Gem job

Medarbejdere til Covid19-testcenter Esbjerg, Klinisk Diagnostisk Afdeling, Sydvestjysk Sygehus

Kunne du tænke dig, at blive en del at en meget vigtig samfundsopgave, så er denne stilling måske lige noget for dig?

Sydvestjysk Sygehus søger medarbejdere gerne med en sundhedsfaglig baggrund, for fortsat at kunne opretholde og udvide testfaciliteterne i forbindelsen med COVID-19 svælgpodning. 

Du bliver ansat i en begivenhedsbestemt ansættelse til ultimo 2021 under klinisk diagnostisk afdeling (KDA), gerne med start så hurtigt som muligt.

Opgaven
Din opgave består i at svælgpode borgere, som møder op i test faciliteterne i hhv. Esbjerg og Billund lufthavn. Det er derfor en fordel hvis du har en sundhedsfaglig baggrund, men ikke et krav.

Arbejdstiden kan ligge i både dag –og aftentid, hverdag og weekend, så det er vigtigt du har mulighed for dette. Længden af vagter ligger i dag mellem 8-12 timer. Og vi søger medarbejdere med godt humør, som er mødestabile, omstillingsparate og som har lyst til at arbejde på et hold hvor der kan være fart over feltet.

For at du kan løse opgaven professionelt, bliver du selvfølgelige oplært i korrekt prøvetagning og brug af værnemidler. 

Har du yderligere spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte konstitueret afdelingsbioanalytiker Anne Pultz Lauridsen på e-mail: Anne.Pultz.Lauridsen@rsyd.dk

Timelønnen er fastsat som for uuddannet sundhedspersoner, dvs. 129,17 kr./timen + arbejdstidsbestemte særydelser.

Ansøgning
Er du interesseret i stillingen skal du sende os din motiverede ansøgning og CV, vi ansætter løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.