opstart hurtigst muligt og ca. 1-2 måneder frem. Vi oplever dog til tider, at en af vores vikarer bliver tilbudt en fastansættelse, selvom der som udgangspunkt kun var brug for en midlertidig medarbejder. Der er tale om arbejde daghold. Vi forventer: Du er fiks på fingrene og har en god fysik Du er ansvarsfuld og mødestabil Du er positiv og arbejder hurtigt og struktureret Du vil gerne levere kvalitet og solidt håndværk Du kan betjene maskiner og værktøj Du kan tale, læse og forstå dansk Du kan fremvise en straffeattest Din profil: Du har nogle års erhvervserfaring. Har du tidligere været ansat inden for træindustrien, er dette en stor fordel. Vi ser gerne, at du bor i lokalområdet, da dette generelt giver en større fleksibilitet. Vi tilbyder: Vikariater i en spændende virksomhed, som er en dynamisk og innovativ organisation i udvikling, hvor man værdsætter engagerede og dedikerede medarbejdere. Din ansøgning: Opfylder du ovenstående kriterier, så send en ansøgning og dit CV til os allerede i dag. Skriv til jobjylland@vkaren.dk, mrk.: Produktion Træ . Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte Carina Kruse på 70 15 20 11 alle hverdage kl. 09.00-16.00. Vi kalder løbende til samtaler på vores kontor i Fredericia.

Jobbet:

For kunde nær Kolding søger VKAREN.DK 2 engagerede vikarer til produktionsarbejde indenfor træindustrien.

Vikariaterne er med opstart hurtigst muligt og ca. 1-2 måneder frem. Vi oplever dog til tider, at en af vores vikarer bliver tilbudt en fastansættelse, selvom der som udgangspunkt kun var brug for en midlertidig medarbejder.

Der er tale om arbejde daghold.

Vi forventer:

 • Du er fiks på fingrene og har en god fysik
 • Du er ansvarsfuld og mødestabil
 • Du er positiv og arbejder hurtigt og struktureret
 • Du vil gerne levere kvalitet og solidt håndværk
 • Du kan betjene maskiner og værktøj
 • Du kan tale, læse og forstå dansk
 • Du kan fremvise en straffeattest

Din profil:

Du har nogle års erhvervserfaring. Har du tidligere været ansat inden for træindustrien, er dette en stor fordel. Vi ser gerne, at du bor i lokalområdet, da dette generelt giver en større fleksibilitet.

Vi tilbyder:

Vikariater i en spændende virksomhed, som er en dynamisk og innovativ organisation i udvikling, hvor man værdsætter engagerede og dedikerede medarbejdere. 

Din ansøgning:

Opfylder du ovenstående kriterier, så send en ansøgning og dit CV til os allerede i dag. Skriv til jobjylland@vkaren.dk, mrk.: ”Produktion Træ”. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte Carina Kruse på 70 15 20 11 alle hverdage kl. 09.00-16.00. Vi kalder løbende til samtaler på vores kontor i Fredericia.

VKAREN.DK FredericiaKolding2019-03-13T00:00:002019-04-20T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Ufaglært produktionsmedarbejder - Ikast

Work4all Vejle

Ikast
For en virksomhed beliggende i Ikast søger vi en produktionsmedarbejder til Try Hire, med henblik på fast arbejde efter endt prøveperiode. Arbejdstiden er daghold eller nathold. Arbejdsopgaverne vil være maskinpasning i træindustrien. Vi forventer f...
Indrykket:8. marts 2019
Udløbsdato:3. maj 2019

Produktionsmedarbejder

FLENSTED Food Group A/S

Ansager
Tror du, at en tomat blot er en tomat, og at et salathoved blot er et salathoved? Så bliver du klogere, når du starter i dit nye job på Flensted i Skovlund. Flensted? Hvorfor skal jeg interessere mig for Flensted? Det skal du, fordi virksomheden til...
Indrykket:18. marts 2019
Udløbsdato:13. maj 2019

Lagerarbejdere og maskinoperatører søges til Haderslev

Humanizer

Haderslev
Lagerarbejdere og maskinoperatører søges til Haderslev Hvad søger vi? HumanizeR søger for kunde friske lagerarbejdere og maskinoperatører til længere vikariater med opstart fra uge 7. Hvad forventer vi af dig? Vi forventer, at du har et godt humør o...
Indrykket:29. januar 2019
Udløbsdato:26. marts 2019

VKAREN.DK søger friske og fleksible vikarer til Koldingområdet

VKAREN.DK Fredericia

Kolding
Jobbet: Er du klar på nye oplevelser og kan du træde til med kort varsel så er det DIG vi leder efter! Måske er du studerende eller ønsker at supplere med lidt ekstra arbejde, så kan VKAREN.DK tilbyde dig arbejde i en spændende virksomhed i Kolding....
Indrykket:11. marts 2019
Udløbsdato:15. april 2019

Produktionsmedarbejder indenfor træindustri

VKAREN.DK Fredericia

Kolding
Jobbet: For kunde nær Kolding søger VKAREN.DK 2 engagerede vikarer til produktionsarbejde indenfor træindustrien. Vikariaterne er med opstart hurtigst muligt og ca. 1-2 måneder frem. Vi oplever dog til tider, at en af vores vikarer bliver tilbudt en...
Indrykket:13. marts 2019
Udløbsdato:20. april 2019