Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejdere søges til containertømning i Kolding

Til vores kunde i Kolding, søges dygtig og fleksibel containertømnings medarbejder, til længerevarerende vikariat med opstart hurtigst muligt. 

 

Der er tale om arbejde på daghold med varighed fra 4 til 8 timer pr. vagt pr. dag.

 

Faglige kvalifikationer:

Du er omhyggelig

Du er pålidelig

Du er ansvarlig

Du har en solid fysik

 

Personlige egenskaber:

Du er mødestabil

Du er engageret

Du er fleksibel

Kan godt lide at arbejde

 

Arbejdet består i:

Tømning af container og forefaldende arbejde.

 Løn og øvrige vilkår efter gældende overenskomst.

 Hvis dette lyder interessant, så send os dit CV i dag til kolding@handson.dk

 

Du kan tale og forstå Dansk (vigtigt af sikkerhedsmæssige årsager)

 

KUN SKRIFTELIG HENVENDELSE 

 

http://www.handson.dk ;;;;;


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329787211Phoenix-f014d67812018-04-04T00:00:00Medarbejdere søges til containertømning i Kolding

Til vores kunde i Kolding, søges dygtig og fleksibel containertømnings medarbejder, til længerevarerende vikariat med opstart hurtigst muligt. 

 

Der er tale om arbejde på daghold med varighed fra 4 til 8 timer pr. vagt pr. dag.

 

Faglige kvalifikationer:

Du er omhyggelig

Du er pålidelig

Du er ansvarlig

Du har en solid fysik

 

Personlige egenskaber:

Du er mødestabil

Du er engageret

Du er fleksibel

Kan godt lide at arbejde

 

Arbejdet består i:

Tømning af container og forefaldende arbejde.

 Løn og øvrige vilkår efter gældende overenskomst.

 Hvis dette lyder interessant, så send os dit CV i dag til kolding@handson.dk

 

Du kan tale og forstå Dansk (vigtigt af sikkerhedsmæssige årsager)

 

KUN SKRIFTELIG HENVENDELSE 

 

http://www.handson.dk ;;;;;

2018-05-31T00:50:32.110 Til vores kunde i Kolding, søges dygtig og fleksibel containertømnings medarbejder, til længerevarerende vikariat med opstart hurtigst muligt. Der er tale om arbejde på daghold med varighed fra 4 til 8 timer pr. vagt pr. dag. Faglige kvalifikationer: Du er omhyggelig Du er pålidelig Du er ansvarlig Du har en solid fysik Personlige egenskaber: Du er mødestabil Du er engageret Du er fleksibel Kan godt lide at arbejde Arbejdet består i: Tømning af container og forefaldende arbejde. Løn og øvrige vilkår efter gældende overenskomst. Hvis dette lyder interessant, så send os dit CV i dag til kolding@handson.dk Du kan tale og forstå Dansk (vigtigt af sikkerhedsmæssige årsager) KUN SKRIFTELIG HENVENDELSE http: www.handson.dk11Jobnetf014d678100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-30T00:00:0000010EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandVestjyllandBillundEuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejle3205247HANDSON IVS11Ole Kirks Vej 87190BillundDKDanmark155.733164209.11382350
Job@handson.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent548864JobNet48039621000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f014d678https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=f014d678https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f014d678&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f014d678&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/2.jpgSøger du nye udfordringer indenfor Industri?12007991Dansk3Læse/ tale934567Fabriksarbejder28Industri354156531Susanne JensenJob@handson.dkDKDanmarkDKDanmark329910490Træmand til produktionsvirksomhedRobot Har du styr på det med træ, og ved hvad vej årene skal løbe ? Er du interesseret i en fuldtids stilling og et godt arbejdsmiljø ? Så er det måske dig vi leder efter! Kig med her. Vi søger for en kunde i Brande området 2 personer til en produktionsvirksomhed. Den ene er på dag hold 07:00-15:30 og den anden på aften hold 15:30-23:00. Løn er JF. virksomhedens overenskomst. På dagholdet vil du blive en del af produktionslinien, hvor det er dig der får ansvaret for at det rigtige træ kommer videre i produktionen. Dvs. at du står i træsortering, og skal selvstændigt kunne sortere de dårlige træstykker fra. Aften holdet er også i produktionen, hvor du vil blive en del af et sjak på 5 personer. Det er her vigtigt at du har hænderne rigtigt skruet på, da der kan være varrierende opgaver som kræver teknisk snilde. Du skal samtidig være en type der ikke er bange for at gå forrest. Faglige kvalifikationer: Arbejdsom Mødestabil Fleksibel God fysik samarbejdsvillig Truck kort er altid et plus, men ikke et krav. Ansøgning: Hvis overstående lyder som noget for dig, og du kan svare JA til overstående, ser jeg frem til at modtage din ansøgning og cv som sendes til nip@jobteam.dk Skriv i din ansøgning at du søger job som Træmand. Vi afholder samtaler løbende. Ser frem til at høre fra dig !

Har du styr på det med træ, og ved hvad vej årene skal løbe ?

Er du interesseret i en fuldtids stilling og et godt arbejdsmiljø ?

Så er det måske dig vi leder efter! Kig med her.

Vi søger for en kunde i Brande området 2 personer til en produktionsvirksomhed. Den ene er på dag hold 07:00-15:30 og den anden på aften hold 15:30-23:00.

Løn er JF. virksomhedens overenskomst.

På dagholdet vil du blive en del af produktionslinien, hvor det er dig der får ansvaret for at det rigtige træ kommer videre i produktionen. Dvs. at du står i træsortering, og skal selvstændigt kunne sortere de dårlige træstykker fra.

Aften holdet er også i produktionen, hvor du vil blive en del af et sjak på 5 personer. Det er her vigtigt at du har hænderne rigtigt skruet på, da der kan være varrierende opgaver som kræver teknisk snilde. Du skal samtidig være en type der ikke er bange for at gå forrest.

Faglige kvalifikationer:

 • Arbejdsom
 • Mødestabil
 • Fleksibel 
 • God fysik
 • samarbejdsvillig 
 • Truck kort er altid et plus, men ikke et krav.

Ansøgning:

Hvis overstående lyder som noget for dig, og du kan svare JA til overstående, ser jeg frem til at modtage din ansøgning og cv  som sendes til nip@jobteam.dk 

Skriv i din ansøgning at du søger job som Træmand.

Vi afholder samtaler løbende.

Ser frem til at høre fra dig !

JobTeam A/S, GrindstedVejle2018-11-12T00:00:002019-01-07T00:00:00
329910849Produktionsmedarbejder søges til fast aftenarbejde på LINAKRobot Produktionsmedarbejder søges til fast aftenarbejde på LINAK vil du være en del af holdet? Det går rigtig godt hos LINAK, og derfor søger vi nu dig til at hjælpe os i produktionen, så vi kan fortsætte med at levere elektriske aktuatorsystemer, der forbedrer folks livskvalitet over hele verden. Dit arbejde vil foregå i spindelområdet, som består af flere fuldautomatiserede produktionslinjer. Det er nødvendigt at have et godt overblik og være ansvarsbevidst, samt at kunne samarbejde med de øvrige kolleger i vores velfungerende spindelteam. Vi søger en medarbejder til fast aften.Du: har CNC erfaring (krav) er klar til at arbejde på fast aften er kvalitetsbevidst og har erfaring inden for produktionsarbejde er villig til at tage fat og hjælpe dine kollegaer er fysisk robust til en travl hverdag har godt humør og er forandringsparat kan læse og forstå dansk Om LINAK Du vil få muligheden for at blive en del af et solidt firma med en positiv og uformel omgangstone, og hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Hos LINAK sætter vi en ære i at gøre vores arbejde ordentligt og samtidigt gøre en positiv forskel for hinanden som gode kollegaer. Så hvis du skal være vores nye medarbejder, skal du kunne bidrage positivt til fællesskabet. Ansættelse er hurtigst muligt, og ansøgningsfristen afsluttes, når den rigtige kandidat er fundet. Er du interesseret eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Arbejdsleder Jesper Knudsen tlf. 21269858 Jobbet søges via hjemmesiden: https: www.linak.com karriere ledige-stillinger job ?id 835 LINAK A S Group Headquarters Smedevænget 8, Guderup DK-6430 Nordborg

Produktionsmedarbejder søges til fast aftenarbejde på LINAK – vil du være en del af holdet?

Det går rigtig godt hos LINAK, og derfor søger vi nu dig til at hjælpe os i produktionen, så vi kan fortsætte med at levere elektriske aktuatorsystemer, der forbedrer folks livskvalitet over hele verden.

Dit arbejde vil foregå i spindelområdet, som består af flere fuldautomatiserede produktionslinjer. Det er nødvendigt at have et godt overblik og være ansvarsbevidst, samt at kunne samarbejde med de øvrige kolleger i vores velfungerende spindelteam. Vi søger en medarbejder til fast aften.

Du:

 • har CNC erfaring (krav)
 • er klar til at arbejde på fast aften
 • er kvalitetsbevidst og har erfaring inden for produktionsarbejde
 • er villig til at tage fat og hjælpe dine kollegaer
 • er fysisk robust til en travl hverdag
 • har godt humør og er forandringsparat
 • kan læse og forstå dansk

Om LINAK
Du vil få muligheden for at blive en del af et solidt firma med en positiv og uformel omgangstone, og hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Hos LINAK sætter vi en ære i at gøre vores arbejde ordentligt og samtidigt gøre en positiv forskel for hinanden som gode kollegaer. Så hvis du skal være vores nye medarbejder, skal du kunne bidrage positivt til fællesskabet.

Ansættelse er hurtigst muligt, og ansøgningsfristen afsluttes, når den rigtige kandidat er fundet.

Er du interesseret eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:
Arbejdsleder Jesper Knudsen tlf. 21269858

Jobbet søges via hjemmesiden: https://www.linak.com/karriere/ledige-stillinger/job/?id=835

LINAK A/S
Group Headquarters
Smedevænget 8, Guderup
DK-6430 Nordborg

LINAK A/S2018-11-16T00:00:002019-01-11T00:00:00
329902201Vi søgrs 1 god m/k´er til lodning indenfor elektronikbranchen.Robot Til et vikariat, søges en erfaren m k til loddearbejde. For vores kunde søges m k, der er rutineret i at lodde og har fingersnilde. Du er selvfølgelig stabil og ansvarsbevidst. Du har overblik og er fleksibel. Du er meget fingernem og har et rigtig godt syn. Det er er krav, at du tidligere har arbejdet med loddearbejde. Du taler og forstår meget godt dansk. Du kan se dig selv i jobbet, også om 5-10 år. Du er en teamplayer. For den rette kan dette være genvejen til et fast job i virksomheden. Vi tilbyder: En god arbejdsplads Løn efter virksomhedens overenskomst Opstart forventes hurtigst muligt, hvorfor ansøgere bedes henvende sig hurtigst muligt, da stillingen besættes snarest. Ansøgning:Har du de ønskede kvalifikationer og den rette baggrund til jobbet og har interesse for stillingen, så opret en profil på https: www.aktivpersonale.dk - vælg Ansøgningsskema. Vi afholder samtaler løbende, da stillingerne besættes snarest muligt. Hører du intet inden 14 dage, er du desværre ikke blandt de indkaldte til denne stilling.

Til et vikariat, søges en erfaren m/k til loddearbejde.

For vores kunde søges m/k, der er rutineret i at lodde og har fingersnilde.

 • Du er selvfølgelig stabil og ansvarsbevidst.
 • Du har overblik og er fleksibel.
 • Du er meget fingernem og har et rigtig godt syn.
 • Det er er krav, at du tidligere har arbejdet med loddearbejde.
 • Du taler og forstår meget godt dansk.
 • Du kan se dig selv i jobbet, også om 5-10 år.
 • Du er en teamplayer.

For den rette kan dette være genvejen til et fast job i virksomheden.

Vi tilbyder:

 • En god arbejdsplads
 • Løn efter virksomhedens overenskomst

Opstart forventes hurtigst muligt, hvorfor ansøgere bedes henvende sig hurtigst muligt, da stillingen besættes snarest.

Ansøgning:
Har du de ønskede kvalifikationer og den rette baggrund til jobbet og har interesse for stillingen, så opret en profil på https://www.aktivpersonale.dk - vælg Ansøgningsskema.

Vi afholder samtaler løbende, da stillingerne besættes snarest muligt.

Hører du intet inden 14 dage, er du desværre ikke blandt de indkaldte til denne stilling.

 

 

AktivPersonale A/SHerning2018-10-29T00:00:002018-12-24T00:00:00
329917184Er du hurtig på hænderne, så bliv produktionsmedarbejder!Robot Til vores kunde i Vejen, søger vi stabile produktionsmedarbejdere. Der er tale om længerevarende vikariater, som for den rette medarbejder, kan føre til fastansættelse. Arbejdstiden er daghold i tidsrummet fra 06:00-14:00. Opstart hurtigst muligt Faglige kvalifikationer: Fordel med erfaring indenfor området, men den rette indstilling foretrækkes. Personlige kvalifikationer: Du er: - Mødestabil - Fleksibel - Kan godt lide at arbejde. Arbejdet består i: Forskelligt arbejde indenfor produktion og pakkeri. Hvis dette lyder interressant, så send os dit CV i dag til vejen@handson.dk Du kan tale og forstå Dansk (vigtigt af sikkerhedsmæssige årsager) VENLIGST KUN SKRIFTLIG HENVENDELSE http: www.handson.dk

Til vores kunde i Vejen, søger vi stabile produktionsmedarbejdere. Der er tale om længerevarende vikariater, som for den rette medarbejder, kan føre til fastansættelse.

Arbejdstiden er daghold i tidsrummet fra 06:00-14:00.

Opstart hurtigst muligt 

 

Faglige kvalifikationer:

Fordel med erfaring indenfor området, men den rette indstilling foretrækkes.

 

Personlige kvalifikationer:

Du er:

- Mødestabil

- Fleksibel

- Kan godt lide at arbejde.

 

Arbejdet består i:

Forskelligt arbejde indenfor produktion og pakkeri.

 

Hvis dette lyder interressant, så send os dit CV i dag til vejen@handson.dk

 

Du kan tale og forstå Dansk (vigtigt af sikkerhedsmæssige årsager)

 

VENLIGST KUN SKRIFTLIG HENVENDELSE

 

http://www.handson.dk

HANDSON IVSVejen2018-11-23T00:00:002018-12-13T00:00:00
329917177Er du hurtig på hænderne, så bliv produktionsmedarbejder!Robot Til vores kunde i Vejen, søger vi stabile produktionsmedarbejdere. Der er tale om længerevarende vikariater, som for den rette medarbejder, kan føre til fastansættelse. Arbejdstiden er aftenhold i tidsrummet fra 14:00-22:00. Opstart hurtigst muligt Faglige kvalifikationer: Fordel med erfaring indenfor området, men den rette indstilling foretrækkes. Personlige kvalifikationer: Du er: - Mødestabil - Fleksibel - Kan godt lide at arbejde. Arbejdet består i: Forskelligt arbejde indenfor produktion og pakkeri. Hvis dette lyder interressant, så send os dit CV i dag til vejen@handson.dk Du kan tale og forstå Dansk (vigtigt af sikkerhedsmæssige årsager) VENLIGST KUN SKRIFTLIG HENVENDELSE http: www.handson.dk

Til vores kunde i Vejen, søger vi stabile produktionsmedarbejdere. Der er tale om længerevarende vikariater, som for den rette medarbejder, kan føre til fastansættelse.

Arbejdstiden er aftenhold i tidsrummet fra 14:00-22:00.

Opstart hurtigst muligt 

 

Faglige kvalifikationer:

Fordel med erfaring indenfor området, men den rette indstilling foretrækkes.

 

Personlige kvalifikationer:

Du er:

- Mødestabil

- Fleksibel

- Kan godt lide at arbejde.

 

Arbejdet består i:

Forskelligt arbejde indenfor produktion og pakkeri.

 

Hvis dette lyder interressant, så send os dit CV i dag til vejen@handson.dk

 

Du kan tale og forstå Dansk (vigtigt af sikkerhedsmæssige årsager)

 

VENLIGST KUN SKRIFTLIG HENVENDELSE

 

http://www.handson.dk

HANDSON IVSVejen2018-11-23T00:00:002018-12-13T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Træmand til produktionsvirksomhed

JobTeam A/S, Grindsted

Vejle
Har du styr på det med træ, og ved hvad vej årene skal løbe ? Er du interesseret i en fuldtids stilling og et godt arbejdsmiljø ? Så er det måske dig vi leder efter! Kig med her. Vi søger for en kunde i Brande området 2 personer til en produktionsvi...
Indrykket:12. november 2018
Udløbsdato:7. januar 2019

Produktionsmedarbejder søges til fast aftenarbejde på LINAK

LINAK A/S

Produktionsmedarbejder søges til fast aftenarbejde på LINAK vil du være en del af holdet? Det går rigtig godt hos LINAK, og derfor søger vi nu dig til at hjælpe os i produktionen, så vi kan fortsætte med at levere elektriske aktuatorsystemer, der fo...
Indrykket:16. november 2018
Udløbsdato:11. januar 2019

Vi søgrs 1 god m/k´er til lodning indenfor elektronikbranchen.

AktivPersonale A/S

Herning
Til et vikariat, søges en erfaren m k til loddearbejde. For vores kunde søges m k, der er rutineret i at lodde og har fingersnilde. Du er selvfølgelig stabil og ansvarsbevidst. Du har overblik og er fleksibel. Du er meget fingernem og har et rigtig ...
Indrykket:29. oktober 2018
Udløbsdato:24. december 2018

Er du hurtig på hænderne, så bliv produktionsmedarbejder!

HANDSON IVS

Vejen
Til vores kunde i Vejen, søger vi stabile produktionsmedarbejdere. Der er tale om længerevarende vikariater, som for den rette medarbejder, kan føre til fastansættelse. Arbejdstiden er daghold i tidsrummet fra 06:00-14:00. Opstart hurtigst muligt Fa...
Indrykket:23. november 2018
Udløbsdato:13. december 2018

Er du hurtig på hænderne, så bliv produktionsmedarbejder!

HANDSON IVS

Vejen
Til vores kunde i Vejen, søger vi stabile produktionsmedarbejdere. Der er tale om længerevarende vikariater, som for den rette medarbejder, kan føre til fastansættelse. Arbejdstiden er aftenhold i tidsrummet fra 14:00-22:00. Opstart hurtigst muligt ...
Indrykket:23. november 2018
Udløbsdato:13. december 2018